İhaneti yediremiyorum?

Arkadaşlar şimdi bi çocuk vardı 5 ay sevgili kaldık sonra bazi nedenlerden ben ayrıldım ama arkadaş kaldık ara ara konuşuyorduk çocuk hala beni seviyordu falan neyse bi gün beni sürekli ekiyorsun gorusemiyoruz muhabbeti oldu bende tamam dedim görüşelim pazartesi günüydü evden hazırlandım çıktım saat 2 onu aradım dedim kaçta buluşalım derken biz 3 gibi görüşme planı yaptık neyse ben buluşmadan önce dışarda bi kahve içeyim dedim tesadüfen cadde üstünde otobüs duraklarının durduğu bi yere gittim oturdum onu bekliyorum tam o sırada otobüsten bir kız indi 4 tane valizle kız benim ilgimi cekti sanki bi yerlerden tanıyorum gibi kız orada beklemeye başladı bende merakımdan çaktırmadan kıza otobüs mü bekliyorsunuz diye sordum yok hayır arkadasımı bekliyorum dedi arkamı döndüm tam gidiyordum o sırada buluşacağım çocuk arabayla kızın yanına geldi gittim çocuğun yanına kufur ettim sen nasıl bi insansın falan diye bana uzaklaş yanımdan buluşma iptaldir eski sevgilim gelmiş haberim yoktu dedi ben ağlayarak geri döndüm çocukta benim iş yerimin üstünde oturuyor 3 haftadır kız onda kalıyor sürekli balkonda falan kızla göz göze geliyoruz çocuk o günden sonra beni her yerden engelledi ama yediremiyorum içimden bir ses onunla gidip konuşmam gerektiğini söylüyor yüzleşmem lazım gibi hissediyorum rüyalarıma giriyor sürekli sizce ne yapmalıyım 😔
İhaneti yediremiyorum?