Sebebsiz tartısiyoruz nasıl düzelir?

Akşam eşimden para istedim 50 Euro verdi tlde ver misafirim gelecek markete gidecem dedim hiç elimde para birakmiyorsun çok masraflısin vs gibi konuştu çıkıştı bana tamam güzel para veriyor ama verdiğini harcayamiyorum biriktir diyor o zaman ihtiyaçlarimi ne zaman alacağım kuzenlerim bana gelecek yakında yaz temizliği yapıyorum işim bitince davet ederim sizi diye erteledim amacım süre kazanmakti doğrusu market alışverişi yapmam lazım gece bizde kalacaklar hepsinin çocukları var ev sahibi olarak iyi ağırlamak istiyorum para vermiyor verdiğinide harcatmiyor benimde suratım düştü ister istemez sabah kahvaltı hazırladım sinirli bir şekilde bana surat yapma suratını dağıtırım dedi bende nasıl dagitacakmissin hadi gel dağıt dedim demledigim çayida içmeden döktüm sofra öyle kaldı yemedik kavga ettik tartıştık çekti gitti bende yattım ne yapmam lazım anlayamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Her zaman vermiyor bazen müşterileri ödemeyi döviz ile yapıyor oda bozdurmuyor bana veriyor ama işte şahsıma değil biriktir dursun diye ihtiyaç olunca istiyor sonra beni banka olarak görüyor sanki para vermiyorsun diyince de veriyorum işte diyor e verdiğinden bende harcayayim diyorum ben sana onu harcaman için vermedim diyor o zaman bu durumda para vermemiş oluyorsun diyorum verdim ya işte diyor başa dönüyoruz tam bir kısır döngü ya beni saf görüyor ya da kafası basmıyor durumu
Sebebsiz tartısiyoruz nasıl düzelir?