Sessiz utangac hic sevgilisi olmamis 18 yasinda hem yuzu hem fizigi guzel guzel ama ask mesk islerine uzak kiz?

Boyle soyleyince harbiden dibim dusuyor ama kiz bu yasinda nasil hic sevgili yapmamis bilmiyorum. Kimler kimler sevgili yapiyor. Sanirim ozguven sorunu var. Arada bakisiyorum bakisirken bile utaniyor tatli tatli guluyor. Ama biri ondan hoslaniyodu reddetmisti onu. Ben o cocuga oranla daha yakisikliyim ama benim cevrem genis. Kimse o kizdan hoslandigimi bilmiyor. Reddedilirsem rezil olur muyum diye korkuyorum. Sizce acilmali miyim. Bu arada sevgilim varken bile ondan hoslaniyordum maalesef. Bu da kotu bi itiraf olsun. Bu bahsettigim kizin garip bi gizemi var. Cok fazla gozgoze geldik ve goz goze geldigimizde heyecanlandığım oluyodu.. Ama onu en son 1 yil once gordum. Hayatima birileri girse de aklim hala anlayamadigim sekilde onda. Takiplesiyoruz da. Sanirim ilki olmak istiyorum siz ne dusunuyosunuz tavsiye almak istiyorm
Sessiz utangac hic sevgilisi olmamis 18 yasinda hem yuzu hem fizigi guzel guzel ama ask mesk islerine uzak kiz?