Kocaman bir Ailem , günlerimi gecirdigim güzel sahiller.. Aktivitelrim var.. Muhabbet kuşum var bir tane, ben varım.. Daha ne olsun mis 😊canım kendim 😌
Para var ev var arac var bunlar yeterli Paran varsa herseyin olur Kimse kimseyi parasızken sevmiyor Acı ama hayatın manyak bir gercegi Bu zamana kadar kimse karakterimi sormadı? O yüzden sevgilim yok yukarıda saydıklarım var Ve bana hayat kadınları artık daha samimi geliyor
Cinsi Scottish fold. Gün su ve mama kontrolü akşamdan akşama. Tüylerini güzel bir tarakla tarama her gün oluyorsa 2 kez. Kumunu temizleme her akşam. Tırnakları törpületme ya da kesme işlemi zor kişiden kişiye göre değişir :D Tüy dökme mevsimi kaçınılmaz sene de 2 kere 1 ay kadar sürüyor. Bantla kendi üzerini siliyorsun. Her şeye rağmen çok güzel ve zor gelmiyor asla :)) sarılıp uyumakta ayrı bir güzel
Oğlum paşa (rottweiler köpek), kızım birol (normal şisko bir kedi) ve murat'ım var. (Murat 131 doğan araba) ve şu an benden uzakta da olsa abbas'ım (kırmızı beyaz renkte 1979 model ford transit minibüs)
I * an Irish citizen. My father was born in Dublin, Ireland, and my mother was born in Yalova, Turkey. I live on the island of Inish More, Ireland. On the island, there is the smell of the calm that has passed for years in the ocean and forest. That's why I get along very well with calm and cold-blooded people. My zodiac sign is Leo and I care about loyalty and I * a man of LOVE. I love and I feel very happy when I realize that I * loved. can you give me a chance to meet you?
Keyfim var, huzurum var, sigaram var. Daha ne olsun yaa bundan sonra böyle kafam rahat hesap verecek kimse yok. Yaparım kahvemi yakarım sigaramı bakarım keyfime.😃
Kült olan şeyleri Es geçeyim aile gibi Onun dışında kimsem yokmuş Bugün bunu anladım sanırım eskilerin dediği gibi yalnız doğdum , yaşadım ve öleceğim.
Sevgili adı üstünde gelip geçicidir en iyisi sevgili demeyelim biz ona 😉 sevgili aşk felan ortslık yalandan menfaat ten geçilmiyor şu aralar gerek yok 👍