Aşkı böyle tanımlamak bana göre değil ama bir blog üzerinde bunu okudum ve sizlere de sormak istedim.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Tam bir saçmalık. Erkekler de kadınlar da aşk ile sevilmeyi ister. Aşk ile sevilmek ise onu her yönü ile kabul etmek, yüceltmek, tamamlamak, istemek, arzulamak, sahiplenmek, güvenmek, inanmak, hayal etmektir. Tas tamam sevmektir. Erkeği kadını yok yani. Her insan başının okşanmasını da ister çırıl çıplak sevişmeyi de ister. Bu çok normaldir ve insanidir.
Erkekler çıplak vücudu yalnızca sevdikleri kızdan değil elde edebileceği tüm karşı cinsten isterler. Gerçekten sevdikleri kadına şefkat ve daha derin duygular beslerler.
Cevap
9Cevap
Kadınlar sevginin mükemmel bir şey olduğu anlatılarak büyütülüyorlar diyelim sevgi görmüyorlar sadece çıkar bu yüzden entrikacı oluyorlar. Erkeklerse sınırları zorlamanın mükemmel bir şey olduğu anlatılarak büyüyorlar. Bir kadın geldiğinde sınırları kalmıyor artık bir şeyler hissetmek için daha fazla şeye ihtiyaç duyan bundandır. Böyle kadınlar kurak arazi gibiyse böyle erkekler sudan çıkmamış öyle diyelim. Her erkek her kadın böyle değildir bunlar birer tip.
Kadınlar erkekleri cinsellik ve dişilikleriyle aşık etmeye çalışıp cinsel objeliklerini inkar edemez..
Hayır iki cinste iki durumu da ister. Yalnızca sırası farklıdır
Erkekler de yumuşacık saçları okşamak ister. Ne alaka yani.
Hayır yok ya kadınlar saçının okşanmasını istermiş 😂😂 güldüm iyice ya
Kadınlar 5 yaşında çocuk gibi davranılmasını istiyorlar, erkekler yetişkin gibi. O yüzden böyle. Gerçek büyüyen kadınlar artık küçük çocuklar gibi ilgi manyağı olmuyorlar
Kadin ve erkek kafasi cok farkli maalesef
Eminim öyledir 😂😂😂😂
Ne alaka ya
Ben ölmek istiyorum
Öyle doğru
Tam anlattığın gibi
Evetttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?