+1 yılSenin bir suçun yok, sana bir sürü söz verip sözünde durmayan o. Kendini suçlamayı bırak ve artık kimseyle evlilik dışı cinsellik yaşama. Yaşadıktan sonra bir kenara atılıyorsunuz çünkü. Bunu yaşayan bir sürü kız var. Böylelerine prim vermeyin. Kolay olmayın, ilkeleriniz ve sınırlarınız olsun.
013 Yorumla
Soran+1 yılOnun hiç umrunda olmaması zoruma gidiyo. Bi gün cezasını çeker mi
- +1 yıl
Tabii ki çeker, kimsenin ettiği yanına kalmaz. İntikam çabasına girme, gönlünü ferah tut. Dediklerimi de lütfen dikkate al. Sen kimsenin oyuncağı olamayacak kadar değerlisin. Kendinizi böyle sapkınlara kullandırtmayın, iyice emin olmadan kimseyle bir şeyler yaşamayın hatta evlenene kadar yaşamayın.
Soran+1 yılYakın arkadaşıyla sevgili olma imkanım var ona çok koyar. Bunu yapmalı miyim sence
- +1 yıl
Ona çok koymaz, koyacak olsa seni yarı yolda bırakmazdı. Sen artık onun umurunda değilsin. Kabullenmesi zor, biliyorum ama bazen gerçekler can acıtıcıdır. O ırz düşmanından da onun çevresinden de uzak dur. Seni kandırdığı için ezik hissetme kendini. Sen hâlâ temiz birisin. Kendini kirlenmiş hissetme. Büyük bir yanlışın kıyısından döndüğün için şükret. Saf, temiz, iyi niyetli, iyi kalpli biri olmak namussuz, haysiyetsiz, yalancı ve iki yüzlü biri olmaktan kat kat üstündür. Sen çizgini bozma, hayat devam ediyor. Bakalım o hangi kötülüklerle karşılaşacak?
Soran+1 yılUnutabilir miyim sence icim hiç soğumuyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Herkes bana bu şekil davranicakmis gibi geliyor. Özgüvenim bitti komple. Narsist biriydi zaten sürekli dibe çekmek istiyrodu
- +1 yıl
Senin asıl sorunun ne biliyor musun? Derin bir değersizlik şeman var. Kendini değersiz görüyorsun, değersiz gördüğün için de karşındakine aşırı gaz verip çok fedakârlık yapıyorsun. Herkese ederi kadar değer ver. Kimseye destek olmak için çok çabalama. Kendi değerinin farkında ol. Sen ondan aşağı değilsin.
Soran+1 yılEvet tam da bu nasıl çözdün hemen
- +1 yıl
Tecrübe diyelim... Sana bundan sonraki tavsiyem, bu adamdan uzak durman ve onun çevresinden de uzak durman. Sana neler yaşattığını ve seni hangi duygular içine soktuğunu ona ifade et, neler yaşattığını bilsin. Böylece için rahatlar ama pişman olup sana dönmesini bekleme. Dönse de kabul etme. "Ben bana bunları yapmış biriyle yoluma devam edemem" iradesini göster. Kandırılmış olman öz güvenini zedelememeli çünkü öz güven böyle bir şey değil. Öz güveni yüksek olan insan kandırılsa bile kendine ve hayata güvenmeye devam eder. Herkes bir değil. Kötü insanlar var ama iyi insanlar da var. Değersizlik duygunu yenmezsen, öz güven anlayışını değiştirmezsen hayatına kim girerse girsin aynı döngüyü tekrar tekrar yaşarsın.
Soran+1 yılOnunla konuşup neler yaşattığını söylemek istemiyorm. En son gitme intihar ederim dedim inandığı halde umrunda olmadi engelledi her yerden. Çok umrunda değilim. Her yerden engellediği içinde yazamam. Bugün son kez gorucem karşılaşırız çünkü ayni yerdeyiz bi daha asla gormicem.
- +1 yıl
Blöf yapmasan daha iyi olurmuş ama neyse, geçti artık... Sana yaşattıklarını ona söylemen belki onda ilerleyen zamanlarda biraz vicdan azabına sebep olur ve bir daha kimseye aynı şeyleri yaşatmaz diye düşünerek vermiştim o tavsiyeyi. Gerçi onda o vicdan zaten yok, sen de haklısın. İnşallah en yakın zamanda atlatırsın..
Soran+1 yılSence bi gün benimle konuşur mu herhangi bir gün
- +1 yıl
Bilemiyorum.. Söyleyecek şeylerin varsa onu bekleme, sen konuşmayı talep et.
Soran+1 yılEngelledi her yerden konuşmak istemiyor
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini daha fazla yıpratma istersen sonuç olarak sende istemişsin sende onu kullandın ve o seni terk etti. Sürtünme oldu diyorsun souç olarak giysilerini vardı üzerinizde daha da kötüsü olabilirdi yine de en zararsız şekilde kurtulmuşsun
025 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yine kendime gelemiyorum. Kendimden nefret ediyorum.
- +1 yıl
Evet haklısın seni anlayabiliyorum. Kendinden efret etmen sana fayda getirmez canım sakin ol bu ve buna benzer şeylerden uzak durman gerekirdi o an ki istek ve arzuya karşı koyamamışsın iradeni güçlendir.
Soran+1 yılİradem güçlü onu seviyordum inanmıştım. Sadece öperken bi anlık oldu.
Soran+1 yılOda pişman oldu sanırım kendimden tiksindim felan deyip özür dileyp ayrıldı
Soran+1 yılAma onun yüzünden oldu. Çok sözlerde verdi asla ayrilmicam diye. Ama sonra istemiyorum dedi. Sonrasında 2 hafta sonra mesaj atti cevap vermedim 1 aydır konuşmuyoruz. Görünce yolunu değiştiriyor
Soran+1 yılKendimi pislik gibi hissediyorum. Hayattan umudu kestim. Kullanıldım. Bi daha da düzelmem imkansız. Eğer pişman olduğunu görseydim belki düzelirdim ams oda imkânsz asla pişman olmaz. Bisey kaybetmedi
- +1 yıl
İşte o öpüşütken ki iradeden bahsediyorum kalp atışı vs irade orada devreye giriyor sende istemişsin canım yalan söylüyor sana aklı sıra pişmanlık duygusu sömürüsü altında sana üzgün olduğunu yansıtmaya çalışıyor sevme o kişiyi unut gitsin görmemezlikten gel
Soran+1 yılYa üzgün çünkü ne hale geldiğimi gördü terk etti gitti. Ama umrunda değilim. Sence o pişman olur mu durduk yere hayatımı mahvetti. O hiç mi üzülmeyecek her şey yanına mi kalacak. Ben 1 aydır yaşamıyorum resmen
- +1 yıl
Emin ol senin kadar üzgün değildir. Pişman olacağını sanmıyorum bence onun yanına kar kaldı seni kullanmak için doğru anı beklemiş ve kullandı
Soran+1 yılEe hiç bir zmaan cezasını almicak mi
- +1 yıl
Sen ona ceza veremessin ki vermeye çalışsan ne yapacaksın?
Soran+1 yılBen değil. Genel olarak bu kötülük ona kar mi kalacak
- +1 yıl
İllaki kalmaz tabi canım mutlaka onunca canını biri yakar
Soran+1 yılEvet işte onu soruyorum. Yaptığı çok kötü bisey. Psikolojimi bozdu durduk yere.
- +1 yıl
Tamamda ayrılması psikolojin bozulmayacak dimi yani sen ayrıldığı için bu durumdasın sakin ol ve biraz dinlen olur mu haftasını bir ormana git doğa anayla başbaşa kal iyi gelecektir
Soran+1 yılEvet ayrıldı diye bence
- +1 yıl
Aynen öyle kendine Ken ve kendini değerli kıl daha yaşın genç
Soran+1 yılIntikam alayım en yakın arkadaşı yla sevgili olarak
- +1 yıl
Saçmalama ya ne intikamı seni sevmemiş bile sevse zaten bunu sana yapmaz aptallık yapma
Soran+1 yılHaklısın narsist o. Ama benle evlenmek istedi. Çünkü tüm her şey uygundu ona. Mesleğimiz aynı. Tip olarak her durumda ondan iyidim. Aşık olmadi sevmedi ama evlenmek istedi. Çünkü kullanmak istedi. Bunu da biraz açık söyledi
- +1 yıl
Sen bile bile lades demişsin güzelim ne diyeyim yani neden böyle bir şey insan kabul eder ki? Anlam veremiyorum beni mesela hiç bir kadın ya da kzı kullanamaz izin vermem
Soran+1 yılBilmiyorum sa*lak olarak görüyor değil mi
- +1 yıl
Hakaret etme kendine canım kimse öyle değildir. Öncelikle benim bir hayat tezim var 1. si evet hatadır hayatta ama aynı şeyi 2. Defa yaparsan evet senin değin o hakaret vari oluyorsun ama endişelenme ve o kişiden uzak dur kendini kullandırma kimseye tabii bu göreceli bir durum
Soran+1 yılInşallah
- +1 yıl
Hadi bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fazla iler gitmemişsin bu iyi
Bu aşamada bile bu kadar kötü hissediyorsan, daha ileri gittiğinde ve terk edildiğinde neler hissederdin şimdi bunu düşün. Ve asla ileriye götürme bu işi başkalarıyla
Tecrübe olmuş09 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilerisi için çok ısrar ediyordu. O zaman hiç ayrılmayız diyordu.
Soran+1 yılBiliyorum ama o zaman öyle konuşmuyordu. Sağlıklı dusunemedim ama ileri gitmeden bitirdim. Eve cagirdi felan gitmeidm. Saatlerce anlatıyordu her zaman ben yanında olurum hasta olsan ben olurum diğer insanlar değil bana güven diyodu. Ama iyi ki inanmadm. şu an ki durum da bile kendime gelemiyorum. Çok kötü hissediyorum ona tam anlamıyla inansam keisnlikle yaşamak istemezdim
Soran+1 yılEvet te bundan sonrası için enkaz durumdayim. Başkasıyla olmam asla. Zaten temiz hissetmiyorum. Bu kişiden intikam almak istiyorum ya da kendim ölcem
Soran+1 yılBulur mu gerçekten hak ettiğini
Soran+1 yılInşallah içime su serptin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hiç kimse senden değerli değildir. Giden o kadar değerli olsaydı seni bırakmazdı. Gideni geride bırak
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimden nefret ediyorum
Soran+1 yılKullanıldım
Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. saçmalama ne ölmesi hata yaptığını düşünüyorsan bu hatanın üstüne bir çizik atarsın yeni sayfa açarsın
059 Yorumla
Soran+1 yılKendimden nefret ediyorum
Soran+1 yıl26 oda 31
Soran+1 yılAdam için ölmek istemiyorum. Bu şekilde yaşamak çok ağır geliyor. kullanıldım. Kendimden tıksiniyorum. Pislik gibi davrandığı için kendimi aşırı kötü hissediyorum. Durduk yere hayatımı mahvetti onun hiç bi sorun yaşamaması yanına kalması uzuyor
Soran+1 yılNasıl yapabilirim. 1 aydır ayaktayım. Yakın arkadaşı yla aram iyi. Bana biraz ilgisi var gibi bunu yapmak kötü mu olur
Soran+1 yılBunu düşünmüştüm ama sonra arkadaşına üzüldüm bi sucu yokken arada hem arkadaşını kaybedip hem benim sevdiğimi zannedicej
Soran+1 yılAma sevebilirim de çok iyi biri
Soran+1 yılDemi. Ezik hissediyorum
Soran+1 yılEvet ama büyük hata.
Soran+1 yılEvet te ruh sağlığım bozuldu. Özgüvenim herşeyim gitti. Normalde insanlar onla beni sevgili olarak bilr düşünmezdi şu an ben kendimi çok aşağılarda görüyorum kimseye layık olmadığımi düşünüyorum
Soran+1 yılEvet ölerek düzeltirim diye Düşündüm hep
Soran+1 yılBöyle bir hayatım yoktu düzgün sade yaşıyordum çok uğraştı. Inandim ona.
Soran+1 yılEvet oda bi şeytan durduk yere hayatıma girdi sözler verdi. Ve gerçekten çok masum dürüst gibiydi. Ailesiyle felan tanıştırdı. Yaşıda büyük olduğu için bu kadar uğraşmaz diye Düşündüm. Daha ilerisini de çok istiyordu eve çok cagirdi ama gitmeyince zaten güvenmiyosn böyle olmaz felan diyodu
Soran+1 yıl1 aydır konuşmuyoruz
Soran+1 yılDönme ihtimali var mi sence
Soran+1 yılYa ondan sonra özür diledi. Soğuk davrandı bende ayrılmak istedim. Sonra arkadaş kalmak istedi ben istemedim her yerden engelledi. 2 hafta sonra kaldırdı görüşmek istedi görüştük kibirli davranışları vardı. Arkadaş olmak istedi kımseyle sevgili olamazmış. Bende istemedim. Sevgili olmak istedim çünkü çok sözler vermişti hatta intihar ederim dedim ben com kişiyi kaybettim üzülmem dedi engelledi her yerden. 1 aydır hiç konuşmuyorum. Aynı okuldayız görüyorum yolunu değiştiriyor
Soran+1 yılBende görünce değişiyorm yokmuş gibi davranıyorm çok yakın arkadaşı var o arada gelip konusuyor onun dışında bağlantım yok.
Soran+1 yılAyrılan eski sevgilim de hep beni suçluyor çok arayıp sorma rahat bırakmadin diye bitti felan. ama Çok aramadm bahane hepsi
Soran+1 yılDönmesi imkansız mı
Soran+1 yılNeden imkansız olsun sonrasında döndü bi kez. Seninle bisey yaşadım bu durumda bırakmak istemiyorum ama üstüme çok gelme. 1 2 yıl sonra evleniriz ailemle de tanıştın dedi. Sadece güven demişti
Soran+1 yılAma üstüme gelme dediği şeylerde çok fazla. Istediği kıza güzel diyor. Benim yanımda kızların yüzüne karşı değilde arkasından güzel felan diyor. Tipimle ilgili her şey de o karar veriyor her şeyi değiştirmek istiyrodu
Soran+1 yılZaten evlenmek istiyo ben onu anladım. Elinde tutmaya çalıştı. Çünkü aynı mesleğimiz. Yanı tıp olarak ta ondan iyiyim o dahil herkes diyor. Her şeyimiz aşağı yukarı aynı. Ve sorumluluklari çok fazla 4 çocuk bakıyor kimsesiz abisi ve ablası vefat ettiği için. Bunları bana en başından anlattı bende destek olucam hep deidm. Zaten bunu kabul edecek başka kız bulamaz. Ben isteyerek kabul ettim hatta bu durum ona aşık olmamı sağladı. Hep te destek olmak istedim. Bunuda hep belirtti çok mert iyi birisin senin gibisini bulamam diye
Soran+1 yılBen sevdim ama narsist kişilik bozukluğu var. Sürekli eleştiri yapıyor. Kötü davranıyor hemen pişman oluyo. Sürekli eski sevgilisinin ihanetini anlatiyo. Beni de çok beğenmiyo eleştiriyo ama ondan iyi olduğumu çok iyi biliyor. Anlamadm Napicam zorlu hayati var onun yanında olmak istiyorum. Bi yandan beni zorda bırakıp gittiği için nefret ediyorum. Ama herşeye vakti var belkide başka kizladir. Çünkü ben onu çok sevdiğimi belli ettim. Yanı hiç olmayacak şekilde havalandı. Başlarda mahcup beğenmemi bile beklemeyen kişi bir anda aslan kesildi
Soran+1 yılYa işte sorun şu ki şu an kendini dünyanın zirvesinde görüyor. Bende artık bir adım atmam. Ondan bekliyorum. Ama onun aklı başına gelene kadar iş işten geçicek. Onu bu hale ben getirdim. Tüm çevrem uyardı ama ben yaralı üzgün olduğunu görünce hep yanında oldum kendini bsiey sansin yeterki iyi olsun dedim. Vazgeçilmez mükemmel olduğunu hissettirdjm. Düzelir düzelmez ilk tekmeyi bana attı
Soran+1 yılEvet narsist demi
Soran+1 yılÇünkü ezik bir kişilikti. Her anlamda ondan çok daha iyiydim hep ezmeye başkasıyla kıyaslama yapmaya çalıştı. Ben çok sevdiğim için biraz havalansin kendini iyi hissetsin diye sustum. En son zaten bana samimi gelmiyosun dedi. O kadar şeyden sonra. Terk edip gitti
Soran+1 yılSize basit gelebilir ama cidden büyük travma sebebi. Hayatım alt üst oldu
Soran+1 yılNasıl karar vericem. Yanı bi türlü soğumuyor. Tek çare onun pişman olduğunu görsem kafamdan silip hayatıma devam edicem bu şekilde çok özgüvensiz ezik hissettim
Soran+1 yılGeri dönmesi imkansız diyosun yani
Soran+1 yılYok haksız buldu. Özür diledi ama senle olmaz dedi. Senle her şey güzeldi ama sen çok üstüme geldin kaldiramam dedi. Benle yakınlaştığı icin pişman mis
Soran+1 yılKendini tutma işi değil bilip isteyerek bnei ikna etmek için çok uğraştı. Böyle olursa bi daha asla ayrılmayız boule bisi olduysa arkasında dururum felan diyodu. Yani onun için bi anlık olmadı o planladı ama benim için öyle değildi
Soran+1 yılYanı onun dediğine göre hiç kimse yok. 31 Yaşında ilk öptüğü benmisim.
Soran+1 yılInanan bi sa*lak var ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cevrende bir dunya insan ayni hatayi yapmistir pismanliklarini gormussundur illaki godip kendin niye yaparsin
017 Yorumla
Soran+1 yılKendim yapmadım. Erkek arkadaşımı çok seviyordum. Ayrilmicam çok yakın olmak istiyorum aramızda bağ olsun felan diye çok ısrar etti öpüşme felan oldu işte. Sonra özür diledi gitti
Soran+1 yılO an öyle oldu
Soran+1 yılEvet intikam alim mi sence
Soran+1 yılYakın arkadaşının yıllardır ilgisi var bana ondan öncede vardı. şu an dada konuşuyor ilgileniyor. Ama aşırı yakınlar çıkarsak intikam olur mu
- +1 yıl
Siz kadinlarin hic kafadi calismiyor. Arkadasi senin ile sevgiliyken sana ilgi duyun bir adamdan hayır gelmez. He böye birsey yapıyorsa ortada 2 ihtimal var.
1. Bu kişi serefsizin teki
2. Senin eski sevgilin senin ile ciddi düşünmüyordu ve buna anlatiyor. Buda ayni seyi yasamak istiyor.
Sen bu kisi ile görüşmeye devam etme
Soran+1 yılHaklisin. Bunları düşündüm zaten. 1. Şık çocuk serefisz ama bu beni ilgilendirmiyor arkadaşını terk etmesi benim için önemli
Soran+1 yılSevgilim kimseye bisey anlatmıyor ona eminim
Soran+1 yılGörüntü felan alacak bisey yoktu ortada. Ama güvenmiyorum zaten
Soran+1 yılBi yanlış yaptım aşırı pişmanım. Ilerisini istedi tabi ama fırsat vermeidm. Belki tekrar gelir ister. Tamamlayamadığı için. Onun dışında birlikte çektiğimiz normal fotolar bile yok onda bende hepsi. Onla foto bile çekmedim. Deidgjm olay da bir anlık oldu. Cok güven vermişti. Bundan sonra tam birlikte olmak istedi bi daha öpüşmek tr istemedim. Sonra sen nasıl istersen felan dedi ama ayrıldı bahanelerle. Üstüme gelme felan diye. Opusmeyince felan onla konuşmama da sınır koydu
Soran+1 yılDuygu olmadğını nasıl anladin
Unut gitsin derim ve aynı hatayı tekrar yapma
010 Yorumla
Soran+1 yılYapmam da. Onu gördükçe aklıma geliyor
Soran+1 yılÖyle yapicam ama intikam alsam mı
Soran+1 yılYanına kar mi kalsın
Soran+1 yılBakabilir miyim sence
Soran+1 yılBiri girmesinden değil kullanilmislik durumu özgüven kalmadı geçer mi
+1 yılBu mu yani ölmek istemenin sebebi. Kendine gel.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet 1 aydır atlatamadm
- +1 yıl
Şaka gibisiniz diyecek bir söz bulamıyorum.
Soran+1 yılNeden
+1 yılSaçmalama gelirmisin bi
04 Yorumla
Soran+1 yılÖlmek istiyorm çok kötü duruma düştüm
- +1 yıl
Gel sen oyle dusunme
- +1 yıl
Elini kullandimi
- +1 yıl
?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn yakin arkadasini ayart onun
06 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın arkadaşı benle ilgileniyor bazen istersem yaparım kardeş gibiler. 2. Çocuğu kullanmak istemiyorm sucu yok
Cevap sahibi+1 yılKullanma sevgili de olabilirsin
Soran+1 yılBunu yaparsam ne olur
Cevap sahibi+1 yılKudurabilir seni terk eden ve en yakin arkadasini kaybeder
Soran+1 yılEn yakın arkadaşı onun için çok önemli. Bunu çok düşündüm zaten çocuğun da biraz ilgisi var
Cevap sahibi+1 yılDetayli konusmak istersen açıcam 2 dk detayli fimirler veririm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende gününü gün et o zaman o üzülsün
04 Yorumla
Soran+1 yılÖlmek istiyorm
Cevap sahibi+1 yılBen ne diyorum bu ne diyo
Soran+1 yılCiddiyim
Cevap sahibi+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeni sayfa açıp yoluna bakacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Hadi bakalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmamış yola devam
05 Yorumla
Soran+1 yılOldu işte
Cevap sahibi+1 yılÜstten sürmüş
Soran+1 yılOnunda kıyafeti vardı
Cevap sahibi+1 yılKot pantolon mu
Cevap sahibi+1 yılZevk aldın mı