24 yaşında. Kumral kısa saçlı, hafif yeşile çalan gözleri, kücük burunlu, 46 kilo çekingen, sessiz sakin, konuşmayi pek sevmeyen, hayatına hicbir erkek girmemiş, özgüvensiz
Güncellemeler
+1 yıl
Ve erkekleri korkutan ozelliklerden birkaçı aşiri duygusal ve aşirı hassas
Teşekkür ederim. Bu yaşıma kadar pek hayatı ogrenemedim hep kactim o yuzden insanlara korkarak yaklasiyorum kolay ayak uyduramiyorum asosyallik olusturdu bu durum hatta otesi diyebilirim. Ama hayatimda olan insanlarada cokkk deger veririm
Bence gayet haklısın korkmakta. Bir erkek olarak ben de epey temkinliyim. Sayıca az dostum olsun ama değer vereyim ve göreyim yeter diye düşünüyorum. Siz de benim gibisiniz. Hayat zaten öğrenilen değil yaşanan bir şeydir.
Evet ama aile sıkmıyor istedigim yere gidip gelebilirim baski yok sadece ben kendimi cogu kisiden cogu seyden soyutladigim icin hicbir yere kolay ayak uyduramiyorum. Hayatima kolay insan kabul etmiyorum ettigim zamanda haddinden fazla deger veriyorum
Bu zamanda pek kimse dogru sayilmaz tabi ama yinede hayattaki zorluklardan insanlardan kacmak yerine ustune gidebilirdim. Sosyal fobim var anksiyetem var, panik atak var varda var 🙃
Korkuyor degil bazi erkekler kadinin biraz konuskan olmasini severler ben mesela sessiz duygusal bir kadına karşı zaaafım oluyor lan diyorum bu kadın niye bu kadar narin iç güdüsel olarak karsı koyamıyorum sarılasım geliyor bilmiyorum niye atılgan kadınlara karsı hic böyle hissetmiyorum sanki askerlik arkadasim gibi muhabbet ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gayet güçlü bir profil. Hanımefendiler duygusal ve hassas olmalıdır zaten.
Ama kendine guveni yok surekli birileri tarafindan korunma ihtiyaci hissediyor
O da zamanla olur. Duygusal olduğundan öyle hissediyorsun ama aslında gayet güçlüsün. Bunun farkında ol.
Teşekkür ederim. Bu yaşıma kadar pek hayatı ogrenemedim hep kactim o yuzden insanlara korkarak yaklasiyorum kolay ayak uyduramiyorum asosyallik olusturdu bu durum hatta otesi diyebilirim. Ama hayatimda olan insanlarada cokkk deger veririm
Bence gayet haklısın korkmakta. Bir erkek olarak ben de epey temkinliyim. Sayıca az dostum olsun ama değer vereyim ve göreyim yeter diye düşünüyorum. Siz de benim gibisiniz. Hayat zaten öğrenilen değil yaşanan bir şeydir.
Bende pek yaşamadım kendi dünyam da yaşadim simdide ayak uyduramiyorum panik atak, anksiyete, sosyal fobi her sey var.
Rahat olmalısınız. Siz, kimsenin dünyasına girmeyin. Eğer çok değer veriyorsanız onlar girsin sizin dünyanıza.
Ne kadar guzel soylediniz. Çok haklısınız
Her şey gönlünüzce olsun.
Tesekkur ederim. Sizinde
Kendini neden bu insanlara anlatıyorsun ki? Onlar evet dese ne olacak hayır dese ne olacak?
Bilmem anlatmak istedim kotu ozelliklerimi
Muhafazakar birde dimi
Evet ama aile sıkmıyor istedigim yere gidip gelebilirim baski yok sadece ben kendimi cogu kisiden cogu seyden soyutladigim icin hicbir yere kolay ayak uyduramiyorum. Hayatima kolay insan kabul etmiyorum ettigim zamanda haddinden fazla deger veriyorum
Yanlış olan sen değilsin insanlar
Bu zamanda pek kimse dogru sayilmaz tabi ama yinede hayattaki zorluklardan insanlardan kacmak yerine ustune gidebilirdim. Sosyal fobim var anksiyetem var, panik atak var varda var 🙃
İnsanlardan kaçsan burada olmazsın🙂sen sadece yanlış insanlara fazla değer vermişsin
Burada kimse beni gormuyor o yuzden buraya icimi dokuyorum ama evet maalesef cok yanlis insanlara cok fazla deger verdim. Hala akillanmiyorum
Bunu bilemiyorsun ki. Bizde bilemiyoruz. Aslında hepimiz senin yaptığın hatayı yapıyoruz. Tek değilsin
Evlenilecek insan belkide
Erkekler ozguvensiz, asiri duygusal ve hassas kadinlardan korkmuyor mu?
Korkmam
Kendini tarif ettiğini kimse anlamadı (!)
Ne bilim iyidir heralde
Nerde o hatun neden bana denk gelmiyor
Bulunmaz kumaş
O kadar mı? Ama özguvensiz kendine guveni yok surekli birileri tarafindan korunma ihtiyaci hissediyor
Kotu bir erkek secimi yapma yeter
Hiç olmadı zaten hayatimda biri kactim herkesten uzülurum diye
Dm atsana
Duygusal ve hassas ah be şansıma hep odun kadınlar geliyor karsıma boyle biri gelseydi ya :)
Erkekler duygusal ve hassas kadinlardan korkuyor diye dusunuyordum
Korkuyor degil bazi erkekler kadinin biraz konuskan olmasini severler ben mesela sessiz duygusal bir kadına karşı zaaafım oluyor lan diyorum bu kadın niye bu kadar narin iç güdüsel olarak karsı koyamıyorum sarılasım geliyor bilmiyorum niye atılgan kadınlara karsı hic böyle hissetmiyorum sanki askerlik arkadasim gibi muhabbet ediyorum
Boy?
1.58
One be skjd
Süper bence
Hayır ben korkmuyorum
Zayıftır
Genel anlamda nasıldır diye sormustum :) mesela özguvensiz bu en onemli sey bence :/
Çok çekici
Neyi cekici ozguvensiz, asiri duygusal ve cok hassas. Erkekler bu kadinlardan korkmuyor mu?
İdeal
Benim için ideal diyeyim. Seviyorum ben
Hmmm konuşmak lazım
evlenelimm
hayır niye korkalım ayrıca kişiden kişiye göre değişir