Ablam polis olduğu için birçok polisle tanıştım birkaçıyla da flört ettim ama mevzu eninde sonunda ben polisim çok sık yazamıyorum v. s. diyorlar. Bana saçma geliyor onlar mesai yaparken yanlarında durup naptıklarını bile biliyorum çok yoğun olmuyorlar. Ben de 7/24 bana yazmalarını bekliyor değilim ama anlamıyorum sorunu ckvmsks şimdi de ablamın bir polis arkadaşının benimle görüşmek istediğini öğrendim ablam da tanır ve sever kendisini. Şimdi de biraz önyargılı gibiyim yine polisliği öne sürüp yazmaz çizmezse şaşırmam dkfkdk hiç polis eşi, sevgilisi, flörtü olan yok mu toplaşın :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yani ben erkek olarak polis, hemşire ya da nöbetli işte çalışan birisi ile olmaya pek yanaşmam. Hem zor oluyor hem azımsanamayacak kadar büyük kısmı bana uymuyor. Kadın olsaydım hayat şartlarından ötürü yine beraber olmazdım.
019 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim devreler daktilo gibiydi :) nokta da nöbette bile çatır çatır manitalarına yazardı akşama kadar oyun oynardılar tabi istisnai bir kaç arkadaşım vardı telefonu bile yanına almaz 15 gün sahadan gelmezdi
110 Yorumla- +1 yıl
Benim dönem birde gezi kobani eylemlerinin olduğu dönemdi tabi sonlarına doğruydu 😅
- +1 yıl
Yoo :) bi tanesi zar zor evlendi diğeri nişan attı 😅 diğeri evlendi senesi dolmadan boşanma kararı aldı
- +1 yıl
Çabuk kanıyorlar 😅 teşkilatta 1000 personel varsa :) 100 bayan ki çoğuda genellikle nişanlı olur evli olur istisna bir iki tane çıkar genellikle sağlıkçılar kandıfıyo bizimkileri 😅
- +1 yıl
Şimdikileri :) kandıramazsın bu devirdekiler bizim devirden daha hızlılar :) bizim devir daha monotondu adamlar istediği herşeye her an ulaşabiliyor. Eee ne yapacak şimdi kim kafasına sıkar kadın kaprisi nazı çeker 😅 kurşundan daha tehlikelidir yanlış kadınla evlilik
Fazla çapkınlar dikkat et
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılKişilere bağlı. Hayatta bir tek ölüme çare yok. İnsanlar yeter ki anlasınlar ve çözüm odaklı olsunlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan inanma sevgilim olmadı ama hem normal polis memuru hem yunus polis hem pöh arkadaşım oldu normal arkadaşım 2 24 yazarlar bazen gorev oluyor PÖH olanın oda zaten 2 gun icinde yine yazar hani oda ayda yilda bir seninle konusmak istemiyorlardır
153 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha çok sat komondası var bir tane timsahlardan var bir sas var Joh var 2 tene biri atsubay biri ustsubay yani hepsinin içini dısıni bilirim inanma zamanları var olay yeri incelemede gorev yapanda var narkotiktede var ya bilmiyorum ya bir şekilde tanişıyoruz seviyorum bu konulari sohbeti guzel oluyor ilgimi çekiyor bulundukları ortam dinlemeyi seviyorum gorevlerini calısma şekillerini
Cevap sahibi+1 yılTaniştırayım sizi hepsi sap bekar sevgilisi olan biriyle arkadaşık etmem zaten
Cevap sahibi+1 yılEn kücugu 23 yasında pomem mezunu dah ayeni başadi calısmaya en buyuğu 33
Cevap sahibi+1 yılJandarma astsubay var 26 yaşinda bir tanede timsah var 25 yaşında
Cevap sahibi+1 yılSas ve sat gibi ozel bir birim araştır bak timsahlar yaz aşık olursun
Cevap sahibi+1 yılDoğru o bana dul birakma korkum olmasa ne yapar eder aklıni celerdim evlenirdim demisti. Hepside bir yakışıklı gormen lazim boy pos vucut uniformada eklenince
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/PS44w-p5fDA
Hem karada hem suda gorev yapıyor timsahlar egitimleri falan baya zor tabiki sat kadar değil ama zor
Cevap sahibi+1 yılSen yunus polis bul en iyisi sana o uyar
- +1 yıl
Hahaha kıza bak ya konuşmadığı yok
- +1 yıl
Gizli yorum yapana diyorum kime diycem
Cevap sahibi+1 yıl@Gül_Kokulu Arkadaşlarim geri
Cevap sahibi+1 yıl@Gül_Kokulu Liseden universiteden arkadaştık mahalleden arkadaşım asker ve polis oldular diye gorusmeyeyim mi
Cevap sahibi+1 yıl@Gül_Kokulu Sanane ayrıcs
- +1 yıl
Banane zaten de bu kadar çok erkek arkadaşı olan bir kızı istemezdim ben
- +1 yıl
Çok itici yorumlarım var dimi
- +1 yıl
Hahaha
Cevap sahibi+1 yıl@Gül_Kokulu Gormuyorum gorusmuyorum dagdaki adami nerde goreyim sosyal medyadan sohbet ediyoruz o kadar ondada senin sandigin gibi sohbetler etmedik hiç sen muhtemelen kendin oyle yaptığın için herkesi ayni gorüyorsun. Sen etrafındaki kizlara bak ayrica ve asil ben sana bakmam sanki ben sana talip oldumda gelmis ben boyle bir kiza bakmam diyorsun
- +1 yıl
Beni suçlamak neden acaba 🙄
Cevap sahibi+1 yıl@zeyyalb sana asılmak için kuhabbet acmak için beni kullaniyor Aklı sıra çok uyanık
- +1 yıl
Ahahhaa fesatsın valla
- +1 yıl
😅🤦🏻♂️
- +1 yıl
Seni niye kullanayım ki direk ona yazarım
Cevap sahibi+1 yıl@Gül_Kokulu Biraz cesur ol kiza ozelden yazabilirsin buraya damlamana luzum yok
- +1 yıl
Niyetimi nasıl okuyorsunuz gidin basımdan
- +1 yıl
Kızın ayrıca özeli kapalı o polis falan istiyormuş
- +1 yıl
Ayrıca mesleği bu kadar önemseyen birisini ne yapayım. Yazmayın ya saçma sapan konuşuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Gül_Kokulu 2 gun onceki kız kiza yaptığimiz sohbete dahil olup gidin basımdan demek neyse senin cezani Allah vermiş birde biz ustune gelmeyelim haklısin durumun vahim
Cevap sahibi+1 yıl@Gül_Kokulu meslegi onemsesem Şu an evli olurdum
- +1 yıl
Niye evde kaldığınız belli sizin yoruma gerek yok
- +1 yıl
Biraz zekanız olsa zaten böyle zor stresli islerde çalışan insanları es adayı olarak görmezsiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Gül_Kokulu 22 yasindayim daha sen kalmissin evde biz degil
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılTamam tartısmayın hakaretlere falan gerek yok ayıp ediyorsunuz ikinizde bitti konusma burada sayginiz olsun birbirinize
Cevap sahibi+1 yılYa zaten niyeti beni kotuleyip sana asilmakti asilamadi yuz vermedin diye cirfeklesti hic kale alma ben kale almam boylelerini
Cevap sahibi+1 yılDemek istedigim onun yuzunden canıni sıkmaya enerjini harcamaya degmez boş ver
Cevap sahibi+1 yılKensi 2 gun onceki soruya ywzmis defolun diyor 😂
+1 yılPolisler ilgimi çekmiyor, polis biriyle bir şey yaşamam.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal hayatı işi olan biriyle neden sevgili olmayı düşünmüyorsun illa bir devlet memurumu veya polis doktor vs olmasımı gerekiyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz kişiyle ilgili bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAblan evli mi
Açıkçası neden polis :).
Ne bilim tarzın ne016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHehe ondan kesin :) ablanın sevgilisi de mi polis.
Üniforma isteği olmuş sende.
Dengesiz oluyor kimisi.
Bende de senin tam tersin var polislee çekici geliyor :)
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle yeni düzen bu maalesef.
İş bulamayanlar in sonu polislik oluyor.
Bana da nedense fazla çekici geliyor ne bilim sert bir iş yapıyorlar. Fazla fantezi kuruyorum :).
Hehe ablan da bulsun birisini :).
Dengesiz çok ama
Cevap sahibi+1 yılTamam da herkesin ihtiyacı oluyor karakter zor ve güçlü olsada onunda bir isteği var :).
Yükselen oluyordur ona da.
Çünkü polis kadınların fiziği de iyi oluyor erkeklerinde olduğu gibi :)
Cevap sahibi+1 yılNe bilim benim gördüklerim fena değil :) seninki baya sert desene.
Yaşı kaç.
Ya özele gelsene buradan zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılHehe yaşı da uygunmuş :) boy kilo nasıl.
Ne bilim bende de böyle bir fantezi oluştu.
Açıkçası eşim olsa fena olmazdi
Cevap sahibi+1 yılFena da değilmiş :) valla açıkçası ablan istediğini alır her türlü 😀😀 şimdi aklımdan geçenleri demeyim
Cevap sahibi+1 yılYukselmeyim bence de.
Tamam da nereye kadar.
Desene FB takıldığı da oluyor
Cevap sahibi+1 yılİyi de oda insan ha. Oda illa birilerine yükseliyor olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 21,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor olur diye düşünüyorum
06 Yorumla- +1 yıl
nöbettir çapkınlıktır vs ondan :D
- +1 yıl
İddialıyız :D
- +1 yıl
süper :D
Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. İşte o löp löp göbek yüzüne yazmiyolardir😂
021 Yorumla
+1 yılYazmak isteyen bir yolunu bulur ve yazar net
11 YorumlaYürümez kaç hemen
012 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenlik Görevlisini düşünürsen ben de burdayım.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizim boş vaktimiz daha çok oluyo :D hsjjsjz
Cevap sahibi+1 yılKarizma olan insanın kendisidir bi kere üniforma karizması olmayan adamda ise yaramaz 😏
Cevap sahibi+1 yılTamam
Olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı