İkisi de zor. Paran olursa bu sefer senden daha çok paralı birini isteyeceksin. Senden daha çok paralı biri seni niye alsın mesela? Parasızlara da sen bakmazsın. Yani her türlü zor oluyor koca bulmak 😀
Kadın namuslu düzgün biri olursa kocayı bulması biraz zor olur parayı bulması çok daha zor olur. Kadın ahlaksız olursa parayı bulması kolay olur, kocayi bulması da kolay olur. BU DEVİRDEKİ İZLENİM BU
Kendi adıma konuşacağım: benim için eş bulmak zor; para bir şekilde hâlledilir. Kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, esmer veya kumral, kaslı vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek; bu genç yaşımda evde kaldım.
Koca bulunabilir ama para kolay kolay bulunup kazanılmıyor para kazanmak emek uğraş ve çaba istiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dışarıda kocadan bol ne var :) Tek sorun parayı bulması, parayı bulunca koca fakir de olsa fark etmez. Allah'ım sen parayı ver kocayı ben bulurum diyor :))
Para sadece bir araç önemli olan huzur bence zamanın ne getireceği belli olmaz gün gelir parayı da bulursun önemli olan paradan çok huzur, sevgi ve başarıya odaklanmak.