Herkese merhabalar ben bir iki hafta bir cocukla konustum ve kendini bana cok dindar daha once hic iliski yasamamis hayatina kimseyi almayan koruyucu biri olarak taniti bende ona kendimi anlatim ve o ilk defa onune boyle temiz hic birsey yapmamis bir kiz ciktini soyledi ve bana inandinida fakat ben uzun giyinmiyorum diye yani yazın uzun ceket giymiyorum diye (bu arada hic acik giyinmem normal kot ve tee-shirts) neyse bana bu konuda zor olucani dedi bende dusun ve bana kararini soyle ama sen bir erkeksin bazi kiyafetlerimden rahatsiz olursan giymeye bilirim dedim oda cok iyi anlasmamiza ragmen 1 gun muddet verdim ve bana daha once boyle bir olay yasadim ve olmadi kiz yine acik giyindi bunu adaletsizce bulabilirsin ama ben boyle birseyin icine girmem dedi sana cok tskr ederim cunku senin sayende hala cok iyi ve tertemiz insanlar oldugunu gordum dedi ama bir saaten sonra patlar dedi.
Bu arada dinci davraniyordu ben ona inanmak istedim fakat bir soyledigi sey bir digerini tutmuyordu evlilikten once birsey yapmam opmem diyordu iki gun sonra 1 ay konustuktan sonra yapilir bence diyordu cinselik konusu nişandan önce açılmaz diyordu daha sonra 2 ay konusursak bu konular konuşulur diyordu.
Erkekler daha iyi bilir biz cok iyi anlasiyorduk ben oldugum gibi kendimi yansittim sizce istememe sebebi nedir? Hic sevgilim olmadini biliyordu !
Sizce bir gun pisman olup geri yazar mi? Veya hic pisman olup donmez mi?
Görüşleriniz icin simdiden herkese tskrler☺️🙏🏻
Bu arada dinci davraniyordu ben ona inanmak istedim fakat bir soyledigi sey bir digerini tutmuyordu evlilikten once birsey yapmam opmem diyordu iki gun sonra 1 ay konustuktan sonra yapilir bence diyordu cinselik konusu nişandan önce açılmaz diyordu daha sonra 2 ay konusursak bu konular konuşulur diyordu.
Erkekler daha iyi bilir biz cok iyi anlasiyorduk ben oldugum gibi kendimi yansittim sizce istememe sebebi nedir? Hic sevgilim olmadini biliyordu !
Sizce bir gun pisman olup geri yazar mi? Veya hic pisman olup donmez mi?
Görüşleriniz icin simdiden herkese tskrler☺️🙏🏻
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer