Hiç yakın arkadaşınızdan sizden hoşlandığına dair bir itiraf aldınız mı? Aldıysanız tepkiniz nasıl oldu?
Almadıysanız böyle bir itiraf alırsanız tepkiniz ne olurdu?
Almadıysanız böyle bir itiraf alırsanız tepkiniz ne olurdu?
Ben aldım ve çok üzülmüştüm. 1,5 sene hiç konuşmadım, en sonunda mezun olacağız lüs ayrılmayalım dedi ve özür diledi. Ben de son dönem konuşmaya başlamıştım
Neden üzüldünüz acaba? Karşı tarafın sizden hoşlanması hem de iyi anlaştığınız biriyse şans vermek gerekmez miydi? Dönüş yaparsanız çok sevinirim 🙏🏻
Cevap
0Cevap
Yakın arkadaslarim genelde erkek ve bu durum basima bir çok kez geldi ve kabul etmedim çoguyla arkadasligim da bitti
Peki ya neden diye sorabilir miyim?
Ya sorun arkadas kalamamak sen ne kadar ümit verecek bir davranista bulunmasan da karsindaki insan bunu ilgi olarak algiliyor benim de reddedilip sonra sevgili oldugum oldu mu sonu hüsran mi hüsran başta yakin arkadaş olayina hiç girmemek gerek sanirim
Şu an neredeyse o durumdayım. Tam olarak yakın arkadaşı sayılmam ancak sürekli sohbet ettiğim birisi ve gerçekten çok hoşlanıyorum. Söylersem aramızdaki ilişkiye olumsuz yansıyacağını düşünüyorum. Ancak diğer şekilde de ben günden güne üzülüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?