Dibine kadar yaşadım, sanaldı gerçeğe dönüştürdüm. Bu sayede ikimizde bilmediğimiz şehirleri tanıdık. Uzaktı gayet tatlıydı, tutkuluydu, özlem doluydu, ve her kavuşma bir ilk gibiydi yaşandı bitti eşsiz bir sevgi ve saygıyla. Şimdi her neredeyse, umarım her şey gönlüncedir🥰
Sanalda anca fingirdeşilir ilerisi olması çok çok zor. Bana sorarsan sanal da reelde ilişki vs gibi saçmalıklar istemiyorum. Yalnızken kafa rahat oluyor. Saçma sapan tripler , ayak oyunları yok bilmem soğudumu derdi olmuyor. Mis gibi. Akıllı adamın zaten sevgili sevgili ile işi olmaz. Mesela bakalım dünyada en başarılı bilim adamları olsun farklı alanlarda olsun birçoğunum eşleri, sevgililieri olsun şikayet eder. İhmal edildiğinden dem vurur. Adamlar ne yapsın baktılar huzur bulamıyor. Alkole sarmayıp bilime , sanata yöneliyorlar orada yükseliyorlar 😅 İlişki ruh sağlığına zararlıdır 😂
Sende kadındın dimi 😅Evet 😅 Olaya sadece cinsiyetcilikle yaklaşmamak gerekiyor. Her türlü ilişkiler her türlü kriterler engel oluyor. Hatta anne baba ya olan hassasiyet bile engel olabiliyor. İnsani zaviyeler zafiyet mevzusu. Çok önemli bir karar vereceğin zaman bile anne, baba, çocuklar düşünülüyor filan fistan
İnternetten tanıştığım sevgilimle 6yildir beraberiz açıkçası onu hala çok seviyorum o olmasaydı muhtemelen başka kimseye aşık olamazdim fakat o zamanlar gerçekten sanaldan biriyle mi tanisilir saçmalamayın görüşünde bir insandım aslında hala bir tık insanlara güven olmadığı için öyleyim fakat bence biz konuda istinayiz aşk bu nerden gelcegi belli olmuyor işte ama siz yinede herkese hemen güvenmeyin diyorum ben