Selamlar. Babam bizi çok döverdi. Yalan yok. Eşim evlendikten sonra bana bir kez vurmadı. Hatta başımı okşayan ilk kişi eşimdi. Hep beni destekledi okuttu falan ama beni 17 yaaşında çocuk yaşımda koynuna almasını gelin almasını asla kabul edemiyorum. Kendisi benden 8 yaş Büyük ve dün gece bana Artık unut şu maziyi. Affet gitsin ikimizde huzura erelim bizi Allah yazmış Bırak bu kini dedi sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Siz istemediginiz halde mi evlendiniz? Baslik parasi ile falan size sorulmadan zorla olduysa sizin icin zor ancak rizaniz alindi ve onayladiysaniz kizgin olmaniz esinize haksizlik.
Babam döverek evlendirdi. Belinde kemer izi ile evlendim.
Sizin adiniza uzuldum.🙄Bunu esinize evlenmeden bi sekilde soyleyemediniz mi?
Şimdi bunlar beni istemeye geldiler biz yüzük taktık daha sonra bahçede işte siz baş başa oturun bir şeyler için falan dediler Ben dedim ki benim hani sizi tanımıyorum daha siz beni görmüşsünüz ama ben tanımıyorum dedim hani evlenmeyi niyetim yok babama da korktuğumdan söyleyemiyorum dedim o da işte o gün anlıyorum falan dedi Ben de sandım ki bu vazgeçecek
Esiniz sizi cok seviyor anlasilan , siz?
Bana bir sürü sorular sorup eşinizin haberi var mıydı diyorsun ben de gerçekten hani bir yardımcı olacaksın yahut da eşimi yanlış yaptığını söyleyeceksin derken eşimin beni çok sevdiğini söylüyorsun onu istemeyen bir kadınla evlenen hiçbir erkek adam değildir bunu onun yüzüne de söyledim defalarca ben beni küçük yaşta olan bir sübyancıyı sevmem
Kizginliginizin sebebi ben degilim, ofkenizi anliyorum, bir kadin olarak kendimi sizin yerinize koydugumda icim ciz etti. Gecmisi degisirmek imkansiz oraya takili kalmak hayatinizin geri kalanindan vazgecmek demektir. Esiniz kendisini istemedigini soyleyen bir kadinla evlenmekle hata etmis evet ancak ofkenizi sicak tutmak yerine kendi iyiliginiz icin bakis acinizi degistirmek, kendinize bunun icin izin vermeniz gerekmez mi? Gerekirse birlikte bir uzmandan birlikte destek almaniz yarariniza olur.
Yani baska derdin yok bunu dert ediyor gibisin. Mutlu huzurlu musun kocanla? Ozaman niye huzurlu yasamak varken kin tutuyorsun? Sacmalik resmen
Sen ne sacmaliyosun bosa o zaman o adamida gor dunyayi
Bence sen o adami hak etmiyosun babanin dayaklarini ozlemissin, el üstünde tutmus seni, daha ne yapsin, git bosan Allah'tan cezani bekler gibi halin var
Sen git kızını 17 yaşındayken bir adamı koynuna sok tamam mı Ben belki başka birisiyle tanışacaktım belki başka birisine aşık olacakt..
O babanin hatasi kocanin degil
5 yıldır seks yapıyor musunuz
Neden evlendin 17 yasinda o zaman?
Affetme subyanciyi mk
Sen cidden hastasin tedavi alman lazim
eşini sevmiyorsan normaldir
Sevebilirdim
yani sevmiyorsun
Nasıl sevebilirim beni 17 yaşında almış bir adama söyler misin
almış ne berbat bir tabir ya
Bencede öyle
Evlenmeseydin