Ayriyken başkasıyla yatmak?

3 aylık bir ilişkim vardı. Birbirimize karşı duygularımız vardı, ama asla bana uygun birisi değildi. Aşırı kaba, birtakım kötü alışkanlıkları var asla istemediğim , ama birlikte çok eğlenip aşırı gülerdik keyif alırdık en saçma aktiviteden bile. Ama kabaligi cidden inanılmaz seviyede. Yüzümde ten ürünü kurumuş diye kalk lavaboya git diyen birisi hani bu böyle söylenmez. Dışarıdan asssiri dikkat çeken, çevrem tarafından güzel bulunan biriyim ama anlamıyorum neden beni sürekli eleştiriyor? Özgüvenimi cidden azaltıyor. Her neyse bir gün uyardım ve dedim ki daha fazla kaba olmaya kirmaya devam edersen beni kaybedersin dedim. Dediğim gün tekrar benzerini yaptı. Ben de yüzyüze bile değil telefonda direkt ayrıldım. Çünkü yüzyüze gelince sevgim ağır basıyor ve yapamıyorum. Sonrasında 1 hafta ayrı kaldık. Bu süreçte onu unutmak için başkasıyla tek gecelik ilişki yaşadım ama hiçbir boka yaramadı zaten. 1 hafta sonra beni arayıp tekrar görüşmek istediğini çok özlediğini söyledi. Bir şekilde görüştük ve ben biriyle tek gecelik ilişki yaşadığımi söyledim beni evden kovdu ayrıldık. Aradan 3 gün sonra son kez söylemek istediklerim var dedi buluştuk, ben yaptığımdan ötürü kendimi çok suçladim. O da bana benden nefret ettiğini söyledi. Ve sonrasında beni evden kovduktan sonra kendisi de biyke bir ilişki yaşadığını söyledi. Bildiğin ilişkiyi harcadık. Ve bunun üzerine ben devam etmek istemediğimi söyledim. Beni evden kovuyorsun ama benzerini sen yapıyorsun dedim. Hayır aynısı değil. Sen aldattın ben aldatmadim diyip duruyor. Ve bana her şeyi unutup tekrar sevgili olalım dedi? Ben istemediğimi artık birbirimize guvenemeyecegimizi söyledim. Günlerdir uyuyamadigini söyledi napmam lazım kafayı yiycem artık.
Ayriyken başkasıyla yatmak?