Kimi kandırıyorlar böyle yapanlar tam olarak, kendilerini mi karşısındakini mi? Bir şey hissetmiyorsan, sevmiyorsan devam ettirmenin kime ne faydası olabilir ki. Karaktersiz olarak kalacaksın karşı tarafın gözünde..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir keresinde mecbur kalmıştım, çok hassas çok kırılgan biriydi balık Burcu erkeğiydi; sevmeye çalıştım uğraştım uğraştım ama olmadı bir türlü , bunu söyleyip ayrılırsam dünyası başına yıkılacak biliyorum söyleyemedim kendimden uzaklaştırmak istedim kendi ayrılsın istedim. O da olmadı
Tabi ki de. Karşındaki insanla her birlikte olduğun gün onu daha da kendine bağlarsın farkında olmadan ve ayrılık vakti geldiğinde acısı daha derin olur.
Böyle bir hisse kapılındığı takdirde bitirilmeli ilişki. Derhal.
Ayıp, haksızlık, yanlış ne dersen de hepsini içeriyor işte. Bana göre ilk başta kişinin kendisine de yaptığı bir haksızlık bu, bana işkence gibi geliyor, millet nasıl sürdürüyor anlamıyorum...
Ayıp tabiki. Birisini sevmediğin halde onunla sevgili olmak bile büyük ayıp. Aşk böyle bir şey değil. Ama işte bu devirde aşk'ın anlamını iki paralık ettiler. Sırf sevgilim var demek için bile sevgili yapan bir kesim var...
Yaşadım, ilk başlarda çok seviyodu beni, sonra sevgisi azaldı. Ayrıldık. Normal olarak konuştuğumzda şöyle dedi bana ilk başta çok seviyodum seni, ama sonra sevemedim, senlik olmadı, sadece sevgi değil bağlılıkmış dedi, ama yine kaldım yanında, seni sevdiyime inandırdın kendimi, ama sevmemişim. Bu cümlesi çok yakmışdı canımı, canımdan can gitmişti. İnanın sevmiyosanız bunu açık dille söyleyib gitmek daha iyidir, aksi halde karşı tarafın canını çok yakarsınız ve bunu yapmamak asıl karaktersizlik.