Birkaç sene önce çektiğim acının sürekliliği çok uzun zaman almıştı. Şu kadar diyemem ama benim hatırladığım kadarıyla aylarca sürmüştü. Sanırım o güne kadar çektiğim tek aşk acısı oydu.
1 kere aşık oldum. 5 ay önce falandı. Karşılıklıydı. Ya da güzel inandırdı beni buna, bilemiyorum. Ama bana öyle çok acı çektirdi ki. Hiç böyle bir acı yaşamamıştım. Sürekli gel gitli tavırları yüzünden kabus yaşadım resmen. Onunla tamamen bağımı kestiğim zaman ise 1 ay boyunca aşk acısı çektim. Çok şükür şu an aklıma bile gelmiyor.
Ben çekiyorum bı kaç aydır benden ayrılacağını biliyodum yine de ölümüne seviyodum onu ama gitti hala da aynı sadığım ona karşı kimseyle işim yok bazı geceler diğer gecelerden daha fazla acıtıyor sadece artık gelse de olmıycak gelmiycek zaten de.. çaresizleri yaşıyorum anlıycağın
Koç burcuyum maksimum 3 gün sürer. Sonra bi özlerim. Sonra bi yoklarım karşı taraf halinden memnunsa bizim buralarda bir laf vardır Baktun olmay bakmayacaksun..😂 Bi daha da o aşka teslim olmam acısı da tatlısı da orada kalır.
@mikimouse2 Yazgımı okumak nasip oldu. Sorun etmiyorum. Sadece aşk’sızlığın eksikliği var. Papağan gibi tekrarlıyoruz burada. Onun dışında akıcı bir şekilde hayat devam ediyor.