Karım beni gerçekten seviyor mu kafam çok karışık? Değerli yorumlarınızı 2 dk bana ayırır mısınız?

Arkadaşlar kendime ait bir evim var 6 aylık evliyim. Karım beni bazen çok sevdiğini çok belli ediyor bazende tartıştığımızda sanki benle evlendiğine çok pişmanmış gibi beni eleştirip duruyor. Hanımın annesiylede ne zaman görüşsek kızım evine ortak boşanırsanız kanun evi ikiye böler gibisine her zaman söylüyor ve ben çok rahatsız oluyorum. Bir keresinde hanımla kavga ettik annemin yanına gidecem dedi altınları valizine koydu gitti boşanmak istiyorum dedi sonra ben çok dil döktüm eve geri getirdim. Bu olaylardan sonra hanıma olan güvenim çok kırıldı eskisi gibi olamıyorum yapmacık davranıyorum ne yapıcam lütfen yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Babamda diyorki evi bana devret bak o kadın senin yanında 2 dakika durmaz diyor evin hatrına duruyor diyor. Sizce evi babama devretmeli miyim? Evi devredersem hanım evden gider mi bilmiyorum aslında böyle bir taktiğide denemek istiyorum beni mi seviyor maddiyatı mı görmek istiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel..
Karım beni gerçekten seviyor mu kafam çok karışık? Değerli yorumlarınızı 2 dk bana ayırır mısınız?