Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen sevgilimle her gün konuştuğumda , iyi geceler demeden önce “ seni seviyorum “ diyorum. O da diyor.
Kimsenin de sıkıldığı yok. Sıkılacak olsam ben sıkılırdım ama sıkılmam.
Bana sevgisini hissettiriyor, gösteriyor. Ben de aynı şekilde.
Kimileri de haketmez bu sözü.
“ çok kullanınca anlamı kalmıyor. “ muş , ondan. Öyle düşünen kişilerle sevgili olmuyorum zaten bir süre sonra.
Bir insan seviyorsa ve içinden geliyorsa bunu söylemeli. Söylemeyince ne oluyor? Çok cool ve kendini kolay ele vermeyen kişi mi olunuyor?
“ İyi, sizin gibiler aşk ve ilişki içinde saçma sapan strateji oyunlarına devam etsin o zaman. “ diyorum o tarz kişilere.32 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki. Seni seviyorum derken bunu gösteriyor mu? Önemli olan bu. İçi boş seni seviyorumlardan herkes sıkılır yoksa.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli seni seviyorum denmesinin anlamı yok, özelliğini kaybeder. Seven sevdiğini söylemeli, göstermeli her daim fakat dillendirirken de bol keseden boş atmamalı.
Önce hissettirecek, o cümle önem kazanacak ki özelliği artsın.
Aslında çok özel ve değerli bir cümle ki... Öyle boş boş, dilde kalan cümle haline gelmemeli, gelirse itici yapar kişiyi.11 Yorumla
+1 yılBen çok fazla vıcık vıcık ilişkilere gelemiyorum, bana göre söylenen ve yapılan her şey dozunda olmalı. Birlikte olduğum erkeğin beni sevdiğini söylemesi elbette çok hoşuma gider fakat bunu dakika başı dile getirmesi beni sıkabilir. Dile getirmekten çok bunu hareketleriyle belli etmesi yeterli olacaktır.
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sürekli söylenmesi bir anlam ifade etmez ki, içi ne kadar dolu ona bakmak lazım.
Ve sürekli dilde olan bşr bir şey de çok anlamlı değildir benim için.
Duymaktan çok hissetmek isterim.
Eğer bir şey hissedemiyorsam benim için bir önemi yoktur.11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGünü birlik derse güzel ama saniye başı demesi karşı tarafı usandirabilir veya böyle olmasa bile kelimenin ve hislerin gücünü azaltabilir. Dozunda, yerinde söylenen her sevgi sözcüğü daha kıymetlidir. Sözcüklere özlem katmak cazibesini artırır.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİticidir net. her şey çok yapıldıkça anlamını yitirir. Buna sözcüklerde dahildir. Az ve nadir duyulan söz her zaman çok daha güzel ve anlamlı gelir insana
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyore
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNe alaka yahu, tipik erkek şeysi bu, ne biliyorsun belki son kez söyleyeceksindir. Seven sevdiğine sevdiğini her zaman söylemeli
34 Yorumla- +1 yıl
Duygularımız yine mi karşılıklı 😃
- +1 yıl
Hıhhh 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiz kızlar bir erkeği seviyorsak maymun taklidi yapsa bile güleriz hayran hayran bakarız o yüzden seni seviyorum demesinde hiçbir sakınca yok 😄
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Nur yerlitaş bakışı atarım. Samimiyetsiz samimiyetsiz konuşmasın bana.
12 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin 😞 ruhu şad olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lafla peynir gemisi yürümüyor..
Icraat lazım))22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir her seni seviyorum dediğinde ona çok güzel ters bir süprizim var nxncncj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değildir
10 Yorumla Hayır bence güzeldir. Itici falan değildir bence insan sevdiğini göstermeli ve dile getirmelidir. Mesela isder sevgilisi olsun isder baska sevgiler. Ben kızıma hep diyorum annem seni seviyorum gün içinde kaç defa diyorum yani unuturum o kadar çok. Ve cocukda sevgiyle büyümüş oluyo hep diyorki anne ben seni seviyorum. Anne öğretmenimi seviyorum, anne arkadaslarimi seviyorum. Bence sevgi dile getirildikce güzel. Sevgi enerjisi zaten onu söylersek çalışmaya başlar. Yasiyorsak son nefesimizi gelmeden o sevdiğimiz adama seni seviyorum demeliyiz. Sonunu düşünmeden, Redd edilmekden korkmadan, sadece seni seviyorum diyin. Sevgi her şeyi Hall eder❤️
22 YorumlaLafın gelişi diyorsa eğer tüm sevgi sözcükleri basitleşir.
Ama içten diyorsa 7/24 kulağıma bile fısıldayabilir
Daha yakından duymak istiyorum 😂
Şaka.
Yani işin özü hissederek seni seviyorum diyen biri her zaman söylesin bunu hissettirmesi ateşli bile.😂11 Yorumla
+1 yılSürekli söylenmesi değilde ebedi hissettirilmesi daha önemli bence.
Özellikle günümüzde yapılan her türlü zulmü kısıtlama boğma baskı altında tutma mobbing , psikolojik ve tensel şiddetin ama ben seni seviyorum cümlesinin sanki sevmek buymuş gibi gösterilmesinin son derece çirkin olduğunu düşünüyorum. Seven söyler ama hissettirmek işte o her baba yiğidin harcı değil11 Yorumla
+1 yılİticilikten ziyade bazı şeyleri sürekli dillendirmek anlamını yitirmesine sebep oluyor, davranışlarıyla göstersin, bakışından okuyabileyim ben onu, ara sıra yine söylesin.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
+1 yılBence bir söyler pir söyler öyle daha iyi hep derse anlamı basitleşir. Sadece seni seviyorum için değil bütün iltifatlar için bu böyledir. Sevgilim iltifat etmeyen biriydi ben de bunun ağzından bana dair iyi bir şey duymamıştım hiç. Birgün benim gözlerime bakarak sen çok çekicisin demişti evet basit bir cümle fakat o karakterde bir için muazzam bir şeydi ve samimi gelmişti. Belki hep deseydi benim için bir anlamı olmayacaktı.
11 Yorumla
+1 yılErkek, sürekli "seni seviyorum" demez. Sevdiğini belli eder. Belli etmek en güzelidir. Sözler gider ama yaptıkların anı olarak her zaman kalır.
11 Yorumla
+1 yılYani hep üzüp üzüp ama aşkım ben seni çok seviyorum diyen , iltifat romantizm ve hoş sözler yerine durmadan bebeğim seni çok seviyorum diyen odun sevgilimden bahsediyoruz sanırım. İtici değil ama odun.
11 Yorumla
+1 yılseni seviyorum ve senden nefret ediyorum gibi ekstrem duyguları yansıtan sözler sürekli söyleniyorsa anlamlı gibi duran içi boş kalıplar olur bu yüzden 'seni seviyorum'un derinliğini kaybettirmemek adına sürekli söylenmemesi gerek yani iticidir
11 Yorumla
+1 yılBu işler sadece söylemekle olmuyor işte ağzı olan konuşur nasıl olsa bir insan sevgisini aşkını hissetirip belli etmesi lazım diğer türlü bir şey insanın seni sevip sevmediğini anlamak bazen zor oluyor sadece sözle olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle bazı konularda sadece söz olmuyor icraat lazım
Erkeğin sürekli sevdiğini söylemesinin altında bir bit yeniği arayan olur illaki. Her şey ölçülü olmalı, sürekli söylemek sıkıcı olabilir. Sizin de demeniz gibi bir süre sonra cümlenin özelliği kalmaz.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılVicik vicik erkek turudur. Asiri itici. Selamun aleykum denildiginde bile seni seviyorum diyen erkek sogutur. Az ve beklenmedik anlarda soyleyecek ki bir anlami kiymeti olsun.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli seni seviyorum dediği için laçkalaşabiliyor ve insan sıkılır bir zamandan sonra. Seni seviyorum demek yerine davranışlarla belli edebilir eğer karşıdaki ise kör ise anlamaz.
15 Yorumla- +1 yıl
Altın imza atarım
- +1 yıl
Umarım bazıları da uygular.
- +1 yıl
Umarım 😚
- +1 yıl
Öf özür dilerim
😊😊 Olacaktı - +1 yıl
Yanlış olduğunun farkına vardım sorun yok 😊
+1 yıl
😌😌
23 Yorumla- +1 yıl
Klişe belki , ama gerçek çoğu "seni seviyorum " cümlesinden daha samimi..☝️
Sevmiyordur bence sevgi görmek için karşıdaki kızın sevgisini kazanmak istiyordur. Gerçekten seven sevdiğini söyleyemez üst üste tekrar etmez
11 Yorumla
+1 yılEvet. Gerek yok bunu sürekli dile getirmeye. Tamam seviyor da bu kadarına gerek yok az olsun öz olsun demişler
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, değildir.
Söylememesinden daha itici değildir.
Bir de seviyor-muş gibi yapüp seni seviyorum, demesinden daha itici değildir.12 Yorumla- +1 yıl
💁♀️
+1 yılSürekli soylenmeye başlarsa altında bir bit yeniği ararım ben. Tabi ki sevildigini duymak sevdigini soylemek guzel şeyler ama kolay da olmamalı
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılInsan zoru sever çok sevdiğini söyleyince bi kıymet kalmıyor sülük gibi yapışkan geliyor çünkü ayrıca aşk sessiz sevgi dilsizdir icraat önemli
12 Yorumla- +1 yıl
Bu işler zor
- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli söyleniyorsa orada bi sıkıntı vardır ki genelde öyle oluyor. İticidir her dakika boyu söylenmesi
14 Yorumla- +1 yıl
Ya sevmiyordur ya da göz boyamak için deniyordur ya da kendine âşık etmek icin
- +1 yıl
Cinsel mevzu hariç başka bi amaçları yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyorum ifadesinin altını dolduruyorsa, özelliğine ozellik katar bence. Paylaştıkça guzel şeyler anlam kazanır.
11 Yorumla
+1 yılSürekli söyleyince sevmiş olmuyorsun hissettirince sevmiş oluyorsun. Gereksiz laf kalabalığı bence ben sevmem.
11 Yorumlaben lafa bakmam yoldan on kisi durdursam beni seviyor musunuz desem yarisi tabi ki niye sevmeyeyim der
11 YorumlaSürekli söylenen şeyin bir önemi kalmıyor. Bakışı bile yeter bazen, hissettirmesi önemli
21 YorumlaEvet itici ama öyle anlarda söylesin ki o duyguyu gerçekten hissedebileyim🤤
11 Yorumla
+1 yılSöylesin ben itici bulmuyorum içinden geliyorsa hep haykırsın kulaklarım gönlüm bayram etsin
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİki cinste de itici , bazı cümleler günaydın iyi akşamlar gibi herkese söylediği gibi söylenmez
11 Yorumla
+1 yılSürekli söylemesi sıkar dakikada 5 defa söylese yeter fkfkg
11 YorumlaSürekli derse sıkar. Demesin ama hissettirsin mesela.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani olması gereken de o zaten
+1 yılLaf ile peynir gemisi yürümez, fareler basar kankam
12 Yorumla- +1 yıl
Şeni tavimigvars coo
+1 yılBir defa söylersin sonrada bunu hal ve hareketlerinle belli edersin sık sık söylememeli
11 Yorumla- +1 yıl
Samimiyete kalmaz bana göre de
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hem desin , hem hissettirsin, hem arasin, hep yazsin, hep özlesin... duramıyorum 🥳
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ağzına sakız eden insan kadın erkek fark etmez iticidir
12 Yorumla- +1 yıl
😌
+1 yılBu içten gelen bir şey içinden her gün geliyorsa hergün desinn
11 Yorumla
+1 yılOfff evet en iticiiiiiiiiii hemdeee. Genel olarak "Seni Seviyorum" cümlesi itici djfjhjf
11 Yorumla- +1 yıl
Hayda 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet iticidir. Zaten sürekli söylendiğinde anlamını yitirir.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli söylemek etkiyi azaltıyor. Doğru zamanda ve doğru konuşmada söylenmesi insanın içine işletir
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİticidir nokta net ama erkek için değil kadın söylese de itici
11 Yorumla
+1 yılKaçan kovalanır bu kadar söylenmez
Mesela ben oğlak burcu olarak sevdiğimi sanırım yılda 2 3 kere söyleyebilirim hahshsh10 Yorumla
+1 yılSevilmek istiyordur. O da bana sevdiğini söylesin diye söylüyordur
10 Yorumla
+1 yılben öyle düsünmüyorum..
Iticide bulmam.. samimi ve ictense.. bundan güzel daha ne olabilirki10 YorumlaHayır itici değildir hiç bir şekilde çünkü sevgisini anlatmaya dile dökmeye çalışıyor yani bence değildir
11 Yorumla
+1 yılSevmiyodur, sürekli tekrar ederek kendini buna inandırmaya alıştırmaya çalışıyodur
10 YorumlaSürekli denmez diyeceğim olmayacak eğer alıştırırsa karşısındakini söylemese dert olur söylese dert olur
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşında fazla , sürekli geçen her şey zarar ve itici bence
10 Yorumla Hayır, surekli sevdigini hissettirmesi cok hos bence
21 YorumlaDostum seni seviyorum demek ben hazırım istediğin gibi düt anlamına geliyor sev ama söyleme net yoksa pişman olursun herşeyimi katlanmak zorunda olursun bile bile usteleyerekte yapar neye ayar oluyorsan
10 YorumlaNe o öyle muc muc sevgilim sevgilim. Bence erkek adama yakışıkalmaz.
11 Yorumla
+1 yılBunu sadece lafta söylemek yerine hissettiriyorsa itici falan değil bence
11 YorumlaSürekli söylerse bi anlamı kalmaz durduk yere hiç bir sebep yokken söylemeleri kesinlikle hoş oluyo
11 YorumlaSürekli söylemesi sevginin samimiyetini bozar. Az ve öz söylemesi daha iyidir bence
11 Yorumla
+1 yılEvet dururken ve sık sık söyleyince saçma oluyor, inandırıcı olmuyor
11 YorumlaSuçunu örtmeye çalışıyodur ya da kız elinden gitmesin diye acizlik yapıyodur
11 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem