Gördüğüm kadarıyla kızların genel çoğunluğu bu siteden sevgili olmaya karşı bunun sebebi nedir? Dışarda tanıştığımız insanlarla buradaki insanların ne farkı var?
Neden sitedeki kızlar burdan sevgili olmaya ve tanışmaya karşı?
Özgüven sorunu yaşıyorum çok istesem bile cesaret edemiyorum Hep bu yüzden tanışıp sonra bir anda bitiriyorum Aslında yalan dolan yok olduğum gibiyim ama hem kendime hemde karşındaki kişiye güvenemiyorum Sanki herkes benden üstünmüş gibi hissediyorum
Koca site de 1 kişiyi çok sevdim bugüne dek ve hala da çok seviyorum onu 🤍 Onun dışında yüzeysel diyaloğumun olduğu insanlar oldu ama çok yakın olmadık.
Burada sanırım genelde sohbetler bel altı hal alıyor bir süre sonra. Pembe kullanıcıların çoğu da bundan rahatsız diye gördüm. Bu nedenle karşı olduklarını sanmıyorum ama çekimser olduklarına katılıyorum.
Ben şöyle düşünüyorum. Burdan tanışılabilir elbette kafa uyumu ve kişilik açısından birbirine yakınlık hissedildikten sonra mümkün olan en kısa sürede reel hayata geçilirse ilişkide ona göre hareket edilir, öteki türlü sanal olarak devam edilirse bu şekilde bi sabah engellenip silinip gidiyorsun
Ben kendi adıma söyleyeyim zor güveniyorum ve çekingenim. Biriyle o an şans eseri ve rasgele olduğunu düşündüğüm, kadersel olarak yüzyüze tanışmak benim için daha uygun. Burası seç beğen al gibi benlik değil hahahah
Tamam böyle düşünebilirsin ama dışarda tanıştığın bir insanında abaza olma ihtimali var yani benim demek istediğim çoğu kız direkt olarak sitede tanışmış olmaya ve burdan bir ilişki başlamasına karşı. Halbuki baktığın zaman hepimiz yine dışarda gezip eğlenen normal yaşayan insanlarız, burada takılanda dışarda gezende biziz yani
Evet ama burası sanal olduğu için insanlar daha özgür hissediyor ve gerçek yüzlerini daha kolay görüyoruz cinsel yaşam soruları sapıklarla dolu herkes için demiyorum ama bu da yeterli sebep. Ayrıca konuştuklarım arasında da abazan çıkan oldu başta normal gibi görünüp o yüzden karşı olmakla haklı olduğumuzu düşünüyorum. Reeldeki insanlar da babamızın oğlu değil onun da bir sınırı var reelde tanışıyoruz diye can ciğer olmuyoruz