Güncellemeler
+1 yıl
Her zaman vermiyor bazen müşterileri ödemeyi döviz ile yapıyor oda bozdurmuyor bana veriyor ama işte şahsıma değil biriktir dursun diye ihtiyaç olunca istiyor sonra beni banka olarak görüyor sanki para vermiyorsun diyince de veriyorum işte diyor e verdiğinden bende harcayayim diyorum ben sana onu harcaman için vermedim diyor o zaman bu durumda para vermemiş oluyorsun diyorum verdim ya işte diyor başa dönüyoruz tam bir kısır döngü ya beni saf görüyor ya da kafası basmıyor durumu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
en azından para vermiş vermeyedebilirdi ama tabiki haklisin verdiği parayi harcatmiyorsa ne anlami kaliyor sende umarim sacma sapan şeylere harcamiyorsundur otur konus guzelce bu evin masraflari var misafirler gelir ayip bu yaptigin ne ne yiyip icelim gibisinden konus ama eger sizin ihtiyaçlarinizi karsiliyorsa misafire gerek yok huzurlu olun ikiniz ayni evin icinde yeter
sende calis ayaklarinin uzerinde dur muhtac olma
Konu misafirin gelecek olması değil verdiği parayı harcatmiyor ihtiyaçlarimi alamıyorum
Çalışmayı çok istiyorum ama buna izin vermez ve küçük çocuğum var ona bakan yok
ne gibi ihtiyaçlar bunlar
Kişisel ihtiyaçlar telefon faturası otobüs parası küçük kızım var anne bana bunu al diyince almak istiyorum ama yanımda para olmuyor kızımın ihtiyaçlarını almak istiyorum alamıyorum yaş geldi hala bir ayakkabı alamadım kızıma kışlık ayakkabısıni giydirmek zorunda kaldım verdiği parayla hiç bir şeyi yetistiremiyorum hastaneye gittim kızımı komşuya bıraktım bir şey ister alamam canımız sıkılır diye goturmedim yemek yemedim parayı harcamamak için çünkü otobüs kartıma yüklemem gerekiyordu DKK internetim yoktu kızım ne yapıyor diye arayamadim komşumu
bunların hepsini söyle kocana otur tatli dille konus eger hala anlamiyorsa boşan gitsin en azindan bosandigi zmn verdigi parayi harcarsin ama eger kocan seni seviyorsa hissettiriyorsa otur konus çalış sende
kesinlikle bosanmalisin son guncelledigin seyden sonra sakn korkma polis var hersey var bosan gitsin bu ne be en azindan bosaninca parasini yersn rahatlarsn kurtul
Kolay değil işte şimdi çıksam evden gidecek yerim yok annemlerin yanına gitmem orası burdan daha beter
orada msnız
burada msnz
Sorunu anlamadım su an evdeyim
yo yo avrupada mısınız
anladım şimdi Türkiye'de yaşıyoruz
neden döviz weriyor peki
Her zaman vermiyor bazen müşterileri ödemeyi döviz ile yapıyor oda bozdurmuyor bana veriyor ama işte şahsıma değil biriktir dursun diye ihtiyaç olunca istiyor sonra beni banka olarak görüyor sanki para vermiyorsun diyince de veriyorum işte diyor e verdiğinden bende harcayayim diyorum ben sana onu harcaman için vermedim diyor o zaman bu durumda para vermemiş oluyorsun diyorum verdim ya işte diyor başa dönüyoruz tam bir kısır döngü ya beni saf görüyor ya da kafası basmıyor durumu
bilerek mi dövüz weriyor sana
Evet harcamayayim diye
yane bencede oyle
kaç senedir ewlisiniz..
6
hmm, başka biri istese
yemeğe götürür
ama sana karşı çokk cimrilik yapıyor
çalışmıyorsan ezilirisin!
Çalışmaya ne izin veriyor nede buna imkanım var küçük çocuğum var ona kim bakacak
çözüm yolu ne?
Bilmem sence ne
kac yillik evlisinix
6
yani kocanda hiyar herifin tekiymis😀
Beni kapının önüne koymadığı için ben ona dua etmeliymisim çünkü çok masrafliymisim
allah allaa yani calistirmiyo madem cocukta var essek gibi bakmasi lazim