şu an hedefim iyi allah korkusu olan namazinda esmer tatlims bir es bulmak yani hayalim bu yasim 21 sizcede zamani gelmedimi artik bende beyazlar icine girmeyi istiyorum o mutlulugu yasamak?
Cevabın nedir?
Aha mutsuzluğa doğru koşan bir arkadaş daha.
-Aaaa niye öyle diyorsun?
Çünkü mutluluğu evlenmekte arıyor. Ama yanılıyor...
Evlenmek amaç değildir asla. Araçtır. Aracın son model, en güzelinden olması, sizi mutluluğa götüreceği anlamına asla ve katta gelmez. Genelde de götürmüyor zaten. Acıya ve ıstıraba götürüyor.
Belki o araç kirli, paslı bir bisiklet olabilir ama sizi mutluluk yolundan götürebilir. O yüzden araca odaklanıp, ona bindiğinizde mutlu olacağınızı falan zannetmeyin. Bu hiç kuşkusuz büyük bir aldanıştır.
Amaç, huzurlu, mutlu bir hayat yaşamak, ailenle acı tatlı günde birbirinize destek olarak güzel bir hayat geçirebilmektir...
Bu arada "Allah korkusu" ve "namazında" kelimelerini kullanmışsın. Tabii AMA eğer kişiyi namazına bakarak, ağzından çıkan Allah kelimesini sayarak yargılarsan %95 hataya düşersin. Çünkü "dini motifler" taşıyan kişilerin %95 i dini kullanarak çıkar devşiren kötü kişilerdir bu devirde. Çünkü kişinin içindekini, dışına bakarak "asla" bilemezsin. Onu sadece Allah bilir. Kur'an da da bu yönde ayetler var. Ha siz eğer hadis seviyor iseniz o zaman "kişinin ibadeti sizi asla aldatmasın, siz onun dinar ve dirhem ile olan ilişkisine bakın" sözü yeterlidir. Çünkü bir insan sizi ibadeti ile kandırabilir, fakat onun para hususundaki tutumu/icraatleri onun ne mal olduğunu ele verir.
Çok dinci gördüm. Sarıklı, sakallı, camiiden çıkmayan, besmele çekip haram lokma yiyen...
Ama iş para gelince hepsi aniden yahudi kesilir!10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAptal olmayın. Ben 1 kez evlenip ayrıldım. Bir de nişan attım. Mal mal işler yapmayın. Etrafımdaki herkes evli ama fırsatını bulsalar boşanıp hayatlarını rahata kavuşturacaklar. Çocuklar için evliliğini dahi bitiremeyen aileler var. Gidin sorun 100 tane evli insana. Neredeyse hepsi rahatlık battı diyor. 2 güzel söze 1 tene aldanıp hayatınızı mahfetmeyin. A-m dediğini her türlü bulursun. Ya-rak desen istemediğin kadar. Boş hayallerle vay efendim çocuk istiyom ben, mutlu yuva istiyom diye aptalca hayallere kapılmayın. Dünya menfaat dünyası. Kadın a-m olmasa erkek dönüp bakmaz. Saygı sevgi bir yere kadar. İşin ucu her türlü sexe gidiyor. Bunlar evliliksizde giderilecek ihtiyaçlar. Hayatınızı mahfetmeyin. Bir gün aklınıza bu söylediklerim gelir.
12 Yorumla- +1 yıl
Sen önce turkceni düzelt. mahfetmek ne?
Cevap sahibi+1 yılGereksiz yere eleştiri yapacağına anlatmak istediğim konunun özünü kavramaya çalış. Belli ki sende telefondan giriyorsun. "turkceni" şeklinde bir kelimeye açıkcası ben rastlamadım. Boş boş eleştirilerle uğraşma. Türkçeyi götüne sokarım :) Ne diye soru şekli mi olur? Allahın salağı.
+1 yılKeske istedigimiz gibi hayal ettigimiz esler karsimiza ciksa... Ama gel gorki karsina biri cikti mi bide sevdin mi hayal ettiklerinin hicbiri onda olmasa bile birakmak istemiyosun. Ask laftan anlamaz, gonul verdin mi vazgecnesi zor olur.
00 Yorumla
+1 yıl21 yasindasin şu an okumus ve is ariyor olmak gerek koca degil. Henuz erken. Evlilik cok guzel bende yeni evliyim ama yasin biraz kucuk birkac sene sonra fikirlerin degisebilir
06 Yorumla- +1 yıl
3 senedir fikrim ayni degiscegini sanmiyorum..
- +1 yıl
Benimde pek buyuk oldugum soylenemez aslinda 24te evlendim 3 bucuk aylik evliyim iki hafta once 25e girdim 😊😊 evlilikk cok guzel bunu soyleyeyim. Ama acele etme lutfen
- +1 yıl
evliligin guzel olduginu ablam ve enisyemden gorebikiyorum :)
- +1 yıl
Ayy onlarda mutlu olsunlar. Ama senin nerden baksan en az iki senen var.
- +1 yıl
ayyy cok gec okur :D
- +1 yıl
Olmaz merak etme. Ciddiyim bak az daha bekle okuluna yonel bitir ise basla duzenli bir isin maasin olsun kendi kendini gecindir. Iste ondan sonra evlilik yolunda birseyler yap. Erkek arkadasi edin. Kaderindeki kimse yine gelir onu bulursun o ayri amaa hedefin evlenmek degil para kazanip yukselmek olsun. Dedigim gibi en son is evlenmek, evlilikten daha guzel bisey varsa o da kendi parani kendin kazanmandir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
60Cevap
+1 yılOfff bnmde tek hayalim bu ya etrafimdaki herkes evlendi komplekslerdeym hemde daha w2 yim bende
11 Yorumla- +1 yıl
elbet bizde evlenicez gülüm merak etme :D
21 hmm.
Canısı be benim hayalimde buzda tırmanış yapmak o nasıl olacak?
Felix in atlayışını dehşetle izledim.
Hayal kavramı bence farklı.
Not: güzel bir eş istiyorsun da her yönüyle adamı kabul etmen lazım. Oturup lahmacun yiyip geğirecen mesela. Hayatın gerçeklerini biliyon demi? İç içe geçmiş radyoaktif çorapları filan?
Şaka bir yana, inşallah kendin gibi cici bir insan bulursun.
Acele etme.
Not 2:onlar şaka değildi.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Nick buysa demek ki bu konuda çok soru görücez hayırlı uğurlu olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
aggsgdgdgajgd :D yok kiz
Canım evlenmek çok güzel yaşın da iyi ama ayaklarin üzerinde durmayi öğrenmelisin once. Duruyosan da onunde bir engel kalmamiştir. Allah gönlüne göre versin. :)
01 Yorumla- +1 yıl
amin canım
Bence evlilik için yaşın küçük :) tabi hayat senin hayatın ama nasibindeki neyse ne zamansa o olur. Akışına bırak derim o yüzden. Tek hayalin bu olmamalı vardır aklında başka şeyler de.
00 Yorumla
+1 yılHmm en büyük hayal bu muymus. Dünya ne boktan lan. Yani tek gaye nasil bu olur. Misal marsa gitmek desen çocukça olsa bile saygı duyardim. Acikli..
04 Yorumla- +1 yıl
Herkezin kendi hayali gùlüm hayallerim seni ilgilendirmez
- +1 yıl
İlgilendirmezdi tabi. Buraya soru olarak gönderip yoruma açmasa idin. İronik dimi daha ne yaptigini bilmezken evlenmek hayali kurmak.
- +1 yıl
Canim ben sana hayalimi sotrmadim erkenmi degilmi diye sordum bidaha ojubsoruyu güzelim
- +1 yıl
Gec kalmış acele et. Siyuu
+1 yılAllah inşallah karşına aradığın gibi birini çıkarır umarım mutluluğa boğulursun ama yaş 21 erken gibi sonra pişman olma :)
01 Yorumla- +1 yıl
Insallah :)
Bence zamanı bu kadar erkene alma derim... Neredeyse tüm küçüklükten beri gelen kız arkadaşlarım hepsi evlendi pişman olmuş kadar hallerinden okunuyor...
00 YorumlaAllah gönlüne göre versin İnş ama çolk hayal kurma Dügün gelinlik eşya filan dügünden sonra boşluğa düşersin hayallerin evlilik sonrası için olsun
10 Yorumla
+1 yılAllahtan hayirlisi isteyin..
en dogrusu bu41 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardesim..
İnsanların ne basit hayalleri var, gönlüne göre olsun ne diyelim.
11 Yorumla- +1 yıl
Gerceklesecek bir hayal zor hayallere kapilmiyoru :)
+1 yılAh bir param olsa hemen evlenirim durmadan canim oyle istiyor ki issizim keske atansam da senin elinden tutsam girsem o gerdek gecesine muhtacim sanannn
02 Yorumla- +1 yıl
oha ulan oha artık be. kız ne demiş sen ne yazmışsın. kızcağız temiz biriyle güzel bir evlilikten bahsetmiş sen gerdekten dalmışsın, muhtacım diye noktalamışsın. atanma birader sen. abazanlığı da aştınız dönün ulan mağaranıza.
- +1 yıl
Ben de temiz istiyorum evlenmek istiyorum haklisin eyvallah
+1 yıleğer birini seviyorsan Allah'tan iste, çünkü kalpler Allah'ın elindedir. bu işin zamanı yoktur... ne zaman icap ederse o zaman evlenirsin...
27 Yorumla- +1 yıl
Vallaha Rabbimden hayirli imanlo iyi birini istiyorum. m
- +1 yıl
İstiyorum demekle olmaz gez dolaş bacısı, elbet sana göre birini bulursun... da bunu burada söylemek ne kadar mantıklı... isminde göz kamaştırıcı...
- +1 yıl
ahaha sagol :D ya görücU usul7 ü olsun diyorum
- +1 yıl
bu dönemde görücü usulü mü kaldı söyle gelsin kaçırsın seni konu kapanmıştır.
- +1 yıl
ahahhaha :D vallaha goörücu usulü söyle gelsin adam dinli imanli terbiyeliyse benim dicegim tmmdir
- +1 yıl
yolun açık olsun bacım... sana da varacak birini buluruz elbet...
- +1 yıl
Buluruz buluru Z :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel hayalin var. Bende namazında niyazında güzel kapli bir eş istiyorum. Hayırlısı bakalım evlenebilir miyiz :)
04 Yorumla- +1 yıl
Bakcaz yolumuza deme catlak prof :D
- +1 yıl
:) :) Bende evlenmeyi çok istiyorum açıkçası bir yuvam eşim çocuklarım olsun
- +1 yıl
insallah
- +1 yıl
İnşallah :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. En büyük hayali evlenmek olan bazı kızlar hedefe ulaşınca salar ve boşluğa düşer dikkat et
12 Yorumla
+1 yılgelmemiş karşim daha gelmemiş en büyük hayalim evlenmek ne demek ya ondan sonra neden bu ülke gelişmiyor diyolar bu kadar küçük çaplı düşünmeyin ne olur ömrünüze yazık ediyorsunuz Allah o beyni size boşunamı verdi sen evlen kocanın hizmetçiliğiini yap diyemi yarattı Allah seni biraz büyük düşünün abi bir daha yaşamıycaksınız gece gece bozdubn yine sinirlerimi yaw
02 Yorumla- +1 yıl
Hizmetcilik? Sen karini hizmetcimi yapcaksin kendini?
- +1 yıl
ahhaha tabiki hayır ama sen sadece orayı reddettiğine göre diğerlerini kabu ettin veee benim hizmetçiden kastım güzelim evlenip ev işleri ile ilgilenmek ya da bir işte çalışıp ev işleri ile ilgilemek sıradan bir hayat sürmeyi kastettim yani büyük düşün biraz diyorum evlenince bir şey değişmiycektir sıradan hayat devam edicek
+1 yıl21 çok küçük bence ama hep mutlu aile tablosu görenler küçükten evleniyor. Cesaretine şaşırdım.
04 Yorumla- +1 yıl
ablam evli ve cok huzurlu hep onu örnek aliyorum bana kalsa 19da evlenirdim evlilik hep güzel geliyor gözüme yani insallah dogru insani bulursan evlilikten güzel ne olabilirki :)
- +1 yıl
işte mesele o doğru insanı bulmakta çünkü kimisi oynuyor, gerçek yüzünü göstermiyor.
- +1 yıl
Tek caremiz Allahtan hayirlisini istemek :)
- +1 yıl
inşaallah...
Bu kadar dusunme zamani gelince evlilik seni bulur ama kısmette yoksa omur boyu dussen pesine bulamassin bu yuzden kısmet.
02 Yorumla- +1 yıl
Rabbim herkesin kaderine birini yazmistir :)
Kim istemezki :) kendini hazir hissettikten sonra yasin ne önemi var
00 YorumlaSüpersin ya senin gibi bir eşim olmasını çok isterdim
03 Yorumla- +1 yıl
Allah versin ozaman
+1 yılÜlkede en büyük hayali evlenmek olan kızlar var kızlarımız :(
12 Yorumla- +1 yıl
Evrt
haydi kızım haydi kızım haydiii beyazları giyme vakti şimdiii.. laylaylaylay:D:D
09 Yorumla- +1 yıl
dügünüme beklerim :D
- +1 yıl
varsa sekliniz gelinde görelim :D cok ergence oldu neyse
- +1 yıl
Güldürdün :SD
- +1 yıl
deme deme :D
- +1 yıl
:Dafsgfgfd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe guzel bir istek ici dolu mu dolu. Allah gonlune gore versin. Gonlundeki hayirli eylesin insallah :)
02 Yorumla- +1 yıl
amin kardesim. m
- +1 yıl
Bizw de nasip eder insallahh amiiin.
Beyazlar içindeki mutluluğun en fazla 6 saatlik o bu istekten ötürü gaza gelip yanlış kararlar verme
10 YorumlaAllah yardımcın olsun. Mutluluklar sana bir sorum olacak... Evliliği nasıl sıcak bakamaya başladın aşkmı sevdirdi evliliği
00 Yorumla
+1 yılBen de şu an için içkisinde sigarasında, haram süt emmiş, aftos bir kız arıyorum. Hayırlısı artık :).
00 Yorumlaparavanı açalım mı :) allah gönlüne göre versin ne diyelim
02 Yorumla- +1 yıl
ahahha :D durun esra hanim heycanlandim acmayin :)
Erkn bile denebilir kardeşim acele etme bu işler kader kısmet bir bakarsın seversin birini oda gelur ister senii :)♥
10 YorumlaLa o zaten elbet olacak. Olmasi zor olan bir hayal kursana
00 YorumlaALLAH gönlüne göre verir inşallah bende aynı yastayım hiç öyle düşünmüyorum daha cok erken bence
06 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde erken ama bayanlarda iyi bence
- +1 yıl
25 iyi erkeklerde 25olursan anana soyle baksin sana dinli imanli namazinda bir kiz :)
- +1 yıl
evet daha 2 senem var muhasebe okuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Bence yaşınız çok genç, İnş Allah karşınıza çıkartır.
010 Yorumla- +1 yıl
Bana kalsa 19da evlenecektimde annem istemedi :D
- +1 yıl
aynen haklisin cocuklarin abisi ablasi gibi duruyorsun anne baba yerine :D
- +1 yıl
hic durma evlen :)
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg
Bu dakikadan itibaren hayat felsefem :)) - +1 yıl
ahahhahaha :D kahkaha attm :D
- +1 yıl
Cogu gencin kararini degistirdim :D
hayalgücü gibi sonsuzluk içeren bir mucizeyi bukadar basit bir hedef uğruna harcamak...
sonuna kadar acımasızca eleştirilmeyi hakediyo00 Yorumlanickinden anladım bacım nasıl zekiysem artık sen düşün sdfsdfs
01 Yorumla- +1 yıl
hay mashallah
- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel düşüncelerin var Allah hayırlısını versin Allah Muvaffak etsin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın 21 daha :) acele etme. Allah gönlüne gore versin
02 Yorumla- +1 yıl
Bana kalsa 19da olcakti be gülüm :D
Cevap sahibi+1 yıl:))). ozaman Allah pismanlk yasatmasn dyorm
Allah gonlune kalbine gore bir es sana nasip eylesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şunu birine everim gitsin
Site bildigin izdivaça döndü
Ya ablacım iyi güzel de bunu niye burada belirtiyorsun
Taliplerine burdan ne söylemek istersin akdjkkakwşalsis114 Yorumla- +1 yıl
Oylesine sordum erkenmi degilmi diye ne var yani :D
- +1 yıl
Bunu bilemezsin erken mi degil mi diye
Boyle bir soru sorman sacma zaten
Hani aday da yok
Ne diye boyle dusunceler icine giriyorsunuz ki?
Yani hayatinda birinin olmasi gerekir su an o da yok sanırım ve sen evlilik diyorsun
Birini daha taniyacaksin
Bunlar zaman alir
Biraz sakin ol
Evlilik oyle hop diye hemen olacak bir şey de degil
Biraz bilinçlenelim - +1 yıl
Heycanlandim bir an :D
- +1 yıl
ahahah cok cok 1sene
- +1 yıl
ama sen boyle yaptikca daha cok hirsalaniyorum agdjfg
- +1 yıl
ahhaha :D va
- +1 yıl
Esra hanim evi arabasi olaun lütfen :Dafdhfv
- +1 yıl
bide evlenmis olabilir amanesra abla cocugu olmasin cunkiiiimm benimde yokk?
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. EvLenmeye merakLı... neden... sanki.. aceLe edip biseyLerden kacmak ister gibisin..
kocayi sanaLda arama...01 Yorumla- +1 yıl
Sanalda aradigimi kim söyledi gülüm?
+1 yılAynı fikirdeyiz senle.
14 Yorumla- +1 yıl
ne güzel :)
- +1 yıl
Seni bilemem ama Benim kısmetim kapalı bu konuda. İnşallah ikimizde öyle birini buluruz.
- +1 yıl
kismet kapali olmaz kardesim oyle bisey yok dua et Allah verir hayirlisini
- +1 yıl
İnşallah ya. :))
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evlenmek kadar güzel bişey var mı yahu.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen ya
Esmer harcndr hepsi bans uyuyo bir cay icelim mi :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. evet gerçekten böyle kızlar var.
11 Yorumla- +1 yıl
var
+1 yılabla nickinden anladık zaten baya uzatmışın inşallah bulursun da burada bulamazsın..
03 Yorumla- +1 yıl
burada aradigimi kim söyledi gülüm?
- +1 yıl
EVLENMEYE meraklı bulamazsın buralarda görücüleri bekle sen :D
- +1 yıl
Ergen oldugun belli anlaman zaman alir bosver ablam
Allahım sen konuyu bilion. Amin.
10 YorumlaAl benden de okadar geçiyor bile vakti
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenınde nasipin vardıır bıyerde.. senı bulur m. etme
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmek istiyorsun?
16 Yorumla- +1 yıl
Kocam olsun Cocugum olsun yuvam olsun istiyorum
- +1 yıl
Görücü usulü deniyor musun? Bulma na yardimci olur
- +1 yıl
ya asinda görücü usulüne karsi degilim eger adam iyi anlayisli dinli imanliysa benim icin fark etmez
- +1 yıl
21 yasta çok erken ya cook genç sin daha
- +1 yıl
bana kalsa 19da evlenirdim kiz dimizdede erken evlenmek makbuldür
- +1 yıl
Doğru kndini hazirladiysan hayirlisi olsun senin için
hissediyorsan hazırsın
10 Yorumla
+1 yılEntry-nick. Sen hayal kurma boşver, en büyük hayaline bak ya kızın. Sonra bu ülke neden biraz olsun ilerlemiyor diye sitem ediyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
NaPardonda? Sanane benim hayalimden?
- +1 yıl
Senin gibi düşünen insanların ceremesini ben çekiyorsam beni de ilgilendiriyor.
Soru
Nick
Uyumu11 Yorumla- +1 yıl
ahahah :D
rahatmı batıyor diye sorarlar insana
25 Yorumla- +1 yıl
sebep alakasi ne gülüm?
- +1 yıl
niye evlenen herkes baski altindami cok gereksiz düsünmüssün ablam evli ve cok huzurlu iyi insani bulursan evlilik herseyden güzeldir :)
- +1 yıl
sagol canım :)
Hayirli olsun allah iyilerle karsilastirsin
00 Yorumlainşallah istediğin gibi birisi çıkar karşına
11 Yorumla- +1 yıl
amin cnmm
Gelin olmuş gidiyorsun bla bla bla
04 Yorumla- +1 yıl
niye bla bla bla :D
- +1 yıl
Ablam evli elhamdulillah zorluk cekmiyor :)
Olur umarım Allah gönlüne göre versin :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aminn :)
Yani tam yaşı aslında. Bulursun inş birini.
05 Yorumla- +1 yıl
insallah ya :)
- +1 yıl
bana kalsa 19da evlenirdim. afshf
- +1 yıl
benim gibi cok varvafshdf
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem Allah korkusundan bahsedip hem de beyaz gelinlik giymek istiyorsun yani?
010 Yorumla- +1 yıl
alakasi ne abisi?
Cevap sahibi+1 yılBeyaz gelinlik giymek takva'ya aykırıdır.
- +1 yıl
Hango ayet sölüyor bunu? pardon?
Cevap sahibi+1 yılBeni ugrastirma. Bu kadar basit bir bilgiye sahip değilsen, vaaz dinlemiyorsun demektir. Hadis olmadan âyet in manası anlaşılamaz
Cevap sahibi+1 yılHangi ayette Hristiyan gibi düğün yapın yazıyor?
- +1 yıl
hkomik olma hristiyanlarla aynimi cok vcahilsin bir hristiyanlarin dugununubogrende gel sonra muhattap oluruz
Cevap sahibi+1 yılTamam. Sen de önce türkçeyi ve doğru kullanımını öğren.
- +1 yıl
telden giriyorum boyle olmasinn normal. isine gelmeyincede konuyu sapitmada iyimissin
Cevap sahibi+1 yılBeyaz gelinliğin caiz olmadığı bütün ehli sünnet alimlerinin ittifakıdır. Allah sizlere önce Hidayet sonra da hayırlı bir eş versin inşallah.
- +1 yıl
sizede
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa herifin koskocaman hayattan tek beklentisi evlenmekmiş işe bak acizmisiniz la.
14 Yorumla- +1 yıl
pardonda? dasanane?
Cevap sahibi+1 yılNediyon la?
- +1 yıl
Konusma u
Cevap sahibi+1 yılBana bak kadın umarım üzülmezsin.
yok mu arkadaa burdan bir talip:)
00 Yorumla21 ve zamanı :) düşüncendir saygı duyarım
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri