Dişi sarı mı ona bakıyorum, saçı sakalı birbirine girmiş mi, gömleğinin ya da tişörtünün önünden kıllarını göstermeye çalışmış mı, buruşuk mu giyinmiş ütülü mü, kırmızı/beyaz pantolon giydiyse direkt ofsayt, aşırı kıllıysa o da ofsayt, saçını dazlak gibi aşağıları kısa bırakarak kestirdiyse evlerden ırak. Bu aşamada gözüme rahatsız edici gelen bir şey yoksa tanımaya çalışıyorum anlaşırsak ne güzel yoksa sen yoluna ben yoluma..
Emin olun dış görünüş ve ortam bir yere kadar. muhabbet edemediğin, seni gerçekten dinlemeyen, derdini benimsemeyip seninle heyecanlanmayan ve bir şey katmayan vizyonsuz birine dünyanın en yakışıklı/güzeli de olsa tahammül edemiyorsun. her şeyin sonunda zeka ve karakter kazanır.
Ben güleryüzlülük, şefkat ve empati odaklıyım. Hanımefendiler daha çok havalı beyefendilerle muhatap oldukları için benşe konuşan pek olmuyor ama herkese sevdikleriyle mutlu mesut günler neşeli uzun sohbetler dilerim. 😊
Hmm, sanırım nenim karşı cinsten bekletilerim: Sakin biri olqcak çünkü ben fazla sinirliyim. Dürüst olacak yalalandan nefret ederim. İyimser olmalı. İdailist olmalı. Açık fikitli olmalı. Fiziksel olarak Eli yüzü düzgün olsun pekte önemli değil kimse güzel değildir.
O zaman yanlış kişiler çıkmış karşına bu saydığın özelliklere göre tam %100 bulman zor ama bu saydığın özelliklerin mesala çoğu bende var ama düzgün insan yok