Ben 18 yaşındayım 28 yaşında bir sevgilim var iki yıldır sevgiliydik her neyse iki yıldır çok çabalamama rağmen kıymetimi doğru düzgün hiç bilmedi bazen gerçekten seviyor dediğim bazende bu beni yok sayıyor dediğim bir iliskiydi ruhum yıprandı psikolojim bozuldu ve bana sen hastasın dedi hep beni suçladı sen zaten hastaydın dedi bir ay önce hamile kaldım tabiki düşürmem için araştırmalar yaptı hap tedavisi gördüm be gün neyse bebek düştü gitti falan ilk zamanlar bana çok iyi davranıyordu sonradan baktım tekrar bozdu en sonunda dayanamayayıp annesine her boku anlattım ben kadın işte sana sahip çıkarız isteriz seni şöyle böyle falan iki hafta benimle böyle güzel güzel konuştu oğlunun hatalarını kabul etti seni destekliyorum yanındayım dedi bana falan her neyse bir kaç gündür oplu da kendi de öyle bir muamele gösteriyor ki bana oğlu canım mal sevgilim beni kendi hatalı olduğu halde engelledi her neyse annesiyle iletişim halindeyiz bana yazdıklarını gorseniz bana destek olan her şeye olumlu yazan kadın gitmiş bi anda beni istemeyen verdiği sözleri unutan bir kadın gelmiş ogluda aynı şekilde ne yapacağım bunlara nasıl baş edeceğim bilmiyorum
terbiyesiz kullanmış 2 yıl, şimdide bir çöp gibi atıyor. Maden psikolojinin bozuk olduğunu biliyor kendi niye götürmüyor? Unutup yeni bir hayat kuracaksın kendine başka yapabileceğin bir şey yok. Hatta bu kişi tekrar birlikte olalım dese de kabul etme aynısını yine yapar.
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir şeyler yaşadığım icin baskası beni kabul etmez haklı da ben kendimi ona mecbur hissediyorum ama onlar bu sorumluluğu almaya bile tenezzül etmiyorlar
Ne demek kabul etmez. Sen iş güç sahibi ol, okuyorsan devam et. kendini geliştir. Tüm erkekler bakir değil ki seni kabul etmesin, kendisi yaşayan senide anlayacaktır. Anlamayanla birlikte olma zaten.
Onu çok sevmiştim çok bağlandım onu silmek istiyorum ama kendimi aciz düşkün hissediyorum ona muhtaçmışım gibi bu sene sınava gireceğim onun yüzünden geleceğim de yandı bu kafayla hiç bir bok yapamam ben zatwn derslerim o kadar iyi değil
İnanmıştım anneme bile anlatmıştım anne beni isteyecekler annesi böyle dedi kendi böyle diyor diye o bile inandı simdi ona bile diyemeyeceğim beni yarı yolda bıraktı bu cocuk diye
Sen üzülüyorsun da şimdi, şunu da düşün. Sen bu kişi ve annesi ile bir hayat kursaydın, 6 ay sonra mutsuzum, şiddet görüyorum ne yapmalıyım diye soru sorardın. Hayatına, önüne bak unut o karaktersizleri.
Muhtemelen sen ilk anlatyıgında kadın senin yanımda oldu ogluyla oturup konuştugun da seni kötüleri kötü kız zaten şöyle şeyler yazma istemiyorum tarzında kadın da evlat oldugu için oglunun istemediğini istemez tabi normal sakin ol senlik bişey yok masumsun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
benlik bir şey yok evet kendimi kötü hissediyorum beni yok saydığı için
Bu saatten sonraa kötü hissetmene gerek yok aksine Allaha şükret sonradan bebeginle ortada kalmaktansa ki öyle ogul ve anneden kurtarmış seni daha güzel şeyler yaşa diye
Şu an sen ciddi ciddi psikolojisi bozuksun. Ama burada her yorjm yapana cevap yetistirmek sana bisey kazandirmaz. Bugun brda istedigine yaz, yarin bana yaz adam gibi seni duzluge cikaralim.
Ya bu 182 de bir randevu vermiyor ki ne zaman arasam ruh sağlığından randevu almak icin dolu hep ama aldım bu sefer ilaç tedavisi almayı düşünüyorum psikiyatriden aldım gideceğim Allah’ın izniyle