Adam cirkin beni begenmiyor...
adam yakisikli bana evlenme teklifi ediyor.
Hadi yapin bakalim kafanizda bir kurgu olcun tartin.
adam yakisikli bana evlenme teklifi ediyor.
Hadi yapin bakalim kafanizda bir kurgu olcun tartin.
1- Onun beğendiği tarzda biri olmayabilirsin.
2- Egoist yapıya sahiptir.
Aslına bakarsak şöyle düşünüyorum kişi yakışıklı değilse çirkinse zaten onunla ilgilenen pek kızda olmaz (ünlü veya zengin değilse bunu da paragöz olanlar seçer onu değil mal varlığını şöhretini ister). Haliyle kız bulma olasılığı çok nadir olacağı için zaten gelen fırsatı tepmemesi ve elinden kaybetmemeye ekstra özen göstermesi gerekir. Çapkın filanda olamazlar mantıken bakınca kızları etkileyecek dış görünüşe sahip olamadıkları için aldatma ihtimalleri yok denilecek kadar da az olması gerekli mantıken bakınca. Aldatma olayı karakter meselesi elbette yakışıklı olupta aldatmayanlarda olur ama biz karakteri kenara koyarak fiziki olarak bakınca tip olarak çirkin birinin başkalarını bulma veya başkalarının ona bakma olasılığı bir hayli zor olduğu için zaten hayatında biri varken bu tarz aksiyona girmezler.
İlk madde yanlış anlaşılmasın herkesin beğenisi farklıdır. Genel olarak beğenilirsiniz ama sonuçta %100 olarak hem fikir olunacak bir konu dünyada çıkmadı bile. İlla aksini tersini veya farklı düşünen olur.
Bak şimdi. Benim bir tipim var. Senin de bir tipin var. Benim tipimin bir güzelliği var, seninkinin de var. Diyelim ki benim tipim kötü, diyelim ki senin de tipin kötü. Sen beni çirkin buluyorsun, ben de seni. Çaktın? Düşmedi mi jeton?
Cevap
4Cevap
Tam kullanmalik laflar evlilik hemde çirkin kadına yakisikli olan tarafindan
alakasi yok cirkin degilim
Kendi cinsinizi yuceltip durmayin cirkin erkeklerin cani cehenneme
Çirkinsin yeme bizi
sende cirkinsin aglama
😭😭😭 kalbimi kırdın yanildin ama
Sldkkdkdkd ama sen çirkini seviyon
alakasi yok az once gibekli kel kisa boylu erkek beni begenmedi.
begenen erkekelr tas gibi uzun boylu.
dunya guzeli degilim ama ortalamayim adamin begenmemesi belki gercek olabilir ama kimsenin bakmayacagi bir tip bile begenmiyorsa o kisi komplekslidir.
Beğenmek zorun damı güzellik algısı göreceli bişey
Yakışıklı çakar bırakır
alakasi yok.
Kapan bile dedi bana evlenme teklifi etti dolu erkke var daha.
kusur bakmayin yakisikli erkekleri kotuluyorsunuz ama iyi olanlarida var.
ben kapanmayi kabul etmefim aytildim.
Ozguvensizlerrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?