Yahu evet ordaki ses kaydında libidom düşük mesir macunu alayım diye espri yapmıştım o da onayladı orada ister inan inanma neyse ama bu konuşmanın devamında işin pat diye o kelimeye gelmesinden ben çok rahatsız oldum
İşte ben de bunu diyorum arkadaşım. Sürekli diyorsa keseceksin konuşmayı. İnsan evladı dedikçe karşıdaki kabu etmeyip konuşmayı sürdürse bile istiyor ama naz yapıyor diye algılıyor. Sen iyi niyetten terslememek için böylesindir ama karşı taraf her zaman bunu farklı algılar. Çocuk sana zaten belli etmiş niyetini öncesinden.
Hayır bana zaten bundan sonra aradı işte hayvani duygularla demişmiş, duygusallık küçüktür cinsellik diyor bir de Niyeti o olabilir evet de arkadaşlarına ailesine söylemişti bir de beni, amaç neyse artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu attığınız görsellerden sonra erkekler iletişim kurmayı asla öğrenemeyecek gibi geliyor
Bunlarda duygu yok asla
Ne yazdı da sen karaladın? Tam göremediğim için bir şey diyemiyorum.
Mesir macunu alıcakmış
Seni bilmem ne yapmak istediğini karalamadın da onu mu karaladın gerçekten?
Yahu evet ordaki ses kaydında libidom düşük mesir macunu alayım diye espri yapmıştım o da onayladı orada ister inan inanma neyse ama bu konuşmanın devamında işin pat diye o kelimeye gelmesinden ben çok rahatsız oldum
Sen bunları dediysen kendisine, çocuğa yeşil ışık yakmışsın ama. Direkt dediğinde susturmamışsın sonuçta
Ya deli misin o kelime yine de yerinde değil. Zaten ne hikmetse sürekli seni istiyorum bilmem ne iyice tiksindiriyor
İşte ben de bunu diyorum arkadaşım. Sürekli diyorsa keseceksin konuşmayı. İnsan evladı dedikçe karşıdaki kabu etmeyip konuşmayı sürdürse bile istiyor ama naz yapıyor diye algılıyor. Sen iyi niyetten terslememek için böylesindir ama karşı taraf her zaman bunu farklı algılar. Çocuk sana zaten belli etmiş niyetini öncesinden.
Hayır bana zaten bundan sonra aradı işte hayvani duygularla demişmiş, duygusallık küçüktür cinsellik diyor bir de
Niyeti o olabilir evet de arkadaşlarına ailesine söylemişti bir de beni, amaç neyse artık
Cahil kuduruk biri. bir dk bile konuşmam öyle biriyle
Engelledim her yerden, sözde seviyor
Ben kariyeri olan biriyim ne kadar varoş varsa beni buluyordu böyle ama hiç yüz vermedim iyi biriyle evlendim
Ben de kariyerliyim bu salağa da sırf mühendis diye şans vermiştim kafama edim
Ajdar'da mühendis çıkışta muz şarkısı söylüyor baştan dikkat etmeli
Beni hep bunlar buluyor, temiz seven erkek yok beni
İyi biri denk gelir inşallah sana.. böyle yav he vakit kaybetme. Benim kocam harika biri cinsel hayatımızda mükemmel diyebilirim.
Yav he değil.. Sapıklar la vakit kaybetme ve fırsatta verme
Ne sevgisi mkDikip bırakır bu seniDaha önce yaşadınız mı
Hee dikip bırakmak kolaydı yüz tane olsa birini vermem
Gelip dikcem diyo
O bücür bacaklarıyla mı ahahaha dönsün kendine soksun
Ben bilmem
Peki daha önce yaşadın mı hiç
Üslup çok yanlış iyi yapmışsın
İğrenç ya
Gerçekten
iyi yapmışsın, hödüğün teki
Böyle sevgi mi olur, Allahın kerestesi
Ne sevgisi, sapık bu bildiğin. istekli yahu.
çok iyi yapmışsın engelleyerek kurtulmuşsun
İyi yapmışsın engellemekle çocuk senden kurtuldu
Gitsin damacana ziksin bücür bacaklarıyla ahaha
Hahaha damacanaya yazık olur. Asıl sen ziyan olmadan ver
Bu ne rahatlık maşallah.
popiş herif
Sevgiyle alakası ne bunun
Sevgi değil bu seven bir erkek bu derece arsızlaşmaz tabi ki seni isteyebilir arzu duyabilir ama bu şekilde olmaz
Evet fırsatını bulsa taciz bile eder
Uzak durmanı tavsiye ederim geçici olmasın o engel hayatına dahil etme afedersin ama böyleleri seni s*kemezse hayatını s*ker
Sıkıyorsa gelsin bakalım