Ben şu ana kadar hiç sevgili yapmadım. Hep takıldım kızlarla, gönül eğlendirdim sosyal medyadan olsun reelden olsun. Zevk için takıldım. Yaş 22. Ya bazen köpek gibi aşk yaşamak istiyorum, saatlerce aşık olduğum kızla yalnız kalsam mesela. Ama öyle böyle değil çok büyük yoğun duygu patlamaları yaşamak istiyorum. Bu neden olabilir?
Böyle bazen içim içime sığmıyor, artık dışarıya bir kıza yansıtmak istiyorum bunu. Arada böyle gelip gidiyor bu istek. Neden olabilir halbuki böyle bir şeye istersem erişim ama farklı bir his bu sanki birileri enerjimi yolluyor ne oluyor?
Böyle bazen içim içime sığmıyor, artık dışarıya bir kıza yansıtmak istiyorum bunu. Arada böyle gelip gidiyor bu istek. Neden olabilir halbuki böyle bir şeye istersem erişim ama farklı bir his bu sanki birileri enerjimi yolluyor ne oluyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Demi insan birine bağlanmak istiyor salla ya kimseye değmiyor değer bilen yok ve sevende...
Gerçekten duyguyu aç kalabiliyormuş insan bazen. Ben son 1 aydır biraz daha insan oldum galiba. Romantizmden anlamayan, aşka kesinlikle inanmayan taviz vermeyen ve sevmeyen bir erkek iken sanki kişilik değiştiriyor gibiyim. Bir kızı, kadınım yapıp eroin gibi bağımlı olalım birbirimize istiyorum sanki. Tuhaf şeyler yani bilemiyorum
Şu an akıl hastanesine randevu alman gerekiyor köpek gibi ne ya sapık mısın
Olum aptal mısın lan sen köpek kelimesini terim olarak kullanıyorum. Olayın dibini vurgulamak için
Boş boş konuşma sizin gibileri çok biliyorum seni ben var ya cebime koyarım bu laflsrını saf kızlara anlat dengesiz
Ben senin sevgilim dediğin kızı yatağındayken zorla el koyarım. Y*vşak seni erkeksen mesaj kutunu aç telefon numaranı ver istanbuldaysan gel buluşucaz yüzüme söyle bunları. Beyninin pekmezini akıtırım senin kardeşim bana erkeklik yapmaya sakın ha kalkma. En nefret ettiğim şeydir bu babam olsa gözünün yaşını bakmam
Sana hadım lazım dölll israflsrı boşsunuz olum boş adam olsanız evlenirdiniz
Haa sen şimdi belli ettin kendini. Erkek profili açmış bir kızsın sen :D
Dedim gibi adam olsan evlenirdin baska da bir şey söylemek istemiyorum seni ne yspsyım seviyesiz yalnızım iyi ki boş boş konuşma
Hahahaha aptal beyinsiz :D
Dengesiz sus dinlemek istemiyorum seni seni var ya doğduna pişman ederim de uğraşmıyorum size çünkü boşsunuz
Sen düzgün bir insan olsan erkek profili açmazsın. Hayasız seni utanmaz arlanmaz :D
Bunlar size az bile daha ne yapardım da boş ver acıyorum size kötü olmak istemiyorum artık
Lan sen kimsin arkadaşım :D?
Melek yüzlü şeytan biriyim
Akıllanmışsın işte
Soruyu ne ara okudun ya
Ahahhaha valla okudum hepsini
Mm okudun daa.. akıllanmış derken? Kime ne zararım oldu acaba :D mesela kucağıma sürtünerek dans eden bir kızı ben mi zorladım? Veya arabanın içinde tişört südyen çıkartan kızı ben mi zorladım?