Bu erkek kişisi kızı aslında çok beğendi sevdi ama konuştular kıza dedi ki hayatlarımız farklı senin istediğin gibi olamam cart curt ama kızda aklı kaldı unutmaya çalıştı unutamadı falan şimdi pasif pasif böyle şeyler yapıyor kıza attığı müzikleri öne falan çıkarmış bir hikaye atınca profili falan açıyor. Kız da istiyo ki burnu sürtsün Tülay geri dön çok pişmanım kıvamına gelsin napali bu kız
Bu kız her gün bir yerde story qtsin ve umursamasin mesela evdesin annenle kahve yaptın çek prensim gelmiş bebeğim burada falan yap hayali bir karakterle muhatap ol
Ya çok iyi 😂 ama gerçekten mantıklı şeyler söylüyorsun sanırım vazgeçmemesi için senin istediğin gibi biriyim ama bundan sonra ölsen bı bardak su vermem imajı vermeliyim
Aynen arada fotonu paylaş bebeğimle gezmeye falan yaz birileri bekleniyor falan yaz hep bi merak olsun içinde ama dozunu kaçırma onun storilerini de beğen arada bir de ben buradayım heyoo de yani beğenerek unutmasın seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birilerine görünmeye çalışıyor FB gibi bulmaya çalış
Bir kız vardı hoşlandığı onun için yaptığını düşünüyodum ama kız hesabını kapattı gitti çocuk hala aynı şeyi yapıyor başka biri için mi sence
Olabilir arama butonuna kız isimlerinin baş harflerini yaz en üstte çıkanları engelle engellenenler yerine de sürekli bak
Nasıl anlamadım
Valla sen dikkat et boynuz yeme
Hayır sevgilim değil bu kişi
İlgi beklediği birilerini meraklandirip karşı tarafı harekete geçiriyor
Karşı taraf hiçbir şey yapmıyor ama
İlgi mi bekliyor şimdi
Evet
Mantıklı geldi Sence karşı taraf ne yapmalı burnu sürtsün istiyorsa kız
Önceki konuşmalara bakmalıyız kızın tavrına erkeğin tavrına su an bisey diyemem
Of ya 1 xper olmasam mesaj atardım sana
Sıkma canını be ölecez bi gün
Bu erkek kişisi kızı aslında çok beğendi sevdi ama konuştular kıza dedi ki hayatlarımız farklı senin istediğin gibi olamam cart curt ama kızda aklı kaldı unutmaya çalıştı unutamadı falan şimdi pasif pasif böyle şeyler yapıyor kıza attığı müzikleri öne falan çıkarmış bir hikaye atınca profili falan açıyor. Kız da istiyo ki burnu sürtsün Tülay geri dön çok pişmanım kıvamına gelsin napali bu kız
Bu kız her gün bir yerde story qtsin ve umursamasin mesela evdesin annenle kahve yaptın çek prensim gelmiş bebeğim burada falan yap hayali bir karakterle muhatap ol
Böyle olunca pişman olur mu onu hiç takmıyormusum gibi tamamen unutmuşum gibi mi davranayim
Evet ama dikkat et senden vazgeçmesin
Tamam da nasıl başarcam onu işte
Vallahi bilmiyorum ben manita yaptım piyasadan çekildim 4,5 yıldır bu işlere bulasmadim
Ya çok iyi 😂 ama gerçekten mantıklı şeyler söylüyorsun sanırım vazgeçmemesi için senin istediğin gibi biriyim ama bundan sonra ölsen bı bardak su vermem imajı vermeliyim
Aynen arada fotonu paylaş bebeğimle gezmeye falan yaz birileri bekleniyor falan yaz hep bi merak olsun içinde ama dozunu kaçırma onun storilerini de beğen arada bir de ben buradayım heyoo de yani beğenerek unutmasın seni
Anladım tamam teşekkürler
Başarılar
takipçi kasmaya çalışıyor
Yok kız hiç öyle biri değil
Görmesini istediği kişiler vardır o zmaan onlar baksın diye açıyordur
Dikkat çekmeye çalışıyor.
Spesifik birinin dikkatini mi genel mi
Sen gibileri meraklandırmak için sanırım
Dikkat çekmek
Canı öyle istiyordur
Aynen öylee
Anlaşılması güç