Acill!! 😔 Sizce ne yapmam lazım?

Meslektaş olan arkadaşımla 7 ay önce ilişkim başladı. Ben ilk zamanlar istemememde onun ilgisi sayesinde ona çok aşık oldum. Mükemmel ilerliyordu her şey. Herkes bana olan ilgisine, sevgisine şaşırıyordu. Bende ona öyle aşıktım ki ilk kez böyle olmuştum. Ailemle çok iyi anlaşıyorlardı, ailemi çok seviyordu. Ama ben çevremde hep çok güzelsin tepkileri alan bi insan olduğumdan ara ara şımarık davranabiliyordum. Ayrıca sinirlenince bi an ağzına geleni sayıp 5 dk sonra hiçbir şey olmqmış gibi pişman olup çok çabalayan bi insanım. En nefret ettiğim huyum olsada düzeltemiyorum ne yaptıysam. Bu tarz benim cümlelerim yüzünden bi kaç kez ayrılma eşliğine geldik ama geri benim yalvarmamla toparladık. Nişan kararı aldık tam eşyalarımı vs alacağız ailesi hiç destek çıkmadı ikimizin çalıştığını öne sürerek siz yapın dediler. bende borç ödemek istemediğimi söyledim ve darladım ailesi ve benim aramda çok kaldı. Tamam ailem yapmıyorsa ben alırım dedi ama onunda gücü yetmeyeceğini bu sürecin bizi yıpratacağını söyledim yanımda ol destek ol dedi ama ben ailesinin üzerimize kaçmasını sindiremedim. Kendi ödese de zorlanacağımızdan kabul edemedim. Konu tekrar açıldı ve ben neden yardım etmiyorlar vs gibi şikayet edince En son dün geldi ve bu sürecin onu çok yorduğunu ailesi ve benden bi süre uzak kalmak istediğini bana güveni kalmadığını söyledi. Ama bunları o kadar kırıcı söyledi ki o mu tanıyamadım Ailesinden ve çevresinden akıl aldığını söyledi iş yerindekiler. Oysa ne desem ağzımın içine bakan bi insandı. Onun dün bana o düşmansı kötü ve soğuk sözlerini görünce inanamadım karşımda sanki farklı biri vardı bi anda her yerden sildi ve engelledi geri döner mi?
Acill!! 😔 Sizce ne yapmam lazım?