İlk sevgilimdi ve babam tavrımdan anlamış olacak ki sordu bende söyledim. Ben şanslı babaları olanlardanım sanırım her şeyi konuşabilen bir babam var. Tanışmak istedi daha 3 ay bile olmamıştı biz çıkalı. Babam onunla ilgili yorum yaptı o gidince 6 yıl sonunda doğru çıktı.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Babamin tansiyonu yukseldi dışarı çıktı saatlerce dönmedi eve. Sonra geldi gec bir vakitti odama gelip konustu "bak kizim sevebilirsin evlenmek isteyebilirsin bunlar cok normal şeyler ebediyen bekar yasaman mumkun degil zaten. Fakat bu adam sana uygun degil senden cok buyuk." Dedi. Bakti ben laftan anlamıyorum gunlerce konusmadi. Yine geri adim atmadim bu sefer aylarca yuzume bakmadi. Ayni evde babami ozlemistim bulunduğum odada durmuyor, ayni masada yemek yemiyordu. Aptal kafam eşek gibi inat ettim ve evlendim... Canim babam simdiki aklim olsa sana o kadar eziyet eder miydim. 😔
Hayal kırıklığı, gerçek yüzünü gördüm ya da o hep ayniydi benm gozlerim gormuyordu.. sonradan ayildim. Cok uyardilar cok kizdilar bana kimseyi dinlemedim..
Annem kim olduğuna, ne olduğuna bakmaksızın karşı çıkmaya baştan kurulmuş gibi davranıyor. Bu asla şaşmaz, yine öyle olursu muhtemelen. Babam da en son duyar ama bir şey demez, daha doğrusu bana bırakır.
Hemen gelsinler tanışalım der ve işi evliliğe taşırlar. Sonra sonra o tek buluşmalar hayal olur. Sevgilim olursa haberleri olmayacak.)) Evlenmeye karar verdiğimizde bilirler..
Anneme söylemiştim bir defa. Resmine baktı ve beni uyardı, kadın şiddet ve cinayetinden televizyonlara çıkmanı istemiyorum dedi ayrıl filan yaptı dinlemedim😂sonra o haklı çıktı.
Sevgilim hiç olmadı. Eşimle ilk konuşmaya başladığım zaman anneme anlatmıştım, annem öyle şeylerde kızmaz, saklarsam kızar. Durum da ciddi olunca annem anlattı babama, ben anlatmadım.
Babam, "şanslı gelin adayıyla bizi de tanıştır bakalım çapkın seni" demişti. Şimdi ayrıyız o ayrı bir mesele. Annemde, baya bir trip atmıştı kıskandı sanirim.
Tasman hayırlı olsun evlat ben seni tasma tak diye mi peddahladim şirak tokat ardindan babamın kasılarak arkadaşlarina hava atması benim fırlama manita yapmış demesi