Ben seviyorsam elimde olmadan affederim bu sefer durmadan benden gider sevgili yapar bi daha bana geri döner yine ben sevsem de zararlı ben olurum benim sevgimi kullanmış olur ama unutamadığım bir anım varsa kabul ederim işte seversem kalp bu ne kadar çok seni küçük düşürse de sevdiğin bazen onu hep sevmeye devam edersin ne de olsa aşk bu işte
İnsan zaten hayatın stresinden yorgunluğundan kaçar sevgiliye sığınır. Bir tebessümü bile kendinden geçirtir, derdi sıkıntı unutturur. Sevgili ne demek? Yar, yarım, yarim hepsinin anlamı aynı kapı. O kapıdan içeri giren kapıyı sert örterse, dışarı atılır, suratına da kapanır. Bir hata olur, iki yanlıştır, üç tercihtir. Hataya saygı duyarım, yanlışı afdederim, tercihe tercih yaparım.
Hayır çok hata yapmasın bir zahmet. Biz nasıl hata yapmamasını biliyorsak karşıdaki kişiden de bunu beklerim. Hata nedir ne değildir bilsin bir zahmet.
Ben hataya göre yargılarım her zaman tatlım büyük bir şey yaptıysa affetmem güvenimi sarsan diyelim çok kırdı o an bir şey oldu ağır konuştu ayrıldık bunlar düzelebilecek şeyler olur benim gözümde bir daha barışırım
Seviyorsam, ufak tefek hataları görmezden gelebilirim. Sevgi her şeyin üstesinden gelebilir, ihanet hariç. Hoş, ihanetten sonra hala sevebiliyorsan, gurursuz midesizin tekisindir.
Şu görseli bize de nasip et Allah'im. Ilişkide hata nedir ki abi? Eğer sana kendini emanet etmiş sana her şeyini açmış olan insani bile isteye üzüp kiriyorsan , bu cepte zaten diyip başka şeritlerde yanlıyorsan bu hata değil şer. efsizliktir.. Onun dışında olan her şey olabilir ilişkileri ebedi kılan mükemmel olmak değil bir olmak bana göre
Sevdiğin insanın her zaman yanında olmasını ister insan ne kadar çok hata yapsa da yanlışlarını kabul eder ve bi de şu ayrıntı var ne hata yaptığına bağlı