Bütün erkeklerin bu konuda tek ortak noktası sanırım ilgi görmek. Diğer konular tartışılır. Kimisi kız arkadaşından hakaret duymaktan bile haz alıyor. Aslında işin ucu sevgiye dokunuyor. Seviyorsa her hareketi mutlu eder sevmiyorsa en işveli kız bile itici gelir
Hmm güzel soru ana beklenti falan denen şey kişiden kişiye değişir hele ki bu devirde cinselliğe aşırı takıntılı olmuş insanlar ki o ayrı konu. Herkes değil elbette ama öyle olan bir sürü insan var ama iyi hissetmesini sağla yani ona ilgi göster onu önemse ve ona tatlışlıklar yap. Bazen bak çok şey gelebiliyor ama bir öpücük bir mesaj bile ne kadar hoş bir şey inan anlatamam. Mesela yemeğini yedin mi veya bir sorunun, sıkıntın var mı demek bile bence çok hoştur. Neden dersen onu önemsediğini göstermiş olursun. Bazıları buna gelemez evet ama bence gerçekten çok hoş tabi orası ayrı. Yani sürpriz olarak ise hmm mesela ona kendi ellerinle bir şeyler yap. İnan bana satın almak hiçbir şeydir bunun yanında. Kendin yapmış olacaksın daha ne olsun 😊. Yaa mesela ben ona hep değil hatta hep yapmak isterim ama ona küçük tatlış sürprizler yaparım arada ve çok hoşuna gider ki bende çok mutlu olurum zaten. Bak önemli olan niyettir. Eğer o mutlu olmuyorsa bunla boş ver geç değerini bilmiyor yani. Mesela sevgilinin elinde zehir olsa bile yenir derler ya cidden öyle. O senin için yapıyor sonuçta ve bence mutlu olmasının sadece
Yemek yapmayı denedim ilk başlarda çok güzel diyip yiyordu sonra anlaşılan damak tadına uymuyordu. Bunun dışında herşeyi yapıyorum sayılır. Tavsiyeler için teşekkürler
Hmm iyiymiş ama anladım. Yani ona uydurmaya çalış diyebilirim sadece. Hmm iyi bari ne güzel. Seviyorsa zaten takılma bunlara çok. Ne demek rica ederim elbette mutlu olun daima.
Öncelikle sevgi, saygı ve anlayış beklerim ben. Değer verildiğimi de hissetmek isterim. Bunlar öncelikliler. Sonra ise cinsel anlamda isteklerim olur vs.
Evlilik ve sevgililik döneminde bunlar farklıdır elbet ama onun detayına girersem çıkamam. O yüzden ortak yerleri baz alacağım.
Bir ortama vs. gidildiğinde sevdiğin adamı ortamda biraz olsun övmek, onu sevdiğini göstermek, birazcık kıskanmak bile erkeği çok mutlu eder. Biz erkekler, çok küçük şeylerle mutlu oluruz. Yeterki içinde samimiyet olsun.
Telefonda konuşurken ona isminden ziyade daha sahiplenici ve sevgi dolu bir isim ile seslenmek Genel olarak yönetimi ona bırakmak. Yani erkek, hayatın her alanında domine etmek ister. Bu durum kimisinde az, kimisinde çoktur. Karar verilecek bir şey varsa erkeğe bırak mesela. Ha, kararı yine istişare edin ama ara sıra kararı komple erkeğe bırak mutlu olur. Ona güzel yemekler, tatlılar yapabilirsin. Bu onun hem midesini hem de kendisini mutlu edecektir. Karşılığında seni daha da mutlu edecektir. Samimi bir biçimde gülümsemeye çalış mesela.. Onu sevdiğini hissettir. Öp, kokla, elini tut, sarıl.. Sevgini doyasıya hissettir.
Bu arada mantı yapmışsın ve beğenmemiş , büyük saygısız , en azından senin emeğine saygı göstermeliydi , bir daha yemeğini beğenmezse sen yap da bana öğret dersin
Güldürdün beni aklıma Beyazla Gülse Birsen’in dizisi geldi , Gülse suşi yemeğe gidiyor Beyazla , Beyaz restoranda ekmek istiyor , hem de Japon restoranında :)
Bak ben antin kuntin seven bir İtalyan’la evliyim inan bana her gün ne pişireceğim diye kara kara düşünüyorum , bizim Türk erkeklerine yap köfte patates dolma yoğurt , ver kurufasilye pilav turşu gayet mutlu olurlar yanı işleri daha kolay aslında
Kibar, anlayışlı, özgür ruhlu, erkeğe bağımlı olmayan, erkeğe her zaman destek olabilen, dişil enerjisi yüksek, kendisiyle barışık, özgüvenli, mutluluğu içinden gelen, üstünlük kurma çabası içinde olmayan, alçakgönüllü kadınlar beni çekiyor. Henüz böyle birini bulabilmiş değilim.