Bipolar Sevgiliyle Evlilik/Ciddi İlişki?

Sevgilimle birbirimizi seviyoruz ama ilerisi için ondan emin olamıyorum. Birincisi bipolar bozukluğu var. İkincisiyse benden 4 yaş büyük ama üniversiteyi maddi sebeplerden okuyamamış (şu an daha iyi durumları ve sürekli önümüzdeki sene sınava girip açıktan da olsa okuyup senin gibi meslek sahibi olacağım diyor, şu an pastanede çalışıyor) Evet beni seviyor ben de onu seviyorum ama durum bunlardan ibaret olunca onunla ilerisini göremiyorum. Okuyacağım diyor ama onunla ilerisini görmek için ona 1 sene kadar zaman vermem gerekir ki bu da çok büyük bir süre. Yapıp yapmayacağını da bilemem beni ne kadar çok seviyor olsa da. Ve bipolar insanlarla evliliğin çok zor olduğunu okudum. Tamam şimdi iyiyiz ama ileride ya kendini bozar saçmalarsa o zaman ne yapacağım? Ayrıca ilaçlarını da kullanmıyor. Kullanmıyor olmasına rağmen gayet normal bir insan gibi tüm davranışları, rahatsızlığını söylemezse kimse anlayamaz. O yüzden içim azıcık rahat ama hepsi kafamı karıştırıyor. Sizce bu ilişkide kalarak bu soru işaretleriyle kendine eziyet mi ediyorum?
Bipolar Sevgiliyle Evlilik/Ciddi İlişki?