Aşk İlişkileri Sosyal medyadan tanıştığınız birinden hamile kaldınız mı? ya da hamile bıraktığınız oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyadan tanıdığın biriyle buluşmadan hamile kalınıyor mu? 😂😂 Sosyal medyadan tanıştığınız birinden hamile kaldınız mı? ya da hamile bıraktığınız oldu mu? Cevapla Hamilelik Soruları Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DorukSonbahar Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kadın doğruyu söylüyor olabilir. Belki üreme için birleşme dışında alternatif bir yol bulmuştur. Şaka gibi. Kadını takdir ettim. Adamı buna inandırmış yine de içinde kalan son şüphe kırıntısıyla TV'ye sormuş bir umut. Valla kadından korkacaksın. 0 0 Yorumla
TuvaleteYetişmek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ah evet klasik internetten tanıştığından hamile kalma anısı herkes yaşamıştır 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sosyal medyadan kimseyle tanışmadım 0 6 Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Buluşmadım diyecektim Yorumla Soran +1 yıl Alla alla hiç öyle birine de benzemiyorsun aslında Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Bilmem buluşmadım gerek duymadım Yorumla Soran +1 yıl Olabilir aşko bende hiç buluşmadım Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Olabilir aşko ahahha Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 deli olamaz mı yani Yorumla
Ney_Olup_Ağlamak Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sanal çocuk doğuracak😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha metevarse de doğan ilk çocuk olur 😂 Yorumla
DeepNety Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Telepati yoluyla bebek yapmayanda ne bileyim 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha normali tamam bu kaldı 😂 Yorumla