Ne yasiyorum ben arkadaşlar doktor bu ne?

10 yıldır evliyim çok aşık olarak evlendim. Çocuk olduktan sonra eşim bana daha ozensiz daha hoyrat davranmaya başladı. Ona gösterdiğim ilgide azalma vs yoktu. Telefon oyunlarına sardı sabah akşam benimle iki dakika bile konuşmadan hep oyun oynadı tabiki kızlarla falan da konuşmuş normal de olsa. Bir şey sorduğumda bagirmalar, hiç ilgilenmemeler.. çocuk o zaman çok daha küçüktü kucağına gitmek istiyor diye çocuğa bile bağırıyordu sırf o oyundakiler için. Bana nasılsın bile demiyordu. Daha sonra o uyurken oyununu açtım ve sohbet kısmına baktım bir kaç kıza oldukça kibar ve samimi şekilde hal hatır sormuş hayatlari ile ilgili detaylara da hakim olduğu anlaşılan konuşmalar buldum. Ona hiç bir şey demedim. Aynı oyunu ben de indirdim onu rahatsiz edecek yoğunlukta oynadım ve o oyundan soğuyup silmesini sağladım. Velhasıl, bu adam hiç duzelmedi tabi başka oyunlar çıktı vsvs oyun bahane yani adamın amacı kızlara yazmak zaten. Bir süre sonra oyunlar da umrumda olmadı tabiki. Son 4 yıldır bitmeyen bir ayılık hakim oldu adama. Sürekli hakaret duyuyorum , mesela bir kere hastalandım covid olmuştum beni hastaneye gotur dayanamıyorum dedim küfür ede ede götürdü hastaneye. dogumdan sonra diyet yapmaya başladım onlarca kilo verdim zayıfladın da kadın mi oldun dedi, beni hiç beğenmediği kadın ünlülere benzetti. Yani güzel bir söz duymak şöyle dursun bir de benim moralimi aşağı çekti depresyona soktu ben bu adam yüzünden psikiyatriste gittim çünkü kendimi sorunlu olarak gördüm intihari bile düşündüm sakat kalma ihtimali olmasa çoktan intihar etmiştim o dönemde. Şimdi depresyondan çıktım daha berrak görüyorum olanları ama, hayatım bitmiş gibi hissediyorum ki bence bitti zaten. Kendimi çok değersiz hissediyorum. Hakaretleri vs azalttı oyunu azalttı ama ilişkimiz mahvoldu sevgi saygı asgari duzeyde. başka kadınlara salya akıtıyor bana en ufak güzel söz yok pardon unutmuşum çok güzel karpuz seciyormusum ben onu söyledi. emekli mahalle dayısıyim çünkü ben
Ne yasiyorum ben arkadaşlar doktor bu ne?