Kızlar, Kanser tedavisi görüyorum en büyük desteğim öğrencim ve evlenme teklifini Edip beni öptü ne karar vermeliyim?

Bir buçuk yıldır bana destek bu öğrencim her gün yanımda öleceksek beraber ölelim Nezahat hocam ben sizi asla bırakmam çünkü size aşığım dedi dün beni öptü normalde tokadı patlatmam lazım ama bir buçuk senedir Eski eşim yanıma toplam ya 2 ya 3 kez geldi bu çocuk yanımda hep bana aşık Nezahat hocam öleceksek beraber ölelim sizi asla bırakmam sizi seviyorum aramızdaki yaş farkı ne olacak dedim ben rakamlara bakmıyorum sizi seviyorum dedi aklım karışık bir erkeğin beni sevmese de hoş bir şey düğünde dedim ki ona diyelim ki evlendik ailem beni nasıl kabul edecek ben kapalı bir kadınım beni kaldırabilecek misin kapalılığımız önemli değil kaç sefer söyleyeceğim sizi seviyorum dedi her gün hastanede yanımda aslında bende ondan hoşlanıyorum ama dini kurarlarsın toplum baskısı hatta dün bana dedi ki hastalığı beraber yeneceğiz beraber çocuğumuzu büyüteceğiz dedi aslında mutlu olduğum kelimeler ama doğru olan karar vermeliyim bilemiyorum
Kızlar, Kanser tedavisi görüyorum en büyük desteğim öğrencim ve evlenme teklifini Edip beni öptü ne karar vermeliyim?