Düşündüm ki yavaş yavaş ayrılıp ondan kopmak. Soğudum gerçekten şu anlarda..
Sevgilimin çıplak fotolarını eski sevgilisi attı :(?
Düşündüm ki yavaş yavaş ayrılıp ondan kopmak. Soğudum gerçekten şu anlarda..
Ya bak iyi oku uygula dediklerimi. Simdi sen kızı seviyorsun ayrilmiycaksin ozaman fotolari gösterme bu ne falan da deme sil gitsin eski sevgili sonucta kiz sevgilisiymis atmis yani ozaman simdi sen gosterirsen o fotoları kiza ayrilirsan falan cok kotu pismanlik duyar uzulur kotu olur yani pisman olur. Sen o kizin fotoları neden attigini bilmiyorsun ki o anki ne durumdaydı ve ya ne amacla niçin neden niye attu bilemezsin. O sana fotoları atan adamda belli ki amaci baska ya sizi kıskandı ayırmak için uğraşıyor falan hersey olabilir ya da kiza gicikligina falan yani iste neyse. Sen cevap ta verme o adama konusma bile kiz arkadasinla boyle guzel günler geçirin eglenin ani yasayin bu olayi unut kiz sana eger civik davranip sey falan yaparsa nebilem iliski isterse falan yani oyle biriyse birak gitsin 8 aydir cikiyomussunuz zaten o zamandan bu yana hic sana verdimi bilmem ne bunlar senin bilcehin sry oyle olsa bile 8 aydir cikmazdi senle amaci neyse yapardi o olsa falan yani hersey geride eski de kalmış ona gore degendir olayi önüne bak sen yanlis bisey gorursen ztn vazgecersin yani ne biliyim ben anlatmata calistim iste bir sey yapma sen akışına birakcaksin kizin hareketlerine falan bak bir incele yani belki de o gunden dolayı resimler icin cok pismanlik duyuyodur herkes hata yapar zaten eninde sonunda ölup gitmicez mi? Ne umursayip üzülüyorsun 1 dakikan bile cok değerli kafa yorarak üzülerek harcama. Keske sen gibi bir erkek arkadadim olsa böyle dusunceli baskasi yasasa bu olayi hemen ayrılır ksr bilmemne der falan :)
bir akilsizliktir yapmis herkes hata yapar. Eski sevgilisinin sana o fotograflari gondermesinin sebebi ne sence? Seni dusundugunden mi? Yoksa amaci tam da sizi boyle bir duruma dusurmek mi? Ben bir kiz olarak sevgilinin yaptigi seyi yapmazdim fakat yapan cok gordum. Cogu kalbiyle sevmedigi icin yapmiyor bunu. O an dusunemiyor ne yaptigini tam olarak idrak edemiyor ve sonucunu dusunemiyor. Bence bu konu aranizda problem olmasin sana karsi saygisiz seviyesiz bir hareketi oldugunda dusunursun kizin kisiligini neresiyle sevip sevmedigini.
Hata bilinmeyerek yapılır. Ama bu isteyerek attı şimdi gelip hata demenin anlamı ne?
Isteyerek atti ama dedim ya insan o an bunun yanlis oldugunu ya da sonuclarini tam olarak kestiremiyor ciplak fotograf atti diye o kiz o... durumuna dusmez. Belki de attiktan sonra gercekten pisman oldu bunu bilemezsin. Eger gerçekten mantikli ve akillica bir karar vermek istiyorsan kizin nasil biri olduguna onu iyice tanidiktan sonra karar ver. Sana olan sevgisini bununla olcme. O fotoğrafı atti kesin bunun kodu bozuktur diye dusunup genelleme yaparsan sen uzulursun
Bir abi tavsiyesi istersen,
Kız arkadaşının senden önce yaşanmış bir ilişkisi var, ondan önce seninde başkasıyla bir ilişkin olmuştur. Kız arkadaşın sana başkasıyla olan kötü giden bir ilişkisi olduğunu anlatmıştır ama üstü kapalı anlatmıştır, seni kaybetmemek için detay vermemiş olabilir. Kız arkadaşın ile çıkmaya başladığınızda iyisi ve kötüsüyle yanında olacağını belirtmişsindir...
Eski erkek arkadaşı sana bir veya bir çok fotoğraf gönderebilir, aslında yapmak istediği senin canını yakmak değil, eski kız arkadaşından intikam almak...
Senin sakin bir kafayla düşünmeye ihtiyacın var, yaaa terk edeceksin eski erkek arkadaşının da istediği bu, ya da sımsıkı ona sarılacak ve destek olmaya çalışacaksın daha önce kötü şeyler yaşamış diye...
Kız arkadaşın seninle beraberken seni aldatmadı, sana ihanet etmedi, bugün onun yanında olduğunu gösterirsen ve desteğini görürse o kız sana fazlasıyla sadakat gösterir...
Kız arkadaşını al karşına sakin bir şekilde olanları anlat ve eski erkek arkadaşının istediği şeylerin olmayacağını ondan ayrılmayacağını aksine kötü şeyler yaşadığı için ona desteğinin olacağını söyle...
HER İNSAN ERDEMLİ OLAMAZ...
Bak arkadasim hayatta oyle seyler yasadim ki insanlari asmadan once yargilamayilamayi ogrendim. Benim gibi biri ogrendi bunu inan bana ben en ufak biseyi sormadan etmeden kafamdan bitirirdim. Yaklasik bir yil onceye kadarda insanlarin isterse hata yapamayacagini hata yaparsa affedilmeyecegini dusunurdum. Namus derdim oyuncak degil korunmali derdim. Ama ustuste o kadar sey yasadim ki insanlarda hata yapabiliyormus anladim. Ve her insan ayni olmuyormus pismanlik duyanla duymayan arasinda daglar kadar fark varmis. Insan hata yapiyor hemde yapmam dedgi yerden yapiyor. Ne yapalim hata yapani asalim mi? Dislayalim mi? Allah bile affediyor kardesim bizim ne haddimize affetmemek. Butun ictenligimle soyluyorum o kadar yobaz biri olarak brn soyluyorum samimiyetine pismanligina inaniyorsan affet.
Bakıcaz kardeşim
Cevap
111Cevap
1. Fotoğrafları önceki ilişkisinde gönderdiyse eskiden olan birşey ve o zaman sevgililermiş.
2. Daha önce kimseyle bir şey paylaşmadım diye yalan söyledi mi sana?
3. Yoksa fotoları seninle birlikteyken mi göndermiş? Bunu öğren
4. senleyken gönderdiyse daha ne desin ki sitedekiler?
5. senden önce onlayken özel paylaşmışsa, kusura bakma da buna bence bişi denemez. tabi bende bir şeyler yaşadım dediyse ne bilim.
Bunlara göre fikir edebilirsin umarım.
aslında ilişki başlamadan kimle neler yaptığını ne yaşadığını öğrenmek lazım.. bağlandıktan sonra bu durumların üstesinden gelmek daha zor çünkü.. eğer sen temiz bir adamsan, temiz ilişkiler yaşamışsan bu ilerde bir gün yine kafana takılabilir.. ama sende daha önceki ilişkilerinde ileri gitmişsen ve şu an sevgiline güveniyorsan üstesinden gelebilirsin.. karar senin
Bakıcaz
Burada erkekte suçludur kızda. Erkek adam yapar diyende, kız yapmış bir hata değişmiş olabilir diyen aynı kafadadır. Bir insanla evlenmeden yapıyorsan bunu kız olarak bu kapıya çıkacağını bilmeliydi. Erkek olan da adam olup azıcık empati yapmalıydı. Çocuk gibi intikam almak onu ne kadar adam yapar o konuya girmiyorum bile. Sana gelince kardeşim, bu saatten sonra o kıza karşı tüm bakış açın değişecektir. Ne kadar istesen de aynı sevgiyi yaşayamayacaksın. Sürekli aklına gelecek ve belki geceleri uyutmayacak seni sürekli üzecektir. Bu yüzden kendini de onu da yorma derim.
Fotoğraflarını saklamış onu bırak üstüne üstün sana atmış kadar alçalmış bir insana soyunan sevgilinde hata. Demek ki kızma ama kimlerde daha öyle bir ton fotoğraf var Allah bilir. Sana uygunluğunu ölç biç, çünkü gerçekten seviyorsan eğer ve kız da artık değişmeye karar vermişse ki bunu eskiden yapılmış bir daha tekrarlanmayacak bir hata olarak kabul ediyorsa devam et ama yok ben kaldıramam içime dert olur diyorsan ne kendi yolunu boz nede kızın yoluna çık bırak o kendi dünyasına sende kendi dünyanda devam et. Ama kız gerçekten meşrep hafif mi yoksa bu sadece eskiye dair bir hata mı onu tahlil et.
Çok güzel yazmışsın.
çocuk en baba pislikmiş. gerçekten seviyosan kızı her şeye rağmen ona ağzını kapattırmasını bilmeliydin, sizi kıskanmış ve böyle iğrenç bir yöntemle çözüm bulacağını sanmış. eğer kızı bırakırsan o zaman hedefine ulaşmış olur. sevdiğin ve değer verdiğin bir kızsa bırakmaya değmez sonuçta en kötü zamanlarında yanında olman gerekir. kötü günler geçirmiş ve o pisliğe güvenmiş, suçlu olan kesin benim sevgilimdir demişsin ama çok yanlış düşünüyosun. sorun eski sevgilisinde, tamam kızın çıplak resimler yollaması da bir sorun ama çocuk onu kandırmış. günün birinde sen de isticeksin belki o zaman nolucak? biraz empati kurmayı bilmen lazım
eğer şimdi sevgilinin sana bağlı olduğunu seninleyken asla böyle birşey yapmayacağını düşünüyosan ve gereçkten onu çok seviyor ve mutluysan sadakatinden eminsen bırakma derim. sonuçta her insan büyük ya da küçük hatalar yapar gerek psikolojik durumdan olsun gerek yaştan dolayı olsun insan bazen çok saçma yanlışlara düşebilir ama sen şimdi onu böyle birşey için yüzüstü bırakırsan senin yaptığında etik olmaz. senide anlıyorum hoş değil belki karşılaştığın manzara ama dediğim gibi sen bazı şeylerden eminsen bu resimlere takılma. sonuçta namus sadece iki bacak arasında ya da bedende değildir insanın kalbi o... olmasınn.
Bu bir erkeğin affedeceği turderden bir olay değil... geçmiş geçmişte kalsın demesi kolay sen bu kızı şimdi affetcen peki ya sonra ... o resimler hiç, mi gözünün önüne gelmicek her onu öptüğünde sarıldığında her seferinde o sahneler gözünün önünde canlancak...
Ayril gitsin, sonucta herkesin akli var atmamayi bilecekti demek ki sevgilin eski sevgilisini elde etmeyi cinsel yolla yapmis. Belki de eski sevgilisi sana kizin gercek yuzunu gostermek istemistir, zaten adam alacagini almis neden kiskansin da sizi ayirmaya calissin
Buda başka bakış açısı tabi
Herkes hata yapar. Bu bir gercek ve kız neden attı o fotoları bilmiyoruz etmiyoruz ki akışına birak bakalim nasil
@aleynakorkmaaaz bu bir hata degil, hatalar bilmeyerek yapilir kiz kendi istegiyle atmistir fotografi ayrica ciplak fotograf atmanin hicbir mantikli aciklamasi olamaz. Kizin gerecekse ne olursa olsun onun yaptigi seyin igrencligini örtmez.
Gerekecekse ne ya, gerekcesi olacak
Sütlü kahve hakli
Kimse istemediği arzulamadığı davranışı yapmaz. kız sulanmış atmış tatmin etmiş tatmin olmuş. bunun başka açıklaması yok öyle düşünü falanı filanı yok.
Eski erkek arkadası istedigini elde etmis sende zaten dünden razıymsn zaten soğumaya.. kızn yapdığı doğru değil elbet ama güvenmis vede sevmşki böyle bir hata yapmış... kıza suç aricana birazda eski erkek arkadasnn neden böyle yapdihini düsünseydn keşke.. iliski bitmis hala neyn besnde? Insanlkmi yapmaya calisiyo birak Allah askina.. ya halen seviyo sizi ayirmaya calisiyo ya da imtikam alicak... bencede ayrılmalısn siz bence biz olmamışınz gitp oğlann yüzüne tüpürücene gelp burada soru açmsn kukla olmayn biraz düsünn derm neden ve nicn
Herkes hata yapar! Sorun şu ki sen bunu göğüsleyecek kadar yürekli misin? O şerefsize ağzının payını verebilecek misin? ayrıca özel görüntü paylaşmanın ve yaymanın hapis cezası var! seviyorsan güveniyorsan yargılama, kimse kimseyi yargılayamaz Allah tan başka!
Haklisin
hala ayrılmadıysanız belli ki onu seviyorsun, bu o çocuğun şerefsizliği kızın yapacak bir şeyi yok zamanında yapmış bir hata ama senin bunu ondan bilmen daha çok üzmekten başka bir yarar sağlamaz. ben bir çok kişi biliyorum bakire olmadığını bilerek, daha önce bişeyler yaşadığını bilerek onu öyle kabul eden ve evlenen adam. sen bir çıplak foto görmüşsün çok mu, eğer sakin davranıp büyüklük gösterirsen bu kız sana 10 kat daha bağlanır sana bu kadar söylüyorum
İşte benim düşünce yapımda tam olarak bu. Kız zaten şu an hastanede bir iki gün sonra ameliyata girecek birşey dememem gerek biliyorum.
Direkt yol ver diyor erkekler gene yapar diyorlar daha pislikleri vardır diyorlar
Sultan haklı olabilir
Ben de ilk sevgilime boyle fotograflar atmistim. Daha ilkti ama normalde asla boyle seyler yapacak biri degilimdir. Cok mutsuz zamanlarimda yanimda olmus biriydi hastayken yanimda diye bu halti yemistim sonradan cok pisman oldum tabi ama is isten gecti atmistim bir kere. Sanalda tanismistik sirf bana iyi geliyor diye sevgili oldum. O tarz fotolar cekmek aklimin ucunda yoktu ama devamli oyle seylerden bahsediyordu surekli istiyordu ondan baska dertlesecegim kimse olmadigi icin sirf benle sohbetini bitirmesin diye (seks degildi sohbetimiz) o fotograflari attim. Bir sure sonra da ayrildik zaten. Sevdigim cocuk beni hastaligimla kabullenmedigi icin moralimin cok kotu oldugu donemlerdi her o tarz fotograf atani or. spu ilan etmeyin. Herkesin kotu donemleri olabiliyor bir anlik bir sey bunlar abartmaya gerek yok.
Yalniz benimki tamamen ciplak degildi o bana ciplaklarini da atti videolari da yani yayarsa millete kendi daha da kotu durumlara dusecek. Benimki daha cok seksi pozlar dekolte vs seylerdi ciplak atmak gercekten cesaret ister ve de cok bozuk psikoloji
Onun videolarını ve fotolarını saklıyormusun
Sakliyorum cunku saklamak zorundayim hafi beni tehdit ederse o cocugun sevgiline yaptigi gibi?
Oda sakliyodur kesin
Ama erkeğe koymaz ki olsa nolcak erkek sonuçta o
Orasi oyle ama cok komik videolari var cirilciplak hem o da utangac bir cocuk videolarinin internete dusmesini istemez benimkiler de tamamen ciplak degil ve yuzum gorunmuyor ama yine de korkuyorum umarim yapmaz oyle bir sey. Cok pismanim kimseye de atmadim bir daha
benim eskinin de var, ama benim onda yok, ilk defa benimle oldu. ailevi olarak problem yaşayıp milleti benim üstüme yollarsa diye bende saklıyorum. Şimdi bunun kızın namuslu olduğu kanısına varmamızı sağlayacak ayrıntısı nerede? yok. O zaman ya G. avtlkda ustalaşacaksın ya da adam olacaksın. He sen niye yaptın diyorsan. Ben evlenme yoluna girmiştim. Ayrılmada karşımdakinin istemesi üzerine oldu. Yani veren kız giden kız. Evlenmeyi isteyen kim mi? Ben.
Kardeşim ne kadar yüzsüz alçak sın reelde karşıma çıkıp bunu desen öldüresiye döverim le seni, kız arkadaşını seviyorsun sanırım. Bu devirde bırak fotosu kendini elletmeyen kız kaldı mı ki. Kaldıysa bana denk gelmedi. Senin ne kadar pasif biri olduğun belli çok sevgilin olmamış. Tavsiyem karakterini kontrol et önce böyle şeyler tek başına halledilir ha illa tavsiye dersen önce sana fotoğrafları atan çocuğu güzelce döv. Kızın psikolojisini bozma sakın geçmişiyle. Üzme sakın kızı geçmişte yapılan birşey. Kız olduğundanda eminsen sakın bırakma
kız arkadaşının çıplak fotoları ne arıyomuş o çocukta? kız sana hiç mi bansetmedi böle böle diye? kız ne diyo bu duruma? çocuk durdukyere mi attı fotoları? bence ayrıl diyecem ama kızın karakterini ve ne haltlar yediğini bilmiyorum o yüzden sana şunu yap bunu yap diyemem ama bence intikam zamanı yinede sen biliyon kanks
Yok bahsetmedi
herkes hata yapar ama bu insanına göredir yorumlarda demişsin sevdgm kz öyle biri değil dye öyle biri deilse zten pişman olmuştur emin ol kızla konuş onun düşüncelerini al o çocukta allah tan belasnı bulur zaten çnkü bir insan hata yaptysa kimse o insanı bu kadar namusyla rezil edemz sen blyomusun ki belki o kız tövbe etti bide bu acıdan düşün yargılayack kişi allah günahıda sevabıda allah yargılar hem affetmek konusuna gelnce insanoğlu neler yapyo allah affediyoda bizmi affedemyrz biz kmiz ki hatalı bir kul sevdğinn arkasında dur derim üçgünlk dünya... bende hata yaptım pişman oldummu evet ama o anlıkki cahillikti günlerce ağladım allah a tövbe ettim affetmesi için hala pişmanlıklarım içimde bir tıkanıklıktır hala sızlar acır bir yara gibi allah pişman olan günahı sevabı ayıran vicdanlı insanlardan etsin bizi
Ben sunu merak ediyorum. Sen sevgilinden boyle bir fotograf isteyseydin (istersin kem küm etme)
Ve o sana yollasaydi hersey cok guzel olurdu degil mi? Sonraki sevgilisini tinlamazdn
Tam tersi oldu diye mi bu atar?
Sizi kıskandigi belli o cocugun demekki cok yakisiyorsunuz ve hersey cok guzel gorunuyor disardan.
tip
bu nasıl bir yorum ya. sen burdaki suçluyu görmemişsin görmediğin gibi bir de bu arkadaşımıza suç atmışssın.
eski sevgilisi kıskansa ne kıskanmasa ne? bu kız niye çıplak fotosunu atıyor arkadaşım sen bunu eleştir.
ben o kızla bu ssatten sonra ciddi düşünemem. orsp deseler ben öyle değilim o benim sevgilim der.
Herkes hata yapabilir.
Hata bilerek yapilmaz istenmeden yapılır hata deme sende yaptin galiba
Özel hayatim seni ilgilendirmez
eski adı üstünde eski kızın hatalarını yüzüne vurma evet sarsıldın kötü bir durum ama o kız için daha kötü bir durum o insan dışı varlıkla olduğu için ne kadar perişan oluyor nerden bileceksin o fotoğrafların varlığı onu ne kadar etkileyecek farkındamısın senin herhangi bir davranışın onu daha da yıkar senin vereceğin kötü tepki eski sevgilisinin kahkalarıdır
armasaymış o zaman. yaptığını ödemeli
atmasaymış
Evet
miden kaldırıyorsa ilişkiye devam et. ne yapayım diye soruyorsan devam etmeye niyetlisin demektir.
Ama seviyorum artik ger kız ciplak fotolarini atiyor sevgililerine
ben atmıyorum. aklı olan ve namusu olan kimse atmıyor. demek ki senin çevrendekiler kaşar
Ama böyle konuşmasak?
yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum. neyse sen bu kafayla ilişkine devam edersin. kendimi yormama gerek yok. ama yarın öbür gün kazığı yediğinde burada ağlamazsan sevinirim site sakinleri adına
Tamam
O kizla yat sende cek deki panpa ben senden daha iyi cekiyom 😄😄😄😄
Olm dalga geçmeyin
Ne dalg geccem be kizin fantazi dunyasi genis... tamam 2 sevgili yatar kalkarda bu resim cektirmis kuzen sanada dusen madem cektirmeyi seviyo sende profesyonel bir makina al profesyonel cekimler yap yolla elemana biz profesyonel calisiyo dostum de ez elemani 😄... saygilar
bence onu sana yollayan cocuk serefsız herkes sevgılısınle ıyı kötü bir sey ysayabılır madem bunu kayıt eetın adam olup ona buna ifşa etmek nedır acıkcası ben kıza acıdım böyle serefsız bırınle cıktıgı ıcın ama benı uzermı acayıp üzer fakat sen onu nerden tanıyorsun kı sana atma cesaretını bulmus bunu kzıında bılmesı gereklı ama sen devam edersın ya da etmessın o senın bılecegın sey bellıkı genc ergenus senı ondn sogutma derdınde ben olsam kafasını gözunu kırardım cocugun
Durum feci farkindayim ama bence kizin gecmisi seni hicbir sekilde ilgilendirmez ona sor cok pismandir buyuk ihtimalle yani seni seviyorsa kizin durumunda sen olsan gecmisini karistirmasini istemezsin bence adaminda amaci sizi uzmek bence olmus bitmis uzatmaya gerek yok
Ama bir erkek o resimlere bakıp mast yaptı biliyorsunuz demi
Bir zaman sonra sende ondan öyle fotoğraflar istiyecek olabilirdin. Sen onceki sevgilisi dugu icin bunu göz ardi etmelisin çünkü seninde böyle paylaştığın sevgilin vardir. Senden oncekilere takılma kardesim sen onun miladi ol.
İstemedim ki hiç
buda yeni moda oldu heralde şu hemcinslerim ne kadar aptalca davranıyorlar bazen onlar bunları yaparken beyinleri gezinttiye mi çıkmıştı acaba merak ediyorum... çok büyükte konuşmak istemiyorum ama böyle bişey çok tuhaf bir durum ya... cidden psikolojisi bozuk olabilir sekse fantaziye düşkünlüğü olabilir
Senin öyle bir durumun yok ne. Güzel
kardes ilk önce dusunmen gereken bu kiz senin nikahli esin degil,,, sevgilin,, ayrica gecmiste olan bir seyi bu kadar irdeleme, gecmisiyle ugrasirsan gelecege yön veremezsin, önemli olan seninleyken ne yaptigidir,,, ayrica sunuda bilki hic kimse gunahsiz degildir,,, sana burada cok kötu olmus ayril felan diyenler varya cogunda neler var neler,,, sadece elinde olanin kiymetini bil,, burada bizle degil, kizla konus ve sor incitmeden, kiz arkadasin geregini yapicaktir bundan emin ol.
Ayrıl-Ma arada yaşa, yapman gereken şey kızın senin için ne kadar değerli olduğunu ve sana ne kadar değer vereceğini düşünmek, çıplak fotoğraf atmış, yatmış şöyle etmiş böyle etmiş, bunu her kadın ve erkek artık yapıyor hatalardan ders alındıysa güzel ve devam et derim ama açık açık konuştuktan sonra kız anormal olarak senden uzaklasıp hata sendeymiş gibi herşeyi senin üzerine yıkıp kendisine baska erkek de bulabilir :)
otur bir sigara iç
çünkü adam seni fena halde kıskanmış dostum
kız arkadaşına belli etmeden sormaya çalış
üzme kızı
belki haberi yoktur olan bitenden.
ayrıca önceden onunla sevişebilir.
siz ayrıldığınızda başka kimseyle sevişmeyeceğini düşünüyorsan
aptallık edersin.
Yok yapmaz o kadaırnı o
ben ayrilmaman gerektiğini düşünüyorum ama bunu sorun edip sürekli konusunu açıp kıza karşı koz olarak kullanıcaksan şimdiden bırak ama kimseyi geçmişiyle yargılamamayi öğren seninle çıkarken sana da atabilirdi ve sen buna hiç kızmazdin veya eski sevgilin sana atabilirdi sen sonraki ilişkinde bunu sorun etmezdin lütfen sahip çık o bir kadın ve o fotoğrafı yollayan şerefsize haddini bildir
Burdaki kizlarin epeyi defansif bir şekilde kızın yaptigini haksız oldugunu gostermeye calismis
Kendi sevgilileri boyle bir şey yapsaydi abartmiyorum direk ayrilirlardi
Ama simdi kız olunca normalmis gibi soyluyorlar
Ben ne zamana kadar ne bir böyle pis bir şey istedim birinden ne de yollamasina izin verdim
Yaptigi sey kızın kusuru
Erkek yapsa idi erkegin kusuruydu
Bence bırak gitsin
Unutamiyacaksin ve aklında kalıcak
Aklında kalmayacaksa devam et
Mümkün değil ki her sefer düşündüğümde beynimi yiyorum
izmirli misin kardeş? kızla yat sonra bas tekmeyi veya fuckbuddy haline getir
Öyle mi diyorsun İzmir ne alaka ki
benim eski sevgilimde aynisini yapti. ben ciplak fotograf yollamamistim yalniz. bizim aramizda bir kac kere opusme olmustu fazla biseyde degil o an nasil cektiyse kime cektirdiyse fotolarimizu cekmis. bunlari sevgilime yolladi. sevgilim once ayrilmak istedi yalvardim yakardim affetti. ama sonrasinda ne olur bilmiyorum. eski sevgilimden ben ayrildigim icin intikam almaya calisti kendince.
Oda öyle yapıyor. Ama bu resmen çıplaklığını koymuş ortaya
iste kimbilir kiz ne durumda yolladi kendimi istedi sevgilisi mi zorladi. bilemeyiz. hemen harcama derim
Nasıl bir kızsa artık. Kendine yakıştırıyorsan devam et. Bugün çıplak fotoğrafı çıkanın yarın kim bilir neleri çıkar. -.-
Sözde namuslu kesilenler sizleri de görüyoruz.
Bu kızı bu yüzden seviyorum ben ya :-D +1
Namus iki bacak arasında degil diyen arkdaslar cevap verin lutfen simdi kiz namuslu mu oluyo kardesim bnce ayril kim bilir kimler gordu kimlerdn gecti yanii
Ne güzel dedin be kızım. 👏👏👏
Fikirleri, düşünceleri or*spu olan biri daha iyidir merak etme. Ayrıca kimler gördü, kimler geçti demişsin. Ulan sanki kendin çok temizsin, yazdığın saçmalığa bak.
@Bal10cukm onuda ekle o zaman kardeşim. Geçmişte hata yapıp fakat artık gerçekten tövbe etmiş biri bedenine dokunulmamış fakat fikirleri pislik içinde olandan daha iyidir. Tabi bedende önemli ama ikisi arasında bir seçim yapma hakkım olsaydı gerçekten pişman olmuş, tövbe etmiş olan kişiyi seçerdim.
Evliyim demişsin bu arada, kınama lütfen kimseyi gün gelir çocuğun olur onun başına gelir böyle bir şey o zaman kötü olur. İnsanın kınadığı başına geliyor.
Allah kolaylık versin zor durum. Kızın ahlaksızlığı gibi o eski sevgilinin de ahlaksızlığı var. Nasıl çekilmiş şimdi o zorlama yoluyla mı yoksa iki tarafında isteği olacak şekilde mi? 2. durum tekabül ediyorsa, bu fikri atamazsın beyninden ayrılman ikiniz içinde hayırlıdır.
Zorla çektirmişse yüzüne bile bakma :) Zorla çekmiştir eski sevgilisi anlamında söyledim. Taciz olarak nitelendirilecek şekilde.
Etrafta çıplak fotoğrafı dolaşan kızlar ve bunu midesi kaldıran erkekler varken Allah bizim yardımcımız olsun ne diyeyim
Atmayın abi o zaman
Güncelemede söyledim.
Sağol
Atan var atmayan var ayırt etmek lazım
eski sevgilisini dövüp kızdan ayrılman lazım
sadece kızdan ayrılırsan eleman amacına ulaşmış olur
sadece dövsen eski sevgiliyi kızla artık için rahat etmez
önce lavuğu sağlam bir döv ki en azından saygı ne anlasın
kızdan da ayrıl ki bir daha böyle hatalar yapmasın
Bende eski sevgilimin fotolarını intikam için atıcaktım yeni elemana ama değmez dedim karakterime yakıştıramadım senin olaya gelince o tarz kızlar kusura bakma tövbe tutmaz güven olmaz neyse devam etmeyim kardeşim içinden geleni yap seviyorsan devam et konuyu bile açma
Atma abicim atma sil bence şeytan doldurur.
İlk istediğinde hemen attımı
O kaşarlığa mı giriyor
Ne sayarsan işte sen ilksin diye düşünüyosun hoşuna gidiyor ama sonradan olaylar değişiyor zoruna gidiyor hevesin kaçıyor aslında bu tarz şeyler karşısında sert olan taviz vermeyen kız candır evlenilir bunu anlıyosun benimde şansımdan galiba gayet dindar bir sevgilim oldu yakın zamanda başı falan kapalı ilk günden o konuları konustuk sabah ayrıldım hep benimi bulacak bu ag sapıkları :))
ne konuştunuz anlamadım
Kızı değil ama atan çocuğu iyi bir benzetmen lazım :) adam degilmis ki eski sevgilisinin oyle resmlerini hala silmemis.. ve en kotusude sana yollamis.. iyiki ondan ayrilmis o kiz yaa.. çocuğun istegi de sizi ayırmak zaten, onun istediğini yapma !!!
niye silsin ki hatıraya bak dağıtmasına desen tamam
Ameliyat falan demişsin, ameliyatı iyi geçsin de ondan sonra konuşursunuz. Karar verirsin bunun ilişkinizi nasıl etkileyeceğine, buradakilere de sorma derim, ilişkiyi sen yaşıyorsun onlar değil. Iyice düşün ve kızla da konuşmanı tavsiye ediyorum.
Ne demem gerek
Direkt söyle zor olur mutlaka ama diğer türlü daha karışır, açık ol. Bana eski sevgiline gönderdiğin bazı fotoğraflar geldi de, anlayacaktır herhalde. Bilmiyorum tabii gizli mi çekilmiş? Eğer bilinçli çektirdiyse sana daha önce neden anlatmadığını sor, falan. Sen tanıyorsun sevgilini, en iyi sen bilirsin.
Kalbime ağrılar girdi yemin ediyorum. Kalbimden kriz geçiricek gibiyim
Kötü bir hata yapmış ama acaba bunun için yeterince pişman olmamış mıdır? Yani bir de sen terk edersen, düzgün düşünemediği bir zamanda yaptığı hata için ne kadar cezalandırılmalı? Onun açısından düşünmeye çalıştım, senin için durumun nasıl olduğunu da anlayabiliyorum, sevdiğin insan sonuçta. Çok zor gerçekten. Umarım bir şekilde iyi olursunuz.
Zaman göstercek
Adam akıllı evlenilecek bir kız cıksın konusayim gece gündüz napıcn ciplak foto atmissa atmis gelecege bak dostum sana da atarsa isteme sakın her neyse bak kıza syle zaten anlarsin pisman olup olmadiginı ve sarıl ona boşver askm seni seviyorum önemli değil keşke yapmasaydn ama olsun ypck bsey yok seviyorsan de bunu
çocuğa iki laf söyleyip, ağzını kapatabilirdin.
yavşağın önde gideniymiş.
sevgilini sktiri çek gitsin kardeş namusu şerefi yoksa sen düşünme
Valla o bir kere kizin gecmisinde kalmis bisey. Seninleyken eger sadik davrandigina inaniyorsan tabiki birakma. Ama eger dedigim gibi biseylerden eminsen. Bir daha o cocukla da kesinlikle baglanti kurmamasini sagla ya da cocugun karsisina cikip gozunu korkutmak amacli bir kac sey de yapabilirsin
cocuk kimbilir daha kimlere gostermistir o fotolari kusura bakma ama senin sevgilinde hata ciplak fotograf gondermek nedir ya o kiz pek iyi ayak degilmis yol yakinken vazgec derimm
Yok öyle bir kız değil o
Kusura bakma kardeşim kabul et artık senin sevgilin kaltak
Burada ayrıl, yok bırak, yok * et, daha neler yapmıştır diyenlere kulak asma. Onların bir çoğu sanalda namuslu gerçek hayatta her haltı yiyen insancıklar. Sana o fotoğrafları atan çocuğu dövmelisin. Hemde eşek sudan gelene kadar.
Öncelikle evet ilerde aklına geldikçe kötü olabilirsin devam edersen fakat daha önemli bir nokta var. Kız bunları sana anlattı mı, hiç olmazsa üstü kapalı bir şekilde dile getirmeye çalıştı mı? Barışırsan eski sevgilisitle en ufak konuşmasında ayrıl.
Ne yapayım mı bosver evlı mevlı degılsın:-) He ayrıl dıyemem ama sana namuslu ona farklıysa ayrıl. Davranısları senı sevıyorsa ayrılma desem ulen o ısı yaptırsam foto cektırmem en azından. Ne dıyecegımı bılemedım valla. Zamanın da onu sevmıstır sımdı senı sevmıstır. Yalnız fotoya karsıyım.
O adamın onu atmasındaki sebep sizi mutsuz etmek zaten, bence aklında kalan soruları uygun zamanında konuşursun sevgilinle. Bence ayrılmanın gereği yok, yapmış işte düşmüş bir hataya geçmişte kalmış. Boşver önüne bak sen
knk yalnız sevgilinde bu siteye kayıtlı galiba ya da aynı durumda olan var :D ayrıl diyenlerin hepsini artıladım baktım bir kısda hepsini eksilemiş :D
Yoktur o burada ya
knk karmaşık bir durum yani sevgiln igrenç bişey yapmış yani k. b'da bir daha yapmıyacagından eminsen ve aşıksan bir dene derm 2-3 hafta ama demedi deme eskisi gibi olamassn sürekli düşünürsün...
herkes zamanında birine cok güvenebilir cok sevebilir koşulsuz inanabilir. sen cok mu temizsin hiç kimse olmadı mı o kızdan baska? ya da sana eski sevgililerin atmadı mı istemedin mi? insanları gecmisi yüzünden yargılamak kadar yobaz bir düşünce tarzı yok. sen hayatında olmadan önce sana karşı sorumlu değildi. senle beraberken yanlıs bisey yaparsa o zaman ayrıl. adı üstünde eski. seni ilgilendirmez bu sebepten kimse de yarı yolda bırakılmaz. bu kızı bıraksan baska biriyle çıksan o kişininde hiç gecmisi olmadı mı sanıyosun? sadece sen bilmiyosundur o kadar ;)
Sen hiç böyle birşey yaptın mı?
Üzerime çok eleştiri alacağım belki ama Gizli arkadaş haklı. burada asıl konuşulması gerek o resmi atan şerefsizin yatıkları. Özellikle bu söz için tebrik ediyorum. (sen hayatında olmadan önce sana karşı sorumlu değildi. senle beraberken yanlıs bisey yaparsa o zaman ayrıl)
Geçmişi boşver demek kadar saçma bir cümle daha yok. Geçmişi pislik içinde olan biri aynı pisliğe devam eder.
@falanca3 ama bu demek o kızdan ayrılmak demek değil. Kız önceden anlatmışsa soran kişiye geçmişte neler yaşadığını dürüstçe, gerçekten geçmişine sünger çekmişse o zaman istisna durum. Fakat gerçekten eminse.
kardeş ne diyeyim ki güvenilcek namuslu düzgün kız kalmadı yeminle kimseye güvenim yok sırf bu yüzden evlenmiycem ya :( kardeş kimse kalbiyle sevmeyi bilmiyor şimdikiler aşkı seks zannediyor :(
Kızlar bozulmuş abi bozulmuş
maalesef kardeşim :(
@esleminci genelleme yapmak istemiyorum umarım hala aklı başında kızlar vardır ama kimseye de güvenim kalmadı
Sende ona sevgilinin daha çıplak fotoğraflarını at bak bana daha çok soyundu daha seksi oldu der gibi
Çok saçma
O kızdan bunun kavgası çıkar anca kusura bakma
Kızı o* yaptın :)
bu nası fikirler güldüm valla yaaa :D:D
mantikli gibi geldi aslında
Helal bence eic
Teşekkürler @maximos @falanca3 @TakmazAdam @The_Random öyle bir fikir işte hem kız rahatsız olmaz heralde öyle birine benziyo hem eski sevgilisi ters köşe olur beklediği şey bu değildi çünkü :D @ByQestion kız biraz yollu zaten :D
Seni etikrtlemeyi unutmuşum @ amyleeches
@ByQuestion @amyleeches
Bu kızlar tam tehlike aman aman 😄😄
Ne ya :D kıza göre fikir sundum @MichealSikkofielld
Çok zekisiniz sende @amyleeches erkek düşmanıda 😄
Ne güzel kapak olcak çocuk o fotoğrafları atmasındaki amaç ayrılmalarıydı ama benim dediğimi yaparsa ne güzel olur :D kız da zaten kimbilir hangi sevgililerine atmıştır buna da atıversin. @MichealSikkofielld
l*n yok 15 16 yaşındakilerin uydurmaları bunlar inanmayın be 😄
Hemen de güncellemeye çoğu yapmış demiş öyle foto atıcak kadar mal değilim ayrıca tüm suç kızda değil böyle bir durumda erkek te istememeyi öğrensin istiyosa da saklamayı bilsin şerefsiz olmasın. Kızlar da herkese güvenmesin olan bize oluyo
Uydurmaysa uydurma yorum yaparım ben :D @MichealSiccofielld
@MichealSikkofield
Şey dicem çok cana yakınsın 😄 ya da bana öyle geldi😄
Ben mi @MichealSikkofield
Evetttt😄
Biliyorum :D @MichealSikkofielld
Hala sevgilim demene sasirdim ben olsam iletisimi keserdim igrenc o fotolari atan neler yapmamistir ya
:(( Ama seviyorum işte bu şey. Ama soğucam gibide kafamda büyütürsem
Öylemi dersin
Ayrıl bence kardeşim geçmişte yaptığı hatanın telafisi yok yani bende olsa benim içim düzelmez
mide bulandırıcı bir durum ne kadar aşağılık kızlar var ya geberseler çeşke bunun gibileri
Çoğu kız atıyor aslında.
aşağılıklar türk kızlarının namus anlamda çöküşü bir kısmını tenzih ediyorum bzim toplum ne ara bozuldu o. rsbu oldu?
Sevgilinle birliktelik yaşadıysan eğer oek birşey diyemezsin heralde. Ama bence en buyuk hata kızda. Bir insan evlenmeden asla böyle bir şey yapmamalı. İnsanın ozeli helalinde olmalı
Yok sevismedik bile
bir kere ya sadece bir kere adam olun bişey kaybetmezsiniz soru yaratacam diye böyle senaryolara ne gerek var bu gün günlerden ne diye sorsan bu sitede cevap alırsın zaten niye bu kadae kasıyorsunuz milleti uğraştırıyorsunuz güzel kardeşim hadi şimdi uslu çocuk ol milletten seni affetmelerini iste
Ben olsam o sinirle o çocuğu gebertene kadar döver kızın kapısına dayanırdım
Adam uzakta
Ayril gitsin o kizdan sana ilerisini dusnyrsan eğer bir cacik olmaz yok takilcam diyorsan tam yerindesin. Su ihtimalde var her insan hata yapar belki pişman olmuştur belki kendisini duzeltmstr o ihtimali de dsun
Herkes severken bir takim seyler yasar evliler evliyken hersey yasar ama bosanma sonrasi onun gecmiste yasadiklari na takilacak olunursa kimse bosanmis biriyle hayat kuramaz sevgililerde oyle bazilar hersey yasar onemli olan bugununun yarinin eger seni sahiplenmesine kanaat getirirsen gecmisine takilmayacaksin bence
Once o cocugun anasini sikerdim sonra kizin agzina sicar mutlaka kotu bisi yapar ole * olur giderdim.. namus l*n bu neyin pesindesiniz genis genis cevaplar verilmis saka gibi
Haklisin
cvplara baktım bende kızların cvplsarından tiksindim yok pişmanmış yok hata yapmış madem sana neden söylememiş erkek ayrılcak diye fotolarını atıyolar ayrıca kızın yüzü varmöıydı ya da sevgilim oldugu kesinmi
Demi
o mbokları ye sonra hata oldu
Benim eski sevgilimle fotoğraflarım var, onun bana attıkları var. Şimdi ben bu kızın benden ayrılmak için girdiği halleri biliyorum. Birisiyle bir şeyler yaşayıp sonra gidecek kadar şerefsiz se kız. or. spudur. Namussuzdur. Benimle yaşamasını istememin nedeni evlenecek olmamızdı. Ama 3.5 yıl devam eden ilişkide hiç şunu sorgulamadım. '' 1. ayın sonunda anal yapan kızla!! " nereye evleniyorsun. demedim. devam da ettim. Şimdi ayrıyız. keşke burda olsa bir iki günah daha işlesek. nasıl olsa sonunda ayrılacak. ( İşin kısası kendine hisse çıkart soran kardeş. Kız istemediği adamla olmaz istemediğine vermez. istemediğine atmaz. Kız istemiş oğlanla çıplak fotoğraf atmaya geçtiyse bunlar, Anal, oral, elleme falan bunları aşmışlar söylim. kaba geldiyse kusura bakma kardeşim. Senin kız kal. taklığa merdiven atmış senide o ateşe atmadan kaç. yok ben master degre yim diyorsan devam et. 2. lazım olursa ben gelirim arkadan.
Hayatta herkes hata yapabilir yanlışları olur. En azından bir anda çekip gitme. Adam gibi adam böyle iğrenç bir şey yapmaz ama sen de kalkıp gidersen o kız daha kötü olabilir süreci iyi yönet. Olan olmuş.
Belli bir süre takılırım iyi olana kadar sonra yavaş yavaş salarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar