aile tanidigimiz benden 5 yas buyuk ama birbirimizi tanimiyoz… ben gelecegimi dusungugumde hayalimde o da var yani evlenecegim kisinin o olmasini istiyorum🥺 ama cocugun benden haberi bile yok
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bakışlarınla ve gülüşlerine etkileyen bilirsin bahsettiğin kişiyi
Ama birbirimizi hic görmedik ayni ortamlarda degiliz o baska sehirde :/
Hımm işin zor o halde bir şekilde iletişim kurmayı denedin mi?
Instasina giriyom ve bir umitle bekliyorumki kesfetinde beni görup takipe alsin😅
Öyle beklemekle olmaz dolmuş beklerken bile el kaldıemassan durmaz sen bir adım at işte dikkat çek farklılık yarat hadi
Kiz kardesi var benimle yasit fazla samimi degiliz ama resimlerimize yorum flan atiyoz bide belki o sekilde görur diye…. Ama ne tavsiye ediyon cunku direk olarak istek atamam
O zaman sohbette yürümeyi dene onu düşündüğünü ona hissettirecek şekilde sohbet etmeye çalış ansızın bir sabah günaydın yaz vs
Takiplesmiyozki nasil birden gunaydin yazcam😂
Ben sana bir yerden başlamanın söylüyorum sende armut duş ağzıma düş diyorsun aaaa biraz uyanık ol ilk adımı at cesur ol bak çok güzel şeyler olacaktır
Offf ama ayip olur bir kizin baslangic yapmasi aslinda degil ama tanidik oldugu icin utaniyorum…. Mesela bundan yarim sene önce ilk fark ettigim zamanlar tam cesaretimi topladim istek atacam son kez arkadasima sorim biliyor mu Kim diye bi baktim tanidik hemen geri cekildim kaldi öyle :/
Bu şekilde o kişi ile senin bir flörtlük durumun olmaz birde bu taraftan bak derim objektif ol küçük hanım
Ben daha cok böyle aileler aracaligila isterim ama kiz oldugum icin bu pek mumkun degil 😭
Ağlama sen bay abayı takmışsın sanırım bence ortak arkadaşların var mı bilmiyorum ama... Yoksa bile edinmeni isterim böylelikle ilerleyen bilirsin
Ortak arkadaslarimiz yok benden 5 yas buyuk oldugu icin ama dedigim gibi kiz kardesi var oda Benle yasit ordan ilerleme olur mu?
Bir şansını dene kız kardeşiyle haber gönder ya da senin durumunu başka biri gibi anlat Bi kızı zarfla bakalım yiycekmi yerse eğer açıl söyle
Yok ben cesaret etmem direk böyle en fazla baska biri der iste bu kiz iyi flan olur mu sence fikri verir (benim haberim olmadan) ama böyle biride yokki😭
Neden yok bir düşün hiçbir şey imkansız değildir güzel kız :))
Guvenememki kimseye, bide gider direk kiza derki bu kiz aklima soktu bunu böyle bisey planladi demek senin abinde gönlu var flan😄
Ooo günaydın o zaman başka bir yolunu bul sana yardım etmek isterim ama ben mi konuşayım bilemedim şimdi ☺️☺️
Ahahhah sanada gunaydin😄 en dogrusu beklemek belki denk geliriz bir gun 🤷🏻♀️
Beklemek ilmin ve gelişmelerin olgunlaşmanın en iyi ilacı zaman zaman bırak su gibi akar yolunu bulur bazen hiçbir şeyin yönünü değiştiremezsin kabullenmem gerekiyor yıpranan sen olursun belkide senden hoşlanan seni seven ya da seni sevmeye çalışan birisi ya da birileri vardır bence cevrene bir bak gözleme güzel kız 😊☺️
Cok dogru söyledin, en iyisi zamana birakmak olcagi varsa zaten kendiliginden olur olacagi yoksada benim her Turlu cabam bosa gider
Aynen sen bana güven tecrübe konuşuyor ergen değil 😊😚 biraz dinlen kendini dinle emin ol çok güzel kararlar vereceksin sonra bana hak vereceksin hayat devam ediyor ve 1 kişi etrafında dönmüyor güzel kız
Çok doğal bu aralarda 20 21 yaşındakiler yürüyor bana ama hayırlısı
Gözlerinin içine bak ve tebessüm et tatlım.
Hic denk gelmedik :/
çokta büyük bi fark değşl
Yani ben 19 o 24 ( 5 yas buyuk degil ama belki Şu an dogru zaman degildir)
ne için doğru ya da yanlış olacak ki
Tanisma icin belki der bu daha cocuk tanismam ergendir flan eger bir sans varsa o da böyle cöpe gider
sende olgun davran
Ben kendimi olgun göruyorum ama iste yastan dolayi önyargi grlebilir ve hemen hayir derse rezil olurum😅
sevdir kendini
Nasil
artık komşun mu
neyindir bilmiyoruz ki
Eskiden komsuydu ama baska sehire tasinmislar ( ben komsu oldugu dönemi hatirlamiyorum baya var cocuktum ozaman)
şimdi genç bir hanım efendi mi oldun
Yani 15 sene önce cocuktum ve hatirlamam/önemsemem normal😅
babo, doğru walla..
bizimde eski komşu kızı
acayip bir ilgisi wardı
ama onu sevmezdim..
Takıp etseydin sosyal medyadan
Cesaret edemiyorum sosyel medya yakinlarima (kizlara) özel oldugu icin göze batar
Hım fake hesaptan o zmn
Elime ne gececek?🥲 sayfasi acik
mesaj ile soylersin
Neyi?
Hoslandigini