Sevgilime istediğimi nasıl yaptırırım cilveyle mi başka taktikle mi?

Asla çıkarcı biri değilim ilişkide de aynı şekilde. Yaş olarak çok da büyük benden. Beni çok sevdiğine eminim diyebilirim ailesinin içine girdirdi vs. İlişkimiz de iyi gidiyor.
Maddi olarak olsun diğer açılardan olsun elimden geldiğince şeyler yapıyorum. Hani o yemek ısmarlasa ben tatlı ısmarlamaya çabalarım, maddi sıkışıklığı olur elimdeki son parayı veririm vs.
Okulla ilgili bir durumda bana yardımcı olabilir. Biraz riskli bir durum belki ama yapabilir sonuçta ve benim için çok önemli. Ailem bu konuda çok kızıyor, halledemiyorum, üzgünüm vs diyorum belki teklif eder diye ama senin yanındayım, sen yapabilirsin, canın saolsun bu sene olmazsa seneye halledersin, giden bir sebebe olur boş ver felan diyor.
Aramız çok iyi olup aradaki enerji yüksek olduğu anlarda daha ılımlı yaklaşıyor bu konuda ama normal daha ciddi resmiyken sert davranıyor kızıyor çalışmadın şöyle böyle, oysaki sene boyu onlaydım biliyor.
Sizce ne yapayım nasıl davranayım çünkü zor durumdayim bu konuda :(( yardım edebilecek tek kişi. Ve son zamanlarda farkındayım bazı konularda iyi niyetimi suistimal ettiğinin ama bir şey demiyorum çıkar elde edeceğim tek konu bu... Açık scik söyleyemem..
Güncellemeler
+1 yıl
giden bir sene olur*
Sevgilime istediğimi nasıl yaptırırım cilveyle mi başka taktikle mi?