Aşk İlişkileri Baskın erkekleri seviyorum neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sizce neden siz nasil isterdiniz Güncellemeler+1 yıl Guncelll Baskın erkekleri seviyorum neden? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SaklıTutkular Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Yaratılış böyle zaten, erkek kadından baskındır. Normal yani. 1 1 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Teşekkürler bu yorumları seviyorum Yorumla
Elmayanak01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Dişiliğini hissetmek istiyorsun bu yüzden eril enerjisi yüksek erkek istiyorsun. Yani sanırsam öyle🤷🏼♀️ 1 1 Yorumla Fertlos +1 yıl Turkiyede kizlar tipsiz ve sorunlu Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Baskın olmaya bayılırım, kadınımın sözümü dinlemesi çok hoşuma gidiyor. Bdsm falan sever misin? Yoksa submissive mi hoşuna gidiyor? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok bee bdsm falan degill Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Submissive? Yorumla Soran +1 yıl O neee Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl İtaatkar sekssss Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl İtaatkar kadınları severim Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Alfa erkeği iyidir. Ama tabii ki kadına şiddet olmamalı asla. Şaka ile karışık dahi olmamalı herhangi bir zorlama.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şiddetten bahsetmedim zaten Yorumla gokantemur +1 yıl Kavga esnasındaki şiddetten bahsetmiyorum zaten. Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl senin gibi köleler hiç bana denk gelmiyor ya çok isterdim sen gibi birini :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alllahım sal ağı sen kimsin ben sana kole ollayim ma n kafa Yorumla Ramses___ +1 yıl sana kölemmi ol dedim la nie tribe girdin xD Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. itaatkar ve hizmetkar severim ben .. özellikle bdsm 0 0 Yorumla
V0LKANN Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Normaldir. Çoğu kadin böyle baskin erkekleri sever. 0 0 Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Güç ilgini çekiyor demekki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Galiba Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl erkeklerin yüzde 80i baskın zaten 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kontrollü bir baskınlıktan bahsediyorum hanzoluk değil yani Yorumla Öylesine1üye +1 yıl hmmm onun oranı bu kadar yüksek olmaya bilir :) Yorumla Soran +1 yıl Yanii sadece bazi yerlerde Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Özünde kibar birini bulursan belki ortada hanzoluk yapmaz Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle ama silik insanları sevmemm. Tabii kiabr olması şartt Yorumla Öylesine1üye +1 yıl ;) doğru Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Yorumla
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Alfanın işi bu , köşeye sıkıştırıp işime bakarım.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bastırmayı severim ben de😋 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aramızda kalsın Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fantezilere önem veren birisin demek ki 0 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Maço seviyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Noooo Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. ne bilek neden 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yaratılış böyle zaten, erkek kadından baskındır. Normal yani.
Teşekkürler bu yorumları seviyorum
Dişiliğini hissetmek istiyorsun bu yüzden eril enerjisi yüksek erkek istiyorsun. Yani sanırsam öyle🤷🏼♀️
Turkiyede kizlar tipsiz ve sorunlu
Baskın olmaya bayılırım, kadınımın sözümü dinlemesi çok hoşuma gidiyor. Bdsm falan sever misin? Yoksa submissive mi hoşuna gidiyor?
Yok bee bdsm falan degill
Submissive?
O neee
İtaatkar sekssss
İtaatkar kadınları severim
Alfa erkeği iyidir. Ama tabii ki kadına şiddet olmamalı asla. Şaka ile karışık dahi olmamalı herhangi bir zorlama..
Şiddetten bahsetmedim zaten
Kavga esnasındaki şiddetten bahsetmiyorum zaten.
senin gibi köleler hiç bana denk gelmiyor ya çok isterdim sen gibi birini :D
Alllahım sal ağı sen kimsin ben sana kole ollayim ma n kafa
sana kölemmi ol dedim la nie tribe girdin xD
itaatkar ve hizmetkar severim ben .. özellikle bdsm
Yani bu normal herkes farklıdır farklı istekleri olur
Normaldir. Çoğu kadin böyle baskin erkekleri sever.
Güç ilgini çekiyor demekki
Galiba
erkeklerin yüzde 80i baskın zaten
Kontrollü bir baskınlıktan bahsediyorum hanzoluk değil yani
hmmm onun oranı bu kadar yüksek olmaya bilir :)
Yanii sadece bazi yerlerde
Özünde kibar birini bulursan belki ortada hanzoluk yapmaz
Kesinlikle ama silik insanları sevmemm. Tabii kiabr olması şartt
;) doğru
🙂
Olabilir baskın olmayı da biz seviyoruz 😂
Alfanın işi bu , köşeye sıkıştırıp işime bakarım..
Bastırmayı severim ben de😋
Nasıl
Aramızda kalsın
Fantezilere önem veren birisin demek ki
nerede baskın olan yani
Maço seviyorsun
Noooo
Olabilir
Bende baskınım
Benı sev lutfen sevgıye açım
ne bilek neden 😂😂
Her yerde mi