Sevgilisi olduğu halde birinden hoşlandınız mı?

Hayır, sevgilisi olmayan bir ton insan var ve onlardan dahi hoşlanmazken tutupta sevgilisi olan biriyle işim olmaz.
Daha önce de olmadı, sonrasında da olmaz. İnsanların mutlu olmasını isterim, çomak sokmayı değil.
Şimdi bi tanesi var nişanlı ama gözü hep üstümde tabi çok kibar efendi biri olduğu için dikkatini çekiyo benim de lakin bana yakışmaz 😄 sonra gün gelir devran döner benim de başıma gelir korkarım böyle şeyden sonuç olarak benden uzaaak hadi karşim😁
Ben hoşlanırken sevgilisi yoktu. Sonra sevgilisi oldu. O zaman da bir miktar sevmeye devam ettim, yalan yok. Ama kendi içimde yaşadım ve bitti.
hayır hoşlanmadım, hoşlanmam ✌🏻
teşekkür ederim 🎈
Rica ederim :)
Cevap
14Cevap
Sevgilisi olan birinden hoşlanmadım
"Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi, başkasına yapma" bu felsefe ile yaşıyorum. O yüzden hayır.
Hayır hoşlanmadım çünkü bu doğru değil yanlış bir davranış bana göre ben öyle düşünüyorum bir insanın hayatında sevgilisi varken bu tür durumlar bana ters geliyor doğru gelmiyor
Tövbeler tövbesi yani. Sevgilisi olduğu halde asla hoşlanmam tabi ki ama şöyle bir durum olabilir, hoşlanıyorsundur ve sevgili yapmıştır, o durum biraz sıkıntılı, iletişimi vesaire kesmek gerek.
Allah korusun bu çok korkunc bir şey çok şükür şimdiye kadar hiç başıma gelmedi bekarlar dururken sevgilisi olan birine bakmam ve aklımın ucundan dahi geçmez
Böyle bir durumu yaşadım ve anında hoşlantımı kestim. Kendime eziyet etmeye gerek yok..
Hayır hoşlanmadım öyle bir şey de yaşayacağımı sanmıyorum
Kesinlikle olmaz akıl irade ve duygu kontrolümü daha yitirmedim çok şükür.
hayır
hoşlanmam da
duygularımızı kontrol edemeyeceksek niye bu yaşa geldik ahs
Hayır hiç sevgilim olmadı kimsede de gözüm olmadı bu hayatta.
Hoşlandığım olmuştu ama sevgilisi olduğunu başta bilmiyordum sonradan öğrendim.
Sanmıyorum öyle bir şey olacağını daha öncede olmadı gayet sadık bir kişiliğim var ve memnunum...
Hayır ben birini sevince radarım kapanıyor.
🤣🤣
Neye güldün?
Radarım kapanıyor demeniz gülesim geldi
Ne olmasını bekledin?
Ablacım uzatmadınız mı sizce?
Komik değilsin ve seninle akraba falan değilim bana abla demeyi kes
Akrabalara mı abla deniliyor siz iyi misiniz?😅
Ben hoşlanmıyorum.
Hayır
evet oldu ve uzaklaştım hemen..
Evet hatta kendisi erkekti🤣🤣🤣
Evet oldu