Birisiyle konuşuyorsunuz, sevgilisiniz. Ama, konuştuğunuz kişi sizden gizli başkasıyla da konuşuyor ve bunu size söylemiyor. Siz, bu durumu başkasından öğrendiğinizde tepkiniz ne olur?
Bu sitede ciddi anlamda konuştuğunuz birisinin sizden gizli başkasıyla da konuştuğunu öğrenseniz tepkiniz ne olur?
Bu sitede diger sosyal platformları da dahil ederek Aşk konusu, birliktelik olsun ciddi anlamda olduğuna inanmıyorum.. diğer sorunun olması da muhtemeldir o yüzden.. Diğer konularda evet ciddi ciddi soru cevabını alabiliyor hatta keyif alabiliiyorm bu tur konular banaçok ciddi gelmiyor.. Belki de dönemin ilişkileri antipati yarattı ama böyle düşünüyorum 🤷♀️
Bu sitede aramın iyi olduğu biri vardı ben sildim hesabı yine konuşmaya devam ettik samimiyet açısından sorun yoktu ama bazen mesajlarıma geç cevap veriyordu yani birkaç gün sonra falan neyse çok takmadım önceliği olamam sanal sonuçta dedim hayatı benden de ibaret değil dedim görmezden geldim yine samimi konuşuyor (duk) ben asla soğuk yapmadım böyle yaptığı için aksine fazla anlayışlı olduğumu düşünüyorum ama umursamadığını düşündüm evet herkesin hayatı var ama bu yaptığı resmen kasıtlı bir şeydi bir de değer verdiğini söylüyordu düşünceliymiş gibi davranıyordu yalanı batsın işine geldiklerine müsait oluyor bana gelince meşgulüm yok cart curt. Anlamadığım şey samimi makara davranmak mı battı ona aman ne hali varsa görsün. Kızlara tavsiyem sakın yüz vermesinler böyle tiplere anlayışlı davrandıkça cepte görüyorlar kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar.
göremez de bu yazdıklarımı engelledim gtü kalkar belki anlar falan hahahah :D valla ya dolması lazım yerinin ben gencim hayatım bi KS deki dandik erkekten ibaret değil
şeytan diyor ki etiket yap hajdjsds neye uğradığını şaşırır neyse yoluma bakıcam mecbur onun hayatı varsa benim de var hem ben daha gencim ondan ne doktorlar ne mühendisler isteyecek ahsdj ya kusura bakma başını şişirdim abi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu sitede ciddi anlamda konuştuğunuz birisinin sizden gizli başkasıyla da konuştuğunu öğrenseniz tepkiniz ne olur?
En İyi Cevaplar