Öncesinde görmek lazım. Buluşma anında beklediğini bulamayan birinin yaşadığı hayal kırıklığı iki tarafı da üzer. Görmediğim biriyle buluşmak istemem şahsen. Mantıklı gelmiyor bana.
Kişiden kişiye değişen bir şey.. Kimisi görselliği ön planda tutar kimi karakteri. Ben karakter taraftarıyım. Dışı güzel olup içi iyi değilse mesela ilgimi çekmez.. Bence fotoğraf yanıltır. Yüz yüze görüşmek daha makul. Etraf Shoplu fotoğraflarla dolu. Görüntülü konuşma olabilir ancak heyecan farklılık katmak isteniyorsa yüz yüze derim.
görsek ne olcak görüyoruz bi bakıyoruz kızlar manken erkekler karizma ver efekti şurayı cekiştir kolu şişir bacagı incelet baseni daralt sonra buluşma yerine geliyoruz hop hadi bakalım kaçıçak yer ara :) en azında birbirinizi görmediginizden şöyle bakıp baktın çirkin veya tipsiz hemen geri geri kaçmak lazım :)
Video göndermene gerek yok görüntülü konuşup beğeniyorsanız birbirinize uyuyorsanız sorun olmaz ama görüntülüde konuşsan reelde görüştügünde farklı cıkabiliyor 🤷♂️
Tabiki olmalı. Arkadaşımla bir yere gidecektik. Kızla buluşup sonra geçelim dedi. Kafeye birlikte gittik. İlk buluşmasına gelen kız onu ben sandı. Hayır ben değilim dedim ama ortam gerildi. Önce muhakkak görmeliler birbirlerini.
Bana göre canlı canlı görmek çok daha iyi bazı insanlar fotoğraftaki gibi olmuyor çünkü ben canlı canlı görmeyi tercih ediyorum o yüzden sonra üzülüp hayalkırıklığına uğramak istemem
Elbette değil. Bir amaç uğruna buluşulmuyor sonuçta. Ama karşılıklı bir görmek güzel olur deniyor ise ayrı elbette. Örneğin aylarca sohbet ettiğim ama hiç yüzünü görmediğim arkadaşlarım var burada.
Sosyal medyada görünen ile canlı olan genel olarak farklı olur. Çekim hileleri vs vs derken bir çok seçenek mevcut. Eğer ki cidden bir duygusal beklenti var ise canlı görmeden karar vermemek gerekiyor. En azından görüntülü konuşmak gerekli. Ben arkadaş olarak baktığım için görünüşü benim için hiç önemli olmadı