Bu zamana kadar doğru düzgün hiç sevgilim olmadı Bazen üzülüyorum bu duruma ( yani en azından evlenmeden önce tanımak gerek ) Ve öyle bir aday yok Ama bir şeyi iyi biliyorum ve bu beni mutlu ediyor Eğer sevgilim olsaydı günaha girmem kaçınılmaz olacaktı ( bir gunahdan kaçınmak bir ibadeti yapmaktan daha sevaptır (( namaz hariç ))
Nefret sebebi ayrilalı 16 gün geçti için mi? Evet insan yeni ayrılınca nefret ediyor üzülüyor ama bir süre sonra nefrette üzüntüde bitiyor yeni tanistim biri oldu zaman öncekilerden gördüm yanlışı hatırliyorum ve onlar gibi olmamasini umut ediyorum şu an ne söylesem faydası olmaz çünkü ona karşı hala sinirlisin farkındayım
Bir kişinin hatasını genele mâl etmeyi sevmem ama bunca sene tanıdıklarıma da bakınva artık benim için bitti. :) bu sondu ve beni bu hâle getirenleri Allah affetmesin.
Hayır son değil yine gönlün birine gidecek istemesen de yine seveceksin Sadece daha olgun oldun daha tecrübeli oldun Ben 28 yaşındayım şahsen evlenecek kismet ariyorum yaşım daha fazla geçmeden Yani ne kadar yanliş kisiyle karşılaşmiş olursam olayim Hepsi aynı değil
En İyi Cevaplar