+1 yılBacım benim bunun için terk edildiğine sevin bence seven adam bunu istemez isteyemez onun tek amacı cinsellik imiş böyleleri her haltı yer iş evlenmeye gelince temiz kız ararlar bana o resmi atan herkese atar derler o yuzden uzak dur seni anlık hisleri için kullanıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılUzagim artik
- +1 yıl
En iyisini yaparsın
- +1 yıl
Bacım sne en iyisini yapmışsın
En İyi Cevaplar
+1 yılboş ver hem nude isteyenlerin ekseriyeti ifşa sitelerine telegrafm ifşa gruplarına atıyolar aldıkları nudeleri düşürdüğüm kızdan gelen fotolar gibisinden oralarda görünmek istemezsin diğmi uyanığa bak aklı sıra tam teslim olacakmssın ki istediğini kolaylıkla yaptırabilsin ondan sonra burusmus mendil gibi atsın söylesene gercekten asık olan kişi çıplak foto atmadın diye engeller mi bahane olarakda şey derler bana güvenmiyorsun teslim olmuyorsun bilmem ne o yüzden bana güvenmeyen biriyle engelledim asıl niyeti zevki keyfi üzülme gerçek yüzünü önceden gördüğüne sevin
02 Yorumla
Soran+1 yılOna gore seven sevdigibden istermis boyle seyleri
- +1 yıl
Saf kızları kandırmak için elbet böyle diyecek dostum hemcinslerim herşeyi yapar
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Gerçekten seven bir insan karşıdakinin fikirlerine saygı duyar. Yok tümüyle benim oluyorsun yok seni benimsenen lazım gibi laflar şeytanın hilelerindendir. Aslında tatmin olmaktan başka bir beklentisi yok senden nude isteyerek. Seni seviyorsa zaten her şey zamanla meydana gelir nedir bu engellemeler falan sanırım şey bekliyor sen pişman oldum ne olursun affet konuşalım tamam utansam da atacağım dersin. Havasını almış yolu açık olsun.
10 Yorumla
Bunun için terk ediyorsa etsin. Üzüldüğünü değmez. Amacı seni üzup amacına ulaşmak için yapıyor. Madem sen dik kafalı inatçı birisin neden seninle konuşuyordu o zaman? Bıraksın bu ayakları yemezler. Hiç zoruna gitmesin umursama bile.
02 Yorumla
Soran+1 yılSozde seviyor ustelik cok sevdiginu soyluyodu ona gore bi kadin herseyiyle teslim olmali
- +1 yıl
Ona göre öyle ama. Sana göre ters, ve sana göre ters olan bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Yapınca sen mutsuz olacaksın belki, neden yapasın? Belki ilerde seni o resimler ile tehdit edecek? Güvenme kimseye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman ayrılabilirsin
00 Yorumla
+1 yılEe artik boyle cinsellik olmadan olmuyor maalesef gonul ister ki kimse kimseyle pislik seyler yasamadan evlensin ama o zamanlarda degiliz artik erkekleri bu hale getiren de kusura bakma ama biraz akilsiz hemcinslerin sen utaniyorsan sahsi olarak degisir senin acindan ama sirf bundan terk edilmek de dusunce yapini dogrudan ortaya koyar eskiden olsaydi kadin kendisi afedersin boş ver cekerdi birakin artik su stockholm sendromlarini duzgun adam hic bir sekilde cinselligin csinin bahsini acmaz dusunse bile asla konusmaz fiiliyata bile gecmeye cekinir diyoruz dinlemiyorsunuz sonra erkekler neden cinsellik dusunur yok neden akli uckurunda seven erkek kalmamis guven kalmamis o kalmamis bu kalmamis basiniza gelince mi anlamaniz lazim illaki bizim de anamiz bacimiz var ya az mantik kullanmak neden bu kadar zor biz de genc olduk karsi cinsin yuzune bakmaya hala da utaniriz nasil yetistiriliyorsunuz ben anlamadim ki hersey bu kadar apacik ortadayken biraz suc sizlerde kimse kusura bakmasin iste bunlardan dolayi yuz verirseniz bir taraflari kalkar kendine hak gorur her turlu pisligi cok istiyorsa gitsin kendi ailesindeki kadinlardan istesin o tur seyler bu kadar yoldan ciktiysa erkegin namussuzuna hic bir sekilde tahammulum yok yarin bir gun bizim yakin cevremize de bulasirlar sonra kontrol edilmezse taciz tecavuz daha nice pislikler ahlaksizliklar belki cinayetler artis gosterir kendinize deger verin siz obje degilsiniz size oyle bakanlara korukle giderseniz o ateste siz de yanarsiniz erkeklerin cigerini yaziyoruz surada az kulak verin istisnalar kaideyi bozmaz yine de siz bilirsiniz ama ilerde kotu seyler tecrubeler yasarsaniz sucu her zaman karsi tarafa atmayip ozlestiri de yapin belki siz de hata vardir kim bilir dilimizde tuy bitti burada hergun yazmaktan uyarmaktan ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka erkeklere yorum yapıyormuşsun kısmında zaten niyetini belli etmiş.
Muhtemelen başka erkeklerin paylaşımlarında biraz samimi davranıyorsan seni ağır birisi olarak görmemiştir ve ilerisini düşünmeyeceğinin farkına varmıştır kendince ve ayrılmadan önce de istediğimi alayım kafasına bürünmüş.
Sana başka erkeklere yorum yapıyorsun dediğinde senin ona demen gereken şey madem başkalarına yorum yapıyorum ve bundan rahatsızsın niye bu sorunu çözmek yerine nude istiyorsun diyebilirdin.
İşin özeti amacı başından beri kullanmakmış ve sen istediği şekle gelmeyince içindeki dışarıya kusup, bahaneler öne sürüp ayrılmış.
Bundan sonra barışmak istesen de aynı şeyleri yapacak ve taviz tavizi doğuracak bu net.22 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarim gayet seviyeli sadece yorum yapana cevap verdim
Ona kalsa hic bi erkek takip etmesin begenu yapmasin heosinu tek tek kontrol edip hesap soran biriydi.
- +1 yıl
Ben onun kafasındaki düşünceyi söylüyorum yani haklıdır haksızdır ayrı mesele ki zaten eğer gerçekten seviyorsa önce bu meseleyi halletmeye çalışırdı ama o farklı amaçlara bürünmüş yani burada herhangi bir sevgi yok.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu sözleriyle seni manipüle etmeye çalışıyor, bunlara kanıp da atmadığın için tebrik ederim. Engellerse engellesin, ayrılırsa ayrılsın. Evlenmeden önce sizi cinselliğe zorlayan kimseden hayır gelmez.
Sen ve bu görüşü okuyan tüm kızlar, lütfen kimseye çıplak fotoğraflarınızı atmayın, nikâhlı eşiniz bile olsa atmayın.
Hayatta kimin ne yapacağı hiç belli olmaz. Gün gelir en güvendiğiniz insan tarafından sırtınızdan bıçaklanabilirsiniz. Fotoğraflarınız başkalarının eline geçebilir, kötü sitelere düşebilirsiniz.
Hayata bir kez geliyorsunuz onda da yüzünüzü kızartacak şeyler yapmayın, hayatta en önemli şey onurunuz ve itibarınız..20 YorumlaAtmak zorunda falan değilsin kimseye nude
Atmadın diye engelliyorsa ohooo atsaydın da bu sefer seks yapmadın diye engellerdi bu kafa
Sebebi ne biliyor musun? Gayet açık değil mi?
Seni sevdiği için seninle değilmiş zaten
Sen onun istekli ruhunu dindirecek limanmışsın ona göre bu amaca uygun biri olmadığını farkedince de bırakmış seni.
Kendi kendine gidip kaybetmesi daha iyi olmuş
Böyle bir zihniyeti çekmene daha fazla gerek kalmamış
Allah'ın hanzosu20 Yorumla
+1 yılBöyle saçmalık karşısında tabi ki bırakacaksın onu..
10 Yorumla
+1 yılÜstüne düşmeyeceksın , peşinde koşmayacaksın. Senin kararlarına saygı duymuyorsa ondan bir yol olmaz zaten. Seven insan zorlamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle haklisin ki
+1 yılHhahah hepsinin aynı şeyi söylemesi peki 🤣🤣🤣🤣 kendinin bir yerini atmasıyla bir kadının atmasının aynı olduğunu sanan beyinsiz zihniyet. S. ktr et po. rno izlesin pzvk sana değer veren bir adam bul, sen teninden ibaret değilsin a. mk
21 Yorumla- +1 yıl
Işinize gelince aynıyız eşitiz diyorsunuz ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin sakin fotograf atma.. boyle bir hataya asla dusme. Ben bunu yasadim ve tehditler oldu. Hemde kac yillik tanidigim insandi sakin hicbir kiz bunu yapmasin. O yapmaz deme herkes yapar. Kendi ozeliniz olsun. Kimse size ulasamasin. Erkekler hemen trip atar istekleri yapilmayinca ve kizlar da bu tuzaga en sonunda duser. Sakin bu tuzaga dusme. Sen sktr et onu direkt.
015 Yorumla
Soran+1 yılDüşmedim zaten de
Yinede cok uzuldum
Cevap sahibi+1 yılGenelde kimse basta dusmuyor sonra dusuluyor. Ama sen sonradan dusenden de olma. Genelde erkekler hala diretmeye devam eder bir sekilde ve en sonunda kabul ettirir kiz da cok seviyorsa gozu gormuyor ve en son dayanamayip atiyor. Sen simdi dusmedin sonradan da sakin dusme.
- +1 yıl
Sende onu tehdit etseydin. Sende de onun fotoğrafları yokmuydu.
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 Vardı olmaz mı ben onu başka yollarla tehdit ettim ustune de savciya verdim ogun bugundur tek bir sey yapamadi.
- +1 yıl
İyi yapmışsın. Sende deseydin senin fotoğraflarını çıktı alıp bütün mahalleye asarım deseydin. Kolay mı öyle tehdite papuc bırakmak
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 Benimde onunda fotoğraflarinda yüz yok. Ve kimse beni tehdit edipte gecip zevkle oturamaz. Her yolla intikamimi aldim. O son yanlisimdi ogun bugundur 5 yil gecti emekli hayatindayim huzurluyum boyle insanlar yok etrafimda. Ama o kisi hala ekleyip konusmak istiyor yuzsuzce.
- +1 yıl
İyi yapmışsın cidden. Etrafında başkası yok diye sana sarmıştır.
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 Ben onu 10 senedir taniyorum sevgili oldugumuzda 15 yasindaydim. Psikolojimin iyi olmadigi zamanlarda o fotolari da atmistim ona. 10 yildir hep pesimde anlayacagin. Tamamen birakamiyor pc.
- +1 yıl
Bırakmaz işte. Etrafında başka kadın bulamıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 Aslinda var durumu da iyi hatta yaklasik 1 yil once baskasi vardi hayatinda ilk defa biriyle fotolar bile paylasti evlilik teklifi etmis sonra ayrildilar. Ondan once de sonra da hep bana yazdi. Kiz iyi kurtulmus ondan. Ona guven olmaz. Umarim kazigi atan kizdir. Ha bu arada ben son 4 yildir ayni sehirde onunla yasamiyorum farkli bir sehirdeyim. Yani benimle konusup konusmamasinin ona faydasi yok.
- +1 yıl
Bu kadar neden takıntı yaptı ki acaba
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 Büyük ihtimal beni elde edemediği için. Diğer ihtimal sevmek onunda sevmediği çok belli zaten yoksa böyle işlere kalkışmaz ve tek ihtimal başta söylediğim.
- +1 yıl
Mümkün evet. Ama ayıp etmiş yaşanmışlıga
Cevap sahibi+1 yıl@ErtugrulKARTAL1903 Benim sadece fotoğraflarımı gõrdü. Benimle iliski yasasaydi buyuk ihtimal bu kadar uzatmazdi. Aynen yasanmisliga ayip etti ben ondan her seyi beklerim. Biz ayibi geceli cok oldu. Birde yazip cevap vermeyince dusman miyiz biz nasil bu kadar dusman olduk demesj? Yaptigi bin tane seye ragmen.
- +1 yıl
Kafayı yemiş resmen. Böyle bir şey olamaz yani
Ya bahane aramış işte. boş ver, seni istemeyeni sende isteme belki de senin hakkında en iyisi onun gibi bir insandanayrı kalmaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın arkasına falan düşme geri gelmesi için ugrasma, gelirse asla asla affetme! Kurtulmussun daha ne istiyorsun bide üzülüyorsun böyle insanlarla devam ettiğin zaman başına nelerin geleceğini bilsen bu mesajı degilde kuruduğunda dair mesajlar atardın belki buraya. Bunu sadece sana yapmiyordur emin ol böyle karaktersiz tipler de mukkemelliyetcilik var uzak dur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence senin zoruna gitmemeli.
bazen Allah kurtarır biz ayrılık zannederiz.12 Yorumla
Soran+1 yılBu cümleye o kadar inaniyorum ki.
- +1 yıl
doğruluğu var çünkü.
bu sebepten dolayı seni engellediyse zaten hiç sevmemiş demektir. böyle bir şey için zorlama vs olmamalı, belirli bir güven ortamı oluştuktan sonra olur böyle şeyler anca. bunun için kendini üzme, anlayışlı olmalıydı.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende ayni seyleri soyledim
Tek dedigi sey
Dik kafalisin
Sogudum falan- +1 yıl
evet seviyorsun çocuğu ve muhtemelen şu an böyle bi durumdan kendini suçlu tutuyorsun hani ben atmadım ayrıldık falan gibisinden ama böyle düşünmemeye çalış, bu senin özgür bir hakkın istediğin zaman atarsın dik kafalılıkla alakası yok güvenle alakası var. sen içini ferah tut kuzu
Soran+1 yılTesekkur ederim
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Engellere engellesin seviyorsa böyle sevsin. Sevmiyorsa güle güle her şey nude için mi
22 YorumlaBu boktan manipülasyonları yemeyecek kadar zeki olduğunu düşünmek istiyorum. Ne söylerse söylesin haklı falan çıkamaz. Lütfen sınırlarınız olsun ve onları geçmelerine müsade etmeyin.
10 Yorumla
+1 yılboş ver iyi ki hayatından çıkmış niyeti başkaymış işte
10 Yorumla
+1 yılHiç birine güvenmeyeceksin yapsan kötü ahlaklı oluyorsun yapmasan geri kafalı oluyorsun bunlar heosi aynı b*k
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle atmadim diye kotu oldum
- +1 yıl
Bnde benzer durumdayım biraz farkli erkeklerden nefret ediyorum 😒😒
Soran+1 yılHepsimi böyle bunlarin:(
- +1 yıl
Evet hiçbiri farkli değil
- +1 yıl
Ben yapmayana geri kafalı demem ama yapana çok ağır laflar ederim
- +1 yıl
Ve efendi duzgun adam olunca zaten sevilmiyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevse böyle bir şey istemez di bence boş ver kendi kaybettiğini üzülsün üzülme değmez bile
10 Yorumla Bunun için engellemiş biridir için bir şey yapmana gerek yok sen de onu engelle gitsin
10 Yorumla
+1 yılSeni nude için engelediyse yürüsün gitsin atma nude mude
11 Yorumla- +1 yıl
seven nudemı atarmış
Sen onu sevgili sanmışsın oysa o seni mal gibi görüyo
Uzak dur öyle şerefsizden10 Yorumla
+1 yılResim Atma Yarın İfşa Eder Arkadaşlarına Seninle Yaşadıklarını Kanıtlamak için Resim istiyor Sakın Atma
Yarın Tehdit eder15 Yorumla
Soran+1 yılYa bitti tamamen zaten
Sadece cok uzuldum
Oyle seyler paylasiyor ki sanki ben onu terk etmisim gibi- +1 yıl
Sende Onu Engelle Cinsellik Yaşadın mı Onunla
- +1 yıl
Onun Niyeti Sana Karşı Kötü
Bence Onu Engelle
Senin Kıymetini Bilen birini bul
Soran+1 yılHayir tabiki
- +1 yıl
Kendine iyi bak
+1 yılOha seviyesiz yani sevmiyormuş sırf onun için konuşmuş bakmış karşılık yok engellemiş
10 Yorumla
+1 yılZoruna gitmesin o sağlıklı insan değil boş ver seni sevse engellemez
10 YorumlaAmacı senden faydalanmak ayrilacaginiz zamanda attığın nudeleri koz olarak kullanmak böyle erkeklerden bi bk olmaz ayrıca zaten ne bk olduğunu kendisi belli etmis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılSenin ilkinmi bu arkadaş ya da o ilk defa senle mi oldu iyi herkes bir birine kendini sergilesin bu nasıl ahlaksızlık sevmenin bile içine ettiler sanarsın herkes namussuz olmali
00 Yorumla
+1 yıl1. si öyle birinin yaptıkları neden zoruna gidiyor kurtulmuşsun gül geçsin😃
2. si'de sende trol gibisin😃03 Yorumla
Soran+1 yılVallahi keske trool olsam 🤣
- +1 yıl
sal gitsin o zaman mutlu olmalısın aklına bile getirme cano :D kcıfjvkdcnj
- +1 yıl
cano ney ya ppezo
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni kötü amelleri için istemiş bunu anlayamıyor musun?
Kimseye nude atmayın ilerde bi yerde karşınıza çıkar filan Allah korusun. Zaten düzgün adamlar da bulamıyorsunuz
Başınız ağrımasın00 Yorumla
+1 yılE tabi normal böyle davranması çünkü sen kalbinle sevgiyle hareket ederken o sadece zikiyle ve senin alt tarafınla ilgilenerek konuşuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle biri degildi aslinda ama istedi ret cevabi alinca delirdi
Onu sevmiyomusum bos lafmis icraatim yokmus. benden bi cacik olmaz mis
Saydi da saydi- +1 yıl
Yahu öyle biri değildi deme, seni kekledi kekledi biraz güven verdi sana, şimdi de s*ikip gidecek seni ama, sen de daha resim bile atamıyorsun buna morali bozuluyor. Emekleri boşa gitti.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni cinsel ihtiyacı için sevecekse hiç sevmesin!
Allah şu erkeklere bi' şey yapsa da kıymet biçip bu işlerden ellerini ayaklarını çekse.16 Yorumla- +1 yıl
Ya kıymet bilen değer veren efendi biri olunca da sevmiyorsunuz ki
Cevap sahibi+1 yılSen demek ki merhameti olana denk gelmemişsin
- +1 yıl
Merhametle alakası yok
- +1 yıl
Efendi erkekler sevilmeyeceklerini bildiği için gelip acılmıyorlar bile size
- +1 yıl
Çünkü ne kadar efendi erkek tanısam kızlar piicc erkek seviyor diye karakterimi bozmam yalnizlikdan memnunum diyorlardi
- +1 yıl
Biz aradan çekildik siz piicclerle mutlu olun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevseydi seni istemezdi kurtulduğuna sevin bence daha iyilerini hakediyorsun o abazayami kaldın sen
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılManipüle ediyor seni
+1 yılAllah onun cezasını versin iyi ki öyle bi pislikten kurtulmussun hiç takma kafana emin ol en azından amacını öğrenmişsin ki sktr olup gitmiş geç olmadan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı seni yatağa atmakmış devamında sen başta yapmadığın için senle uğraşmak istemedi eğer bi atsaydın tüm çabası seni yatağa götürmek olurdu bunun için uğraşırdı o yüzden başkasında denemeye gitti senle vakit kaybetmek istemedi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tam manipülatör davranışları. Zoruna giden şey terk edilmek değil, hala bu adamdan ''sevgili'' sıfatıyla bahsetmek olmalı.
00 Yorumla
+1 yılAy geri-zekalı boş ver onun aklı başka yerdeymiş daha düzgününü bulursun üzülme 🌸
06 Yorumla
Soran+1 yıl🌸🌸
- +1 yıl
Düzgün biri olunca sevilmiyoruz erkekler olarak
Soran+1 yıl@Berkayyy2001 kalp meselesi bunun senin dyzgun olup olnamanla ilgisi yok.
Bazi erkekler bazi aciklarini sanki cok duzgunmus gibi yaparak kapatirlar- +1 yıl
Hiç muatap olma bir süre yazar çizer sonra s olup gider o çok sevmiş belli nude ile ölçülmez sevgi istemediğin şeyi yapmak zorunda değilsin
- +1 yıl
@Berkayyy2001 ablacım kendi yorumunun altına yazar mısın kızla aramıza niye giriyorsun
- +1 yıl
@Berkayyy2001 tamam ablam
Ayrılmak için bahane arıyor gibime geldi başkasına gitmek için paravan etmiş olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAksine her istedigunu yaotirmak icin taktik uyguladi dun ciddiyetimu girdu bu sabah yazmis ikimize yazik etme
boş ver böylesi daha iyi oldu senin için. gerçek yüzünü göstermiş. neden seninle çıktığı ortada. böylesi için üzülmeye değmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Eheheheh nude atmadın diye engellediyse isabet olmuş olm erkeklere nude atmayın sonra hiç bilmediğiniz duymadığınız yerlerde paylaşıyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. si... ktiret herkes kendine yakışanı yapar şimdi sen üzülürken o seni düşünüp üzülüyor mu sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim belkide her dedigini yaptirmsk icin taklit uyguluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılHepsi yalan günahın bahanesi olmaz seninle eğlenmek istiyor
10 Yorumlaseni cinsellik için kullanan birisi için düşünme bile! hele bu kişi erkekse. erkekler pipileriyle düşünmekte ustalar.. ah ah güzel kızım, çocuğu çöpe at.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için hayırlısı olmuş aradığı sevgi değil başka şeymiş
10 YorumlaBu da demek oluyor ki cinsellik için seninleymiş istediği olmayınca da ayrılmış engellemiş seni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmek değil bu amacı bambaşka. Nudeleri de sırf arkadaşlarına göstermek ya da şantaj niyetine sana istediğini yaptırmak için istiyor. Kanmazsın umarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüle güle yolu açık olsun , bu tip erkeklere prim vermeyin kızlar
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizin tekiymiş. Üzülmene değmez gerçekten. Niyeti ortada
00 YorumlaEngellediği için şanslısın. üzme kendini kurtulmuşsun sevin
00 Yorumla
+1 yılSalağın tekiymiş boş ver. Ama tam olarak teskim olma olayını ben de isterim ya karşımdaki kızdan.
00 YorumlaSeninle sadece cinsellik için varmış. Sana saygısı yokmuş
00 YorumlaSeven teslim olursa olmaz diyorum teslim olsana bana dingil diyemedin mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılYa ayak yapıyo ya da amacı farklıymış salla gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki onun niyeti nudeler sende bunu bırak gitsin
11 Yorumla- +1 yıl
en güzelini yapmışşsın pişmalıktan iyiidir bitir
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevseydi engellemezdi
Derdi baskamıys Sen adam gibilerine layıksın00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaw evrimini tamamlayamayan canlılar gibi ya da aklı henüz tam basmayan ergenler gibisiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün oku düzgün düzgün sensin ergen
Cevap sahibi+1 yılLütfen bu soruyu aynaya bakarak kendine sor ve kendin cevapla.. o zaman yorumumuma katılacaksın
Soran+1 yılO üzüntü ve sinirle yazdigim bir soru için , benden imlâ kurallarina uymami bekleyemessin.
Oku ve geç
Bi önerin varsa yorum yap
Cevap sahibi+1 yılÖnerim şu.. boş ver, salla, üzülme ve takılma
Soran+1 yılTesekkur ederim oyle yapiyorum zten
Ama icimi rahatlatmak icin bir nevi gorus almak istedim.
Ve iyi ki de sormusum
Cevap sahibi+1 yıl👍👍👍
+1 yılS. ktiri çek nude yüzünden engellenir mi bir insan çok saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılboş ver gitsin. Demek bunun için seninle beraber. O seni engelden çıkardığı zaman den engelle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onun amacı cinsellikten ibaretmiş kurtulmuşsun sevin.
10 Yorumla
+1 yılNeden zoruna gidiyor? Sevgilin hem ergen hem karaktersiz. Kurtuldun şükret.
21 Yorumla
Soran+1 yılBoyle seyler okuyunca ferahliyorum
Cunku cok uzuldum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBahane çokmuş, istediğini yapmadığın için sebep o, senden umudu yok
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO ne yaparsa yapsın sen bildiğinden şaşma seven bu tür birsey istemez. Yarın sen ayrılmak istesen seni tehdit bile eder
Bunun için terk edilmek hiç zoruna gitmesin, seni sevdiği için değil çıkarları için seninle birlikte ve böyle birine ihtiyacın yok senin. Av olma, yaşın genç. Seven birini illaki bulursun.
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat