19 yaşındayım ve hiç öpüşmedim bunu sevgiliye söylemesek anlaşılır mı sjhdjkfha?

herkes buna çok şaşırıyor çoğu zaman inanmıyor çünkü günlük hayatımda beğenilen ve genelde iddialı duruşu olan bir kızım. flört olaylarından oldum olası nefret etmişimdir o nedenle hiç yanaşmadım öyle bir şeye. hal böyle olunca sevgilim bile olmadı. 19 yaşında birine göre eski kafalıyım sanırım ama ben yüz yüze karşılaşıp tanışmayı ve hislerin zamanla oluşmasını seven biriyim. e yaş grubumdakiler de genelde böyle değil. neyse işte inek içti dağa kaçtı derken ben 19 yaşında (neredeyse 20) hiç sevgilisi olmamış hiç öpüşmemiş bir kız olarak kaldım. ama işler artık değişiyor ve biriyle gerçekten güzel hisler yaşıyoruz karşılıklı. şimdi çekincem şu, ilk öpüştüğümüzde muhtemelen karşı taraf için berbat bir deneyim olucak utançtan yerin dibine giricem. hiç öpüşmediğim fark edilir mi yoksa öpüşmek tamamen iç güdüsel ve kendiliğinden oluyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi diyeceksiniz ki "anlatmaya ademle havvadan başlasaydın" istersem oradan başlarım soru benim değil mi
19 yaşındayım ve hiç öpüşmedim bunu sevgiliye söylemesek anlaşılır mı sjhdjkfha?