İyi mi yaptım yoksa abarttım mı?

Geçen seneden beri bana yazan biri var benden hoşlanıyor hep söylüyor... az önce yine yazdı bende ona bugün canım sıkkın ve dertlerimi anlatım... sonra laf lafı açtı havadan sudan eski anılarımı anlattim güldük.. bana dedi sen bebek gibisin yanlış anlama çocuk ruhlu olmak güzel bişey dedi... ben bozuldum hemen ve evet öyleyim siz erkekler yaşından büyük 40 yaşında gibi davranan elinde sigarası olan özel konulara açan kadınları saviyorsunuz zaten dedim... hayır ya çocuk ruhlu olmak iyi bişey bazen bende oluyorum dedi... sonra tamam iyi geceler... dedi bende şok oldum ve sigtirgit yazdım oda eyvallah yazdı... hıncımı alamadım yine yazdım Seni insan yerine koyup cevap veriyoz istediği zaman yazıp sonrada iyi geceler deyecekmis egoya bakmalSen varya gözümden düştün bunu yaparak bil fazla bsiey demicem yazdım... sağol tamam dedi... sonra yine yazdım ben sana fazla yüz vermisim hemen popon kalkmış da bana iyi geceler deyecek istediği zaman bakk senn havaya girdiğin gibi sondurmesini de bilirim.. dedim ve engelledim.
İyi mi yaptım yoksa abarttım mı?