AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
kötü bir durum hemde çok kötü bir durum. ayrılmakdan başka çare yokki. çünkü ilerde evlendin diyelim. o başkasına attığı resimler aklına gelmiyecekmi. birde o resimlerden annenin baabnın haberi olsa veya arkadşlarının. gerisini sen düşün...
Gelicek işte ondan yanıyorum ben
Bunlar daha hiç bişi soğutmak için daha ne yapacak o yavşak...
Haklısında o fotoların o yavsakda ne isi var?
Kısaca diyorsun ki o or*spu daha ne haltlar yemiştir.
En azından biliyorsun, anal yapıp bakireyim diye gezmesinden iyidir
Ayrılmam mı gerek
kızın gerçekten sevip sevmediğine bak. kız güvenip atmış da olabilir. bilemezsin eski sevgilisiyle onun arasında bir şey. seviyorsa gerçekten ayrılma fotoğrafların önemi yok. sevmiyorsa ayrıl tabiki
Fotografdan anliyon sen;))
Onun oldugunu nerden biliyorsun fotolarin gordunmu kiz arkadasinin vucudunu belki fotolar baskasinindir
Biliyoruz işte
Ayrıl gitsin kardeş bide napcamı şaşırdım diyosun oha istediğin kadar sev aşkın öl ama gurur denen bişey var iki sn duşunulecek bir şey değil sevgilinin kim bilir daha kimlerde vardır öyle fotoları
haci yapcak bişiy yok :) boynuzlu fotonu paylassana merak ettim :D
cok kötüsün ya senin basina gelseydi bu durum?
Adam ol biraz.
cocuk acılı oldugu ıcın sapıtmıs kız affetsende affetmesende aldatmaya meyıllı senı zamanı gelınce aldatır sen duygusal karmasadasın ama hata yapacaksan SEVGIDEN YANA HATA yap arık herkes sevısıyo bole resımler cektırebılıyo takılma
Sendeki genislik konya avosinda yok. Bir de seviyorum demiyor musun allam ya o fotograflari atan daha neler yapmistir sen ayril bida birini bulup ona da atcak ERKEK ol biraz sizde ar namus kalmamis.
Iyi isde malzeme cikmis sanaa :D saka bir yana seviyorsan o cocugu bul dove dove sildirt fotolarini yoksa internete yayar bunu yaparsan sevgilinin gozunde supermen olursun
Olmadı savcılık
Bu arada beni aldatan bir kiz vardi bende gittim sevgilisine atmistim cocuk bisey demedi. Bende fotolari sildim sonra. Isin tuhafi kiz yaptigim seye ragmen geri dondu ciplak degildj ama foto ic camasirli operken falan cekilme tarihinide attimki aldatildimi anlasin diye. KiZ geri donunce seni seviyom dedi biraz takildik yapamadim biraktim
benim de sevglim var bende çıplak fotolarımı eski erkek arkadaşıma olsun tanımadığım insanlara olsun atıyorum bunda da yanlış bir şey görmüyorum :)
bende olsa işim olmazdı. beni seni seviyodum ulan * o*rspusu git kendini ellettir tatmin ol bundan sonrada * allahsızı der bırakırdım
uzun uzun yazdım sıldım. ulan ulan.. oooff. cok ıyı anlıyorum senı. empatı yaptım .
Ne yazmisin
Ohooo bir kızım çıplak fotoğrafını bir erkek görmüş, hatta bana göndermiş olacak, bende o kıza sevgilim demeye devam edicem? Çok beklersiniz cidden. Sal gitsin.
Tehdit et sildir resmleri sevgiline de biraz trip at cok da uzatma gecms gecmste kalsn aranz bozulmasn
Geçmiş geçmişte kalsın nasıl kalcak bilmiyom
Kardeş öyle Ya da böyle sen artık o kızı sevsen de kabullenemezsin.. hiçbirşey eskisi gibi olmaz mantığının sesini dinle kaybetmiş gibi görünürsün ama kazanan sen olursun ilerde.. Sana kız mı yok.. Bir sürü kız var..
buraya akıl danısacagına gidip hesabını sor. erkekliği yerlere düşürmeyin.
o kişinin amacına ulaşmasını istiyorsan ki bu ona çok büyük zevk verir sevgilinden ayrıl bence sende ona sevgilinle çekilmiş samimi sıcak bir resmini yolla cevabını alsın
Kalbime ağrılar girdi yemin ediyorum. Kalbimden kriz geçiricek gibiyim
amaç o zaten fırsat verme sakinleştir kendini biliyorum söylemek kolay ama kuvvetli ol bırakma kendini
helal, sağlam kafadan sağlam cevap işte
teşekkürler
Ovv cok kotu olmus ya kiza göster en azından açıklama yapsin sonrasini biliyorsun ne dyim ki hayrlisii
Dayı fazla kurcalama o atan adamda o kızı cekemıyor mutlu olmasını istemiyordur buna emin olabilirsin.
Onu anladık maksatı muhabbetimiz başka
yapamazsın ki artık sen söyle ona aynı şefkatle yaklaşabilcen mi bidaha ?
senden önceki sevgilisi ile ilişkisinin boyutu bilmen ve bunun sende sorun olmaması bu fotoğrafları umursamamanı gerektirir..
sevgili olmak yani, beraber yatmış da olabilirler.. acele etme karar alırken
erkegın düsecegi en zor anlardan bıtanesi bu durum ne olursa olsun fotoları sana atmıcaktı cahilmiş aynı seyi kendi basına gelmıs gibi düsünse boyle yapmazdı.
Şerefsiz adamdan ne beklersin. Herkes sen mi?
senin psıkolojını tahmın edebiliyorum kardeşim. güçlü ol.
Eski sevgilisini senle aldatıp ondan ayrılmışsa o çocuğu da anlamak lazım, öfkeyle yapılan bir şey elbette tasvip etmem ancak dediğim gibi kız onla beraberken senle de görüşüp aldatmışsa bu kıza her şey müstehaktır..
Kiz arkadasina goster fotograflari aciklama bekle ve namus iki bacak arasinda degil diyenler oyle degil oyle kizlarin geldigi yerde demekki bacak arasi aşınmıs kasinacak yer ariyorlar (soruyu soran kisi git sevgiline goster fotogfralri ve bekle)
Amacı neymiş acep? Sen bırak bana kalsın muhabbeti yapmış resmen
bence takma senden soğutmak için atmış o şerefsiz.. zamanında baz şeyler yaşanmış olabilir anlayışlı ol seviyorsan bırakma
Soğutuyor gibi
off inan bana bütün kızlar güvendiği erkeğe bir yerlerini gösterir yani.. bu çocuk da zmanında foto istemişitr çok ısrar etmiştir bu da öyle atmıştır.. bu tür şeyler normal bence.. benim çevremde her sevgili cinsel anlamda çok şey yaşıyo
Bence kızlar salaklaşıyor git gide. Ne tür şeyler yaşıyormuş bu kızlar başka
resim olayı da oluyo.. tatillerde kameradan sanal seks de yapıyorlar sevgilileriyle.. uzakta da olsalar birbirlerini tatmin ediyolar
Senin çevren bozukmuş.
sen öyle san ! herkes öyle ablamların çevresi de öyle bir çok kişi de böyle ama oturup snaa anlatacak halleri yok
Kamerada mı soyunuyorlar :D
Evet sevgilisine soyunuyo sonucta ne var bunda
piyasada bu tür erkekler çok kızlarların geneli aptal bu konuda sonuş ortada böyle çok var piyasada yapacak birşey yok düzgün kız buldunmu kaçırmayacaksın ama şans işte
Cıplak fotolar mı? Türkiyede yasıyoruz Allah askına. Nerden buluyorsunuz oylesini
Ya öyle bir kız değil. Nasıl atmış bilmiyorum
Yüzü gorunuyor mu
Hayır
E seni inandıran nedir
O kızdan sana yar olmaz kardeşim bas tekmeyi etrafta kız çok sana hayırlısıyla daha düzgünü çıkar.
Böyle şeylere takılma.
Hatta o resmi atan kişinin ağzının payını ver.
Çünkü yaptığı terbiyesizlik.
Kardeş resimleri bastır. Git karşısına yüzüne çarp. Ağzına geleni say. İşini dök. Ayrıl.
Yavaş yavaş ayrılırsan için yanar. Ona birşey olmaz. Olan sana olur.
pismandır belki. güvenmiştir eski sevgilisine. suçlama bence seviyorsan affet. çünkü senden once olmuş bişey ve her insan hata yapabilir. sanada eski sevgililerin çıplak fotolarını atmıştır daha önce bunuda göz önünde bulundur
sende sıkıntılısın anlasılan bu konuda :(
çıplak değilde sadece sevgiliye atılabilecek fotolar atmışlığım var. herkesin vardır bilirsiniz. geçmişiyle sorgulayacaksan zaten hiç sevmemissin demektir
ne türdü o fotolar?
ayrılmayı gerektirecek bir durum yok. kız arkadaşının eski sevgilisini terketmesi ona çok koymuş olacak ki böyle davranıyor: onun mutsuz olmasını istiyor. sevdiğin kıza sahip çık. erkek gibi dur.
Kizin kendisini çektiği fotoğraflar mı yoksa çocuğun kizi çektiği fotoğraflarmı onlar?
Ayrılırdım senin yerinde olsam bu kadar meshebi geniş olma
o kızın psikolojisi nolacakk canım arkadaşımm
yapmasaydı canım
herkesi pişmanlıgı vardır. eğer yapmıs ve pişmn olmussa elden ne gelirki. şerefsiz işt. bence gidip o cocugu ölümüne dövmelisin ta ki fotoları silene kadar
Kim bilir o fotolar şu an kimlerin elindedir kimler bakıyordur artı olarak silemez nerelere kaydetmiştir
olsun sen onu bir benzet
Adam uzak şehirde
sen nekadar siddet bagımlısı bır cadısın boyle ey gizli kullanıcı :))
git o şehre o zaman ! ne adamsınız ya
Eski sevgilisinin suçu neki, fotoları atanda kabahat
bende fotoyu atanı döv diyorm
Ohaaaaaaaaaa. Oglana dalar kiza tekmeyi basardim. Unutulabilecek bir sey degil
O piç uzakta şimdi keh keh gülüyor.
Kiza komplo yaptiysa hani uykuda felan. O ayri ama bilerrkse yok unutukacak bir sey degil
Yok bilerek kız çekmiş
Eee kiz ne dedi sana
Kardeşim hiç uğraşma ne çocukla ne kızla bırak ne sikim yiyosalar yesinler. Erkeksin sen devam edipte erkekliğini yerlere alma
Haklısın galiba
Ayrıl kızdan dostum fena bir durum..
Ama her kiz atiyor aslinda
2,5 yillik sevgilim var ve ben atmadim? Her kiz bir mi? Tabi sevgilin kiz degildir yuksek ihtimal
Soran her kız deme çoğunluğa giriyor
Ayril olum namuslu ayagi yapmiyorum ama evlensen ne olacak cocuklarin oldu ve o fotolar hala birilerinin elinde cocuklarinin yuzune nasil bakicaksin
bakıcaz
Bakicaz diuosan senden namuzsuzu yok bence tam yakisir oyle biri sana evlen
kız haklı bro.
Her kızın vardır.. Sen sevgiline daha çok bağlan yedremiyor o..
kanka kız kapı zili gibi, basan kaçmış ama yine de sen bilirsin
bişey diyemezsin çünkü kaymağını o yemiş sanada yoğurdu kalmış afiyet olsun
Sen onu sev karşındaki kişi seni kıskandığından dolayı hırsını kontrol edememiş.
Git herifi döv, sonra da kızdan ayrıl derim. Seviyor olabilirsin ama zamanla içten içe yakacak bu olay seni. Zamanla soğuyacaksın ondan. Direk kes ilişkiyi.
Döverim
Çocuk iyi yapmış demek ki kızın gerçek yüzünü göstermek istemiş sana. Kızlara bu yüzden değer vermiyorum :d
Bnce o kızı affetme :D o oğlan onu güzelce bir kandırsın aklı başına gelir.
Senleyken nasıl onla olmuş :s?
Mevzuyu anlamamisin ki
eski sevgilisine çıplak fotolar attıysa baya güvenmiş kendisine.. ben affetmezdim sanırım
Her erkek öyle diyor
her erkeğe ne bakıyorsun? kendi midene bak sen öyle karar ver.
Sen aradan cekil diye yapmjstir pislik baska ne amaci olabilir seviyosan gecmise bakma ileriye bak
Yani amaç o
Baska ne olabilirki Allah boyleleriyle karsilastirmasin boyle erkekler den tiksiniyorum yazik sevgiline
Tabi onun kisuliginide bilmiyorumda oda istemezdi boyle olsun ama adam in niyeti ortada
Tabi kardeşim ileriye bak göte gel
İnanamiyorum, böyle bir sevgiliyi kim isterki ayrılmalısın !!
O zaman sizde atmayın artık ona buna
Boş ver be olm sana kız mı yok nasılsa sıkılacaksın ondan da bir süre sonra at hepsini çöpe gitsin kızı da o şerefsizi de resimleride sil aklından
Geçtım oyle bırıyle sevgılı olmayı, çevremde bıle bulunmaz umarım öylelerı. ve anladıgım kadarıyla kız sana bırsey soylememıs, sen bu sayede boyle bırsey oldugunu ogrenmışsın. Tabı kız dıyebılırsek
Tamam ağır konuşmayın
ne bicimsiniz ya. kiz belki isteyerek atmadi kandirdi sevgilisi ne de guzel yargiliyorsunuz. bence sevgiline bak tanimissundir az cok sen bilirsin nasil biri oldugunu. demek ki eski sevgilisi adam degilmis ki o fotolari sana atmis. ben boyle dusunuyorum kandirmistir kizi. erkekler altindan girip ustunden cikip ikna edebiliyor
ne dıye o kadar saf oluyorsunuz o zaman? Nıye ıkna oluyorsunuz herşeye. Her sevgılınıze çıplak resımlerınızı mı atıyorsunuz ıkna olunca. Olayı yap yap kandırıldık oh ne güzel.
Kiz aynisini seninle yapsa iyi demi ozaman kizmazsin. eskiden onu seviyorlus simdi seni nevar bunda. bu kizla ciddi dusunuyorsan ayril sana yaramaz gonlunu eylendiriyorsan devam et bisey olmaz.
Ben olsam bende kaldıramazdım herhalde ayrılırdım...
Kız nolcak durumu
Resimlerin sevgiline ait olduğuna emin misin
Şimdi cevap vercem ama sen neye sinirlendin tam olarak onu söyle
O pezevengin o resimleri görüp o resimlere bakarak mastürbasyon yapmasına çok kızıyorum düşüncesi bile beni deli ediyor abi ya. Nasıl olur böyle birşey canından çok sevdiğin kişiyi biri çıplak olarak görüyor ve fanteziler boşalıyor. İşte bu benim zoruma gidiyor. Onun durumu nedir acaba şu an pis pis gülüyordur ahahah işte bu kadar basit deyip havalarda o piç kurusu. Kız ise hastanede ameliyat olmayı bekliyor. Daha konuşmadım kızlada
Büyük ihtimalle adam kızdan bu şekilde intikam alıyor. Ama tabii kızda da hata var böyle resim niye gönderirler anlamadımki.
Sen kızı çok sevmişin, tahminimce onu seks objesi değil bir insan olarak sevmişin ama karşındaki insan bu düşüncede değil. Velhasıl ciğeri beş para etmez iki kişi moralini bozdu.
Yol ver gitsinler kardeş
vay * buradada erkeği suclamışlar la hırsızın hiçmi suçu yok hersevgilisiyle sevişen çıplak foto çektiren kızın hiçmi sucu yok
Evet onlar asıl suçlulular kız çekmese tamamdır mevzu. Seviyorsan vajinanla değil kalbinle seviceksin
sende zevkine bak gerisi boş ssss anladın dimi :D
Zevk nereye kadar
oda sana kalmış nerde sıkılırsan... adamına göre muamele yapacak bişey yok zevk almayı bıraktığında yolunuda ayırcaksın
Ben olsam affedemezdim ama ne kadar sevdigine de bagli
Seviyorum çok da bilmiyorum ya
Soguduysan bir daha isinamazsin. Kendini zorlamanin bir anlami yok
Sen birini kirletirsen. Sana da kirlenmiş biri düşer. Burada hedefim sen değilsin. Genel konuştum.
Allah yardımcın olsun ben susma hakkımı kullanıyorum