Aşk İlişkileri Bazı kızlar neden erkeklere karşı hep öfkeli? Ayaz____ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlarla normal, erkeklere genellikle emir verir gibi veya sanki erkekten daha üstünmüş gibi konuşuyolar anlamıyorum bi sefer görsem *** der geçerim ama hayatım boyunca her yıl en az bi kere bu tipte biri ile karşılaşıyorum Güncellemeler+1 yıl Yanlış konuya sormuşum kusura bakmayın Bazı kızlar neden erkeklere karşı hep öfkeli? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Geçmişte yaşadığı zorlu aşk hayatı yüzünden olabilir 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Genel olarak erkeklerin çoğu aynı olduğu için. ve gerçekten sevilmedikleri için. 0 0 Yorumla
mknmjl Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Eski ilişkileri yüzünden herkese kinliler 1 1 Yorumla Ayaz____ +1 yıl E ben ne yaptım ben evde oyun oynuyoru Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bütün erkekler aynı kafasında onlar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçmişte yaşadığı zorlu aşk hayatı yüzünden olabilir
Genel olarak erkeklerin çoğu aynı olduğu için. ve gerçekten sevilmedikleri için.
Eski ilişkileri yüzünden herkese kinliler
E ben ne yaptım ben evde oyun oynuyoru
Aşağılık kompleksinden dolayı genelde.
Sinir ediyorlar çünkü
Bütün erkekler aynı kafasında onlar.
Bazılarının öfkesi dinmez