Arkadaşlar sizce evlilikte mesela suç ya erkeğin ev hanımı karısına harçlık vermemesi. Sevgililik ya da birlikte yaşamada da suç olmalı mı? Yani erkek zengin ve parası varsa, kadın çalışmıyorsa ve parası yoksa sizce erkek ona bakmak zorunda mı? Mesela benim exim çok zengindi ve ben öğrenciydim. Ona rağmen ben çoğu şeyi kendim ödüyordum onsan asla para almıyordum. O arada birkaç şey ısmarlıyordu ama ona rağmen onu da başıma kaktı ayrılırken. Ben ayrılırken yok hediyeleri ver ya da ben sana şunu şunu aldım tarzı çok iğrençleşmişti. Onun dışında da flört ettiğim ya da ilişki yaşadığım erkeklerde hem bir cimrilik ve bencillik vardı. Paraları olsa da yok gibi davranıyor ya da paraları olsa da asla bırak bana destek olmayı, bir şey ısmarlamaktan bile rahatsız oluyorlardı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte erkek parası diye bir şey yok, para varsa eşlerin ortak parasıdır. Borç varsa da ortak borçtur.
Kadın çalışmıyor diye para kazanmıyor demek değildir bu.
Bu ülkede milyonlarca kişi ( erkek koca olarak diyelim ) asgari ücret veya az üstü bir paraya çalışıyor. Yani 4250-6000 TL arası. Bu insanların evde çalışmayan ( ev dışı bir işte) eşi var diyelim. Bu kadınlar her gün evi sil süpür, ortalığı topla, çamaşır, yemek, bulaşık vb bir sürü iş yapıyor. Çocuk varsa çocuk bakımı beslenmesi , ilgilenmesi terbiyesi vb. Akşam koca geliyor yorgun, sinirli vb onun kahrını çek, gece birde yatakta ekstra 5 ile 60 dk. çalış.
Şimdi soru şu bu kadın olmasaydı bu erkek bir gazete ilanı verse;
Her gün yatılı benim evde kalacak (nikah, gönül bağı olmayacak, sadece patron işçi ilişkisi ), tüm ev işini yapacak, gece beni tatmin edecek, çocuk doğuracak, bakacak dese bu işleri kaç paraya yaptırabilir? Ben söyleyeyim kendi kazancının iki katını verse bulamaz.
Beyni olan erkek bunu düşünür, beyni olması gerekenden 60-70 cm aşağıda olan düşünmez. O nedenle hiç bir erkek, ev hanımı olan eşi için para kazanmıyor, çalışmıyor demesin, diyenlerde utansın.
Gelelim sevgili iken ne düşündüğüme, sevgili ne demek? Sevgi duyulan demek.
İki kişi arasında sevgi varsa bir şeyler yapılıyorsa kimin parası varsa o para harcar. İkisinin de varsa gelire göre, duruma göre rencide etmeden harcanır.
Para ne için vardır? İhtiyaçları gidermek için. Kendi ihtiyaçlarından sonra artan parayı ihtiyaçları varken sevdikleri (anne, baba, eş, kardeş, sevgili, dost, arkadaş, garip, guraba, akraba vb ) ile paylaşmayan kişi kamil insan değildir. Veren el alan elden üstündür diye müthiş bir söz var. Anlamını düşünmek lazım. Birinin sıkıntısını gidermek kadar haz alınabilecek ne vardır? ( seks diyen olabilir değil bence iddia ederim ispatlayamam )
Hediye meselesine gelince birisi ile iyisin al sana hediye aldım. Kötü oldun, ayrıldın ver sana aldığım hediyeyi. Bu hediye değil zaten ücretmiş maalesef (benim gibi bir şerefsizin kahrını çek ücreti), bunu yapana kızmam çünkü karaktersizin nesine kızacaksın, bu karaktersizi tercih edip hayatına alana kızarım.
Uzun oldu kusura bakmayın okuyana teşekkür, okumayanın vereceği olsun.112 Yorumla- +1 yıl
Ben hayatıma filan almadım arkadaşım alt tarafı birkaç hafta flört ettim. Zaten ne kadar mal ve pislik biri olduğunu görünce de bitirdim. Bir gram sevmedim de değer de vermedim. İnsanlar başta ne kadar şerefsiz iğrenç veya adi olduklarını belli etmiyor. Herkes maske takıp iyiyi oynuyor. Ondan bana bok atma insanların şerefsizliğini. Ben de ayrılırken ne kadar iğrenç olduğunu gördüm. Ha ayrıca ben de birkaç erkekten onlara aldığım hediyeyi istemiştim çünkü bana adilik şerefsizlik yapmışlardı. Ama ben eximi normal sevmedim ve bana sağladığı imkanları kabul etmedim ve birlikte olmak istemedim diye iğrençleşti. Ayrıca evli arkadaşım var ve çalışmıyor kız. O da diyor hani senin paran benim param olmuyor. Her şey birlikte oluyor diye. Ya da birinin sağlık sorunu oluyor sonıöta ortak para. Evin sokıntıcı oluyor vs. Benim çok akrabam var öyle kocaları işsiz kalıyor kadından geçiniyorlar. Ben adamı sevsem bu bana batmaz ama exlerimi hayatıma giren erkekleri düşünüyorum da. Bırak öyle işsiz adama bakmayı, 2 gün bile yemek ısmarlamam üst üste o şerefsiz mallara. İşte karşıma hiç düzgün biri öıkmadı maalesef. Mesela dostlarımda iyi insanlar var ve onlara gayet ısmarlarım da bakarım da. Çünkü seviyorum.
- +1 yıl
Ayrıca o dediğim evlilik hesabı inanılmaz doğru. Yani bekar bir herif evine temizliğe kadın alsa. Yemek yaptırsa bi de kıyafet temizletse dilan zaten baya para verecek. Çocuğu olsa o çocuklara baktırmaya bakıcı da baya pahalı. E seks için eskorta hergün gitse hangi parayla ödeyecek. Hah işte Kadın veya sevgili oh bunlara bedava nimet. Ama işte erkeklerin çoğu şerefsiz. İki boş lafla kadınlara bunları yaptırıp bedava kullanacaklarını düşünüyorlar. Ben buna kabız oluyorum. Benim de başıma geldi çünkü. İki romantik laf etti bir yemek ısmarladı dite seks yapıp sevgili olmanı bekliyor hepsi. Ya da işte bir iki uyduruk hediye aldı güzel laf söyledi diye işte onun eşi ol onu düzenle hayatımı güzelleştir seks yap arkadaş ailesi anasını Çek et katlan uyum sağla filan bekliyorlar. Mide bulandırıcı. Benim exim mesela anasıyla vakit geçireyim onda kalalım filan istiyordu. Ben de kavga etmiştik banane be senin anandan canım dite. Hani kadına saygılı olur görünce sohbet ederim de kadının 7/24 yanında kuklası olup ne diye aynı evde yaşayacakmışım. Sen aynısını yap bakalım benim anama. canım cidden.
- +1 yıl
Çoğu erkek de anasına gelin arıyor yemin ederim. Bu ana kuzusu yalaka ezikler.
- +1 yıl
* (Ondan bana bok atma insanların şerefsizliğini.) Estağfurullah böyle bir düşüncem olmadı, kızarım dedim, kızmayayım mı? Kızılacak bir şey değil mi? Peki kızmayayım.
* (Ha ayrıca ben de birkaç erkekten onlara aldığım hediyeyi istemiştim çünkü bana adilik şerefsizlik yapmışlardı.) Sebebini açıklamışsın istemenin, istisna bir durum bazı insanlarda çöpün kalsın istemeyebilirsin. - +1 yıl
Yazdıklarım sana özel şeyler değil arkadaşım, amacın bu durumun sosyolojisini açıklamak.
Kırıldığın bir yer oldu ise affına sığınırım amaç o değildi. - +1 yıl
Yani ilk yorumda ben şeye gıcık oluyorum. Mesela insan dolandırılıyor tacize uğruyor ya da terbiyesizliğe. burada mağduru suçlamak ne kafa. Yani tamtersi suçlunun kötü niyetli terbiyesizin suçlanması gerekiyor. Mağduru suçlamak kime ne kazandırır.
- +1 yıl
Tamam anladım.
- +1 yıl
Bu arada araştırmalara göre evlilik erkekler için çok iyi kadınlar için ise acayip kabus ve kötü bir şey.
- +1 yıl
O nedenle evlenmek bana hiç cazip gelmiyor. Çünkğ çocuk vs olunca da iyice zor oluyor boşanmak ve ben hayatımı karartıp iğrenç bir adama ekonomi ve çocuk yüzünden katlanmak istemem asla.
- +1 yıl
En güzeli kısa süre sevgili olmak ve erkek öküzleştiği anda da terk etmek. Benim hep yaptığım gibi.
- +1 yıl
Teşekkür ederim anladığın için. Yok ya mağdur suçlanır mı? Sadece iyi insanlar iyi insan seçsin isterim. Kötü kötüyü bulsun, iyi iyiyi.
- +1 yıl
Öküzleşmek :))))) Sığırdır o sığır.
En İyi Cevaplar
+1 yılKimse kimseye bakmak zorunda değil. Herkes kendi parasını kazanıp kendi hayatını idame ettirmekten sorumlu. Ama madem hayatlar birleştirildi, o zaman kim daha az alıyor kim daha çok alıyor diye düşünmeden parayı ortaya koymak lâzım. Harcamalar hesaplanır, birlikte karar verilir, birlikte harcanır.
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle zaten de. Erkeklerin bunu kötüye kullandığını düşünüyorum. Benim iki tane kuzenim var. Kocaları kadınların parasını yiyor tamamen. Hem daha az kazanıyorlar hem de genelde işsizler.
- +1 yıl
Öyle erkeğe... neyse...
- +1 yıl
Bi de nasıl iğrençler. Böyle kibirli egolu. Ben evlerine gidiyorum mesela karışarına nasıl kötü davranıyorlar. Ya da bana da ters ters. Sanki evin kralı o da karışı da hizmetçisi. Bu erkeklerin bu egosu cidden nerden geliyor çok merak ediyorum.
- +1 yıl
Her türlü insan var işte...
+1 yılBence gücüne gore kadinina her zaman destek olmali erkek.
Zaten erkek adamlığını red edilince ve terk edilince gösterir. Senin ex te adam degilmis kurtulmuşsun. Parasi ile gidip karakter alsin kendine
Para yenmek icin kazanilir.118 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. İğrenç aptal mal bir tipti zaten. Gelmiş 37 yaşına ezik kimse yüzüne bakmıyor. Tüm kardeşleri filan evlenmiş çocuk yapmış bu hala parasıyla kız arkadaş bulmaya çalışıyordu. Ben de birkaç hafta flört ettim canım hemen heyacana geldi ben buna yüz verdim diye. Bana aşkım her şeyim hayatım diyip tüm ailesiyle işte evleneceğim kız, hayatımın aşkı diye tanıştırıyordu. Arkadaşları ile filan. Ben böyle bön bön bakıyordum yooo işte sadece sevgiliyiz bakalım birbirinizi tanıyoruz daha çok yeni diyordum. Bu canım full acele edip beni tamamen almaya çalışıyordu. İşte benle yaşa benle kal benle çalış filan. Ben de yok dedim ben mutlu değilim ve seni sevmiyorum. Delirdi kudurdu filan böyle ben ayrılmak isteyince ağladı etti. Mal gerçekten.
- +1 yıl
Aynen iyi kurtulmuşsun. Iste dediğim gibi parasıyla ilk karakter alsin kendine böyle cok bos çünkü 🤭🤭
- +1 yıl
Bence de maddi manevi kadına güç vermeli erkek. Ama piyasadaki erkeklere bakıyorum benim karşıma çıkan. Utanmasa benden harçlık alacaklar ya. O kadar cimri be onursuzlar. Ya da en ufak iyilik yapsa otuz saat bak ne yaptım diye söyleniyorlar. Çok iğrenç. Hiç içten be samimi değiller ya. Hepsinin sevgisi aşkı yalan. Tamamen seks beya benden yararlanmak için dolandırıcı gibiler.
- +1 yıl
Evet cok haklisin o tipte erkekler cok artti. Hatta eziklenmek isteyen finansal köleler, kadın tarafindan yönetilmek isteyenler.
- +1 yıl
Zaten berbat biriydi. Sadece tipi ve parası vardı başka hiçbir boku yoktu. Çok pisti. Çok canım bi de. Ama bana baya yardım ediyordu bak o yönü iyiydi. Getir götür eşya taşıma seyahat vs ya da uçak bileti alıyordu vs arkadaşlarıma bana hediyeler alıyor yemek yapıyordu. Eli açıktı o anlamda ama malın tekiydi. Oturup iki laf edecek zekası yoktu. Anca boş boş romantik laflar diyordu.
- +1 yıl
Evet evet köle erkek de var. Ama maddi değil hani kadın beni dövsün etsin yönetsin diyen.
- +1 yıl
Bence bunlari düşünme. Kurtulmussun sevinmelisin
- +1 yıl
Yok kanka kesinlikle öyle. Ben göbek attım ayrılırken. Bir gram üzülmedim. Cidden kurtuldum. Zaten tüm erkekler için öyle. Hepsi toksikti. Hani bir tane bile ilişkim olmadı ki erkek harika ve bana çok iyi geliyor ama aşk bitti ya da başka bir nedenle ayrıldık filan. Hep erkeklerin şerefsiz olması ve benim bitirmem üzerine tüm flört ve sevgililik özetlerim.
- +1 yıl
Sen yine de genelleme yapma. Senin sansina sana hep öküzler denk gelmis
- +1 yıl
Abi ve hala da öyle olmaya devam ediyor ya. Normal grup ve okul ortamlarından erkeklerle tanışıyorum normal sohbet ediyoruz. Üçüncü lafta konu sevgili seks ve benim vücut güzelliğim ve sevgilim olup olmadığına geliyor. Bıktım bu *. Hepsi böyle yemin ederim. penis olmayan bir erkekle tanılamadım daha.
- +1 yıl
Normal sohbet ettiğim herhalde sadece iki erkek tanıyorum. Diğer kime selam versem bildiğin azmış it.
- +1 yıl
Evet kimse duygulara önem vermez hale geldi cidden. Bu zamanda insan olabilmek zorlaştı
- +1 yıl
Ya hangi erkeğe selam versem normal arkadaş olsam mesajlaşsam ya da görüşsem tek derdi fizik seks. Cidden midem bulamıyor hepsinden. Böyle sarkıp taciz ediyorlar sonra ben sert yapıp tersleyince de sen yanlış anladın ben arkadaşça dedim diyor. Ulan kardeşim çıplak foto atıp bana sarkıp sulanmak mı arkadaşça. * ya
- +1 yıl
🙈🙈🙈sende de ne sans varmis nerde öküzler varsa seni bulmuş. Yakinda ahır falan var galiba ipini koparan gelmis seni bulmus😂😂
- +1 yıl
Arkadaşım ben de onu anlamıyorum işte nasıl beni buluyor. Cidden. Bi tane mi düzgün erkek olmaz ya. Hepsi pislik. Hayır okul arkadaş ortamından vs de böyle. Hepsi Abaza mal. Hani sevgili olmak istiyorum evlenmek istiyorum diyor lafta ama o fa mal ve Abaza. Tek dertleri seks ya direk anlıyorsun. Tanımadan etmeden nasıl aşıkmış seviyormuş beni acaba pislikler.
- +1 yıl
Diyorum ya farklı şehir ülke grup topluluklar ama hepsi Abaza ve pislik. Niye böyle?
- +1 yıl
Hangi ulkelere gittin, hangi sehirds yasiyorsun
- +1 yıl
Avrupa’nın yarısına gittim. İzmir İstanbul Ankara'da da yaşadım ona rağmen böyle.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvin geçimini sağlamak, erkeğin evlilikteki en önemli görevlerindendir. Ben ve sen değil biz olacaklarla ilişki kurun.
123 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Ama bu devirde çoğu erkeğe bakıyorum. Diyor ki sana çok aşığım evlenmek istiyorum ciddi ilişki istiyorum. Sonra kahve içmeye ya da buluşmaya davet ediyor. orada almam hesabı ödüyor. Şaka gibi. Ya da bir şeyi ödese diğer şeyde bölüşelim diyor ya da en ucuz uyduruk şeylerle para harcamamaya çalışıyor. Çok mide bulamdırıcı değil mi.
- +1 yıl
Yani istediği kadar bana aşık olduğunu söyleşin ya da yakışıklı olsun daha bana bir kahve bile ısmarlamaya çekinen. Bir çiçek almayı çok gören gereksiz gören erkeklerle ne ilişkisi yaşanır ki.
- +1 yıl
Cesaret edemiyorlar. Bence bir erkek, elinden geldiğince bütün imkanlarını önüne sermelidir hanımının.
- +1 yıl
Niye cesaret edemiyorlar. Ben mesela yerine koyuyorum kendimi onların. Bir kadını tavlamak etkilemek istesem. Param olmasa bile para bulur yine güzel kaliteli kadınla para harcamak isterim. Utanırım yani fakir olsam. Ha inanılmaz fakirsem cidden kadına zaten hiç sarkmam. Yani bankta mı oturucaz abi. Hayır cidden bana böyle sarkan çok oldu. Ya cebinde dolmuş parası bile yok bana sarkıyor. Abi şaka mısın. Ne yapıcaz biz senle.
- +1 yıl
Yani bir kadın bile sıfır parayla bir erkekle birlikte olamazken erkeklerin sıfır parayla bir kadınla olmaya cüret etmesi saçma değil mi
- +1 yıl
Bir evin geçimini sağlayacak kadar para kazabileceklerini düşünmediklerinden, kadın ve erkek eşittir fikrinin arkasına sığınıyorlar. Cesaret edemiyorlar dediğim bu. Erkek, parasal anlamda hanımını mutlu edebilmelidir. Kadın ve erkek, yasalar önüne eşittir fakat ekonomik olarak erkeğin önde olması gerekir.
- +1 yıl
Para, her şey olmamasına rağmen çok şeydir. "Parasız da olur, bize aşk yeter" diyerekten yapılan evlilikler, kadının "benim onlardan neyim eksik?" sorusuyla ilk darbeyi alacaktır.
- +1 yıl
Aynen öyle. Evliliğe bile gerek yok ya birkaç haftada patlar ilişki parasız. Benim hepsi öyle oldu.
- +1 yıl
Yani birkaç sefer hadi parasız masrafsız görüştün ettin e ne kadar sürebilir ki bu. Aylarca simit yiyip evde mi takılacaksın. Hangi kadın Yaşar ki böyle bir ilişki. Hiçbir kadın yaşamaz yani. Eskort bile kabul etmezken normal kadın mı kabul edecek.
- +1 yıl
Hadi aşk kriz parasızlık de. En fazla birkaç hafta katlanır kadın öyle sefilliğe.
- +1 yıl
Hele de kadın gğzel gençse çocuğu yoksa direk terk eder başka erkek bulur. Be diye eziyet sefildik çeksin. Eskiden mahalle baskısı. Boşanma olmaması ve herkesin 4-5 çocuk yapması ve adamların da çocuklu kadın istememesi yüzünden kadınlar o ilk erkeklerine katlanıyormuş. Şimdi kimse katlanmıyor.
- +1 yıl
Ben mesela hiçkimseden çocuk yapmak istemedim ve karşıma böyle erkekler çıkmaya devam ederse de asla yapmam zaten. Ne yapıcam yani. Hepsi pislik. Onların iğrenç karakterini ve genlerini kim ister ki.
- +1 yıl
Bir de derler ki "sen, beni para için mi sevdin? diye. Böyle duygu sömürüsü yapanlara da ayrıca ayar oluyorum.
- +1 yıl
Keşke Kıvanç Tatlıtuğ sperm bağışlasa da ondan yapsak
- +1 yıl
E sen de güzelliğim fiziğim için sevdin.
- +1 yıl
İstediğiniz gibi birini bulun ve evlenin.
- +1 yıl
Benim bir exim hep kendini acındırırdı. Param yok vs vs çok zor durumdayım ama işte bana zaman ver sabırlı ol beni sev bak çok sonradan param olacak mutlu olucaz seni mutlu edicem diyordu pislik. Gelmiş 30 yaşına kıçına don alamıyor daha. Beni zorla kaş ayda bir kere bi restorana götürdü onda da su sipariş veriyor ezik.
- +1 yıl
İşte keşle bulsam evlenirim ama yok ki
- +1 yıl
Daha demin yine bi canım erkek sarktı üniversite grubundan mal. Abaza aptalın teki. Engelledim direk. Tek dertleri seks ya aptal aptal bana kendi çıplak fotolarını atıyor. Sanki ona aşık olcam. canım. Böyle aptalları çok.
- +1 yıl
Eğer temizsen epey talebiniz olacaktır.
- +1 yıl
Temiz derken?
- +1 yıl
Erkeklerin talep ettiği bir şey vardır evlenirken. Onu kastettim.
- +1 yıl
Ya bi ssiktir git be kaçıncı yüzyıldasın yobaz. Koyun alıyor sanki. Erkeklerim talep ettiğiymiş. Yemişim sizin erkekliğinizi. Maymun tipli ezikler. Size nefes alsa yeter öan damacana ile çifleşiyprsunuze. Sen Kadın olsun nefes alsın dua et önde Türkiye’de. Bi de küçük ve kalkmayan çüklerinizi tabii Avrupalı kadınlar almaz di mi ondan temiz değil de saf kız arıyorsunuz. Bırak din işlerini. Çok dindar geçinip çolupa çocupa bebeğe hayvana tecavüz eden pislik dçlleri sizi
Tabiki neden olması... Hayat paylasmaktır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce evlilikteki gibi sevgili ya da birlikte yaşamada da erkek kasına harçlık vermeli midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım