Babam yeni vefat ettiği için gelirimiz çok düştü eve katkida bulunmak istiyorum normalde unide ogrenciyim ama tatil boyunca bu sektörde çalişmak istiyorum iş bulabilir miyim?
okuyamazsın onlar için okuman daha önemli ve 5 sene sgksını düzenli ödendiyse malulen emeklilik hakkı var sizin için kardeşlerinden bir tanesi kızsa alabilir maaşı sende alabilirsin annen çalışmıyor sa annede alabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
marketin çalışma şartları çok ağırdır ama ve babanın sgksı var mıydı
Vardi agir olsun sorun değil kardeslerime mutlu olsun yeter
okuyamazsın onlar için okuman daha önemli ve 5 sene sgksını düzenli ödendiyse malulen emeklilik hakkı var sizin için kardeşlerinden bir tanesi kızsa alabilir maaşı sende alabilirsin annen çalışmıyor sa annede alabilir
Maaş aliyoruz okulumuda okuyorum yaz tatiline girdik ama verdikleri para hiçbir şeye yetmiyor çunku hem kira hem faturalar kalmiyor bir şey :/
Hangi sehirdesin
Oralarda iş çok oluyor. Başka yerlerde de tezgahtarlık yapabilirsin ya da kasiyerlik.
Yakinlarda pek magaza yok a101 ve BİM var sadece baska yere gitmek istesem otobus parasi 7 tl donuşle 14 buda yuksek bi miktar
Direk markete git konuş bence, yedımcı olurlar
İnternetten başvurdum aramazlarmo
Arayabilirler tabi ama direk evine yakın marketlere gidip konuşsan daha iyi olur bence
Kimle konuşcamki
Kasiyerler nasıl işe girdiğini anlatır sana, marketlerdende dolduruyolar sanırım işe başvuru formu, başın saolsun bu arada, bu dünyada adalet yok
Teşekkur ederim 🌹
Rica ederim, mekanı cennet olsun 🙏🏼
Her hangi bir Şb ye CV bırak
Cv boş yani daha unideyim
Olsun
Okul devam yaz amaç iletişim bilgileri vs
Kpssden atanamamis olman yeterli
Kpss ye seneye giricem 3. Sinifi bitirdim
O zaman olmaz 😁
Allah bilir
Kesinlikle
girerken öyle deme okulu biraktim de sorarlarsa
Neden yalan olmaz mi
kisa süreli gecici eleman almazlar kolay kolay kaçinci sinifsin
4 oldum
bölümün ne
Mimar
hangi şehir
Hatay
Yasadigim ama başka şehirde okuyorum
dedigim gibi kendileri pat diye cikariyo onlara yalan dolan yok sen okuyorum deme
okul hangi sehir
Ben her şeyi dogru soyleyecem vicdani olan kovmaz
öyle yaparsan yuzde 20 is bulma ihtimalin yuzde 5 olur tabi kismet bellide olmazda
Allah nasip etmişse kimse onume çikamaz ya yalana gerek yok biz tevekkul ettik
yani inşallah olur ya tezgahtarlik kasiyerlik falan okulun nerde
Baban için üzüldüm
Hepimiz ayni yere gidicez bir gun tekrar yan yana olma umuduyla 🌹
Basvur cagirirlar
Başvurdum sağolasin
Gecici aliyorlarmi 3 aylik
Alıyorlar benim arkadaş kpss çalisiyor haftabin 3 gunude bimde calisiyo
Teşekkur ederim
Baş vuru
Yaptim
okurken almazlar