Ne yapmalıyımmmm :( ?

Ben 18 yaşındayım 28 yaşında bir sevgilim var iki yıldır sevgiliydik her neyse iki yıldır çok çabalamama rağmen kıymetimi doğru düzgün hiç bilmedi bazen gerçekten seviyor dediğim bazende bu beni yok sayıyor dediğim bir iliskiydi ruhum yıprandı psikolojim bozuldu ve bana sen hastasın dedi hep beni suçladı sen zaten hastaydın dedi bir ay önce hamile kaldım tabiki düşürmem için araştırmalar yaptı hap tedavisi gördüm be gün neyse bebek düştü gitti falan ilk zamanlar bana çok iyi davranıyordu sonradan baktım tekrar bozdu en sonunda dayanamayayıp annesine her boku anlattım ben kadın işte sana sahip çıkarız isteriz seni şöyle böyle falan iki hafta benimle böyle güzel güzel konuştu oğlunun hatalarını kabul etti seni destekliyorum yanındayım dedi bana falan her neyse bir kaç gündür oplu da kendi de öyle bir muamele gösteriyor ki bana oğlu canım mal sevgilim beni kendi hatalı olduğu halde engelledi her neyse annesiyle iletişim halindeyiz bana yazdıklarını gorseniz bana destek olan her şeye olumlu yazan kadın gitmiş bi anda beni istemeyen verdiği sözleri unutan bir kadın gelmiş ogluda aynı şekilde ne yapacağım bunlara nasıl baş edeceğim bilmiyorum