Sana birsey soyleyeyimmi inan kadinlarin coguda oyle evlisi bekari dulu farketmiyor Sanirim ahlakimizi genel olarak bozdular baksana tv dizilerine kocasini karisini aldatmayan dizi var mı
Hayatında böyle erkeklerin olması üzücü bir durum maalesef Ama iyilerde var dünya da herkes kötü olsaydı hayat çekilmez bir hal alırdı Sakin olmaya çalış ve onlardan uzak durmaya çalış fazla iletişim halinde olma onlarla
Ve bize karaktersiz deme hakkınız da yok boşu boşuna ağlarsınız siz böyle dediniz diye karakterimizi değiştirecek halimiz yok bizi serefsiz serseri halimizle sevmek zorundasiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sana birsey soyleyeyimmi inan kadinlarin coguda oyle evlisi bekari dulu farketmiyor
Sanirim ahlakimizi genel olarak bozdular baksana tv dizilerine kocasini karisini aldatmayan dizi var mı
Hayırdır bu isyan neden ne oldu sakin ol biraz
Kim ne yaptı sana?
Babam dayım amcam sevdiğim çoçuk kısacası hayatımda olan her erkek
Hayatında böyle erkeklerin olması üzücü bir durum maalesef
Ama iyilerde var dünya da herkes kötü olsaydı hayat çekilmez bir hal alırdı
Sakin olmaya çalış ve onlardan uzak durmaya çalış fazla iletişim halinde olma onlarla
klasik bir ergen sorusu :)
cocugum secimlerini iliskilerini sorgulasana :) yani hayata neden hep kolay tarafindan yaklasiyorsunuz :)
Şu Genellemelerden Nefret Ediyorum.
Bir Çoğu Olabilir Fazlası Olabilir Ama Asla Geneli Olamaz.
Adam gibi adam gerçek adam yaz googleye o söylesin.. sen dinle :).
Herşeyi adamlardan bekleyenlerden olma belki adam gibi adam bulur seni
Adamı tanımlar mısın nasıl oluyomuş? Bi kıyaslayalım
Adam gibi adamlarız ama kim hak ediyor ki adam gibi adamı?
Çünkü kadınların adam olmayan serseri serefsiz erkekleri sevmesi bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey o yüzden siz bizi ADAM olunca sevmiyorsunuz
Zorunuza gitmiş eksi atan kimse ama bunlar gerçek. Redpill, hipergami, %80-20 oranı falan gidin bunları araştırın
Ve bize karaktersiz deme hakkınız da yok boşu boşuna ağlarsınız siz böyle dediniz diye karakterimizi değiştirecek halimiz yok bizi serefsiz serseri halimizle sevmek zorundasiniz
Çoğunuz adam değilsiniz adam olanlar da vardır ama
Adam olanlar da sizden uzak duruyor. Ben karakterimi bozmam kızlar sevmiyor yalnız kalırsam da kalırım diyor
Zorunuza gitmesin kötü erkekleri sevdiginizi bilmemiz
Yo hiç de biz kötü erkeği sevmeyiz hata ben kötü olduğunu bilsem uzaklaşırım
Çekici bulduğunuz özellikler kötü erkekler de var
Ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey dedim ya buna itiraz edemezsin
Neden öteki erkek şerefsizlik yaptıysa ben napyım ben evde oturmuş cekirdek citliyom
Yediğin hurmalar seni tırmalamış
her pipisi olan erkek adam değildir dogru.
bu da kezban itemi mi oldu
Benim kocam da rezil. Keşke evlenmeseydim
hadi ordan git sefil maymun
Neden rezil dedin?
Hiç yüzü kızarmıyo beni zor durumda bırakırken çünkü
Sır gibi konuştun , ne demek beni zor durumda bırakırken anlatamayacağın bir durum mu? buraya yazamazsan bana yaza bilirsin?
Evlenmeden önce sanki farklı miydi
çünkü siz şerefsizleri sevdiniz
Ağlama
Kızlarda öyle genelleme yapma
kadın olsa